2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şans yok cepte para yok ev araba yok yok Allah yokgamyoncuiremsu
bide kalkıp üstüne bebek mi yapalım:CüvCüv:

bebek bu ev araba paraya bakarmı yaa sevgisi mutluluğu ölçülür mü yaaaaa düşünmeyin böle yaaaa valla yaaa...

Valla ne benim ailem ne de eşimin ailesi hiç bebek falan beklemiyor bizden.
Bugüne kadar lafı bile edilmedi.
Annem söylemişti birkaç kez,ona da anne olmayacak şimdi öyle bir şey sorma dedim o da sormadı bi daha.
Olursa herkes acayip çok olacak,büyük bir sürpriz olacak.

olsun kızzz esrant yaaa çok değişik bişey kızzz ben karnımı sevmeye bile başladım içim bile bi tuhaf oluyo yolda çocukları görünce ay benim fındıgım nasıl olucak acaba demeye başladım kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile anlmadınmı kıs:))))[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3

Ben şimdiden bu kadar heyecanlanıyorsam oooo..
Daha zamanımız var,3-4 ay daha korunacağız.
Sonrası inşallahhhhhhh

Ben şimdiden bu kadar heyecanlanıyorsam oooo..
Daha zamanımız var,3-4 ay daha korunacağız.
Sonrası inşallahhhhhhh

esrant hap kullanıorsna 2 kadr önce brak ben temmuzda bıraktım anca şimdi oldu bak... dikkat et birde hormonlarına falanda baktır...kızzz ben şimdiden böle bi tuhafım valla sende benim gibi olursun...........

bebek bu ev araba paraya bakarmı yaa sevgisi mutluluğu ölçülür mü yaaaaa düşünmeyin böle yaaaa valla yaaa...

fatma hep söylüyorum yine söylüyorum sen bana kızıyosun ama o çocuğu doğurmak ve bir kuru ekmekle büyütmek problem değil, devir değişti artık çocuklar farklı ortamlarda yaşıyo büyüyo, büyük şehirlerde insanlar kendilerine bakamıyo çocuğuna nasıl bakacak, bunun bebek bezi, maması, doktoru,okulu, dersanesi herşeyi para demek. ilkokul çağındaki bir çocuğun beslenmesi ne kadar önemli biliyomusun haftada 2 gün kırmızı et yemesi gerek en az haftada 1 gün balık yemesi gerek , sebzelerden bolca yemesi gerek. bugün normal insanlar evlerine eti ayda bir kere 250 gr alıyolar, ya neyse boşver farklı bakış açılarıyla bakıyoruz saygı duyuyorum ama senin için söylemiyorum tabide doğurup ondan sonra bakamadığı için yoksulluktan muhtaçlıktan cinnet geçiren anne babaları görüyoruz . nolur çocuğu veren Allah rızkınıda verir mantığıyla yaklaşmasın aileler ben çok üzülüyorum yazık günah o çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…