fatmacım sen birde memursun ,şansın o bence,
ben kendi adıma konuştum,memur olmadan ben şuan düşünemiyorumm,bende genç anne olmak istiyorum,
tahminimce 25-26 da anne olurum...
böyle beklersen ohooooo seneler akar geçer ben kendi şahsıma düğşünüyorum bundan ilerisi yok elimize geçeni çocugumuza yediriri zaten şimdi den ne biriktireceğim anlamadım ben yaa neyse tabiki faklı açılkardan bakıoruz.. herkes bir olamaz illaki
ya bende eşimle sorun yaşadımda dün bu yüzden oyüzden sordum aslında o az oldunu söylüyo ama ben okadar yorgun oluyorumki yatağa yattığımda hiç halim kalmıyo hemen uyumak istiyorum oda buna bozuluyo oyüzden dün tartıştık birazmafoldumben
kaç yaşındasınki muhabbetinden de hoşlanmıyorum bu aradafatma seneler geçer gider diyosunda kaç yaşındasınki böyle düşünebiliyosun anlamıyorum. ben 28 yaşındayım, ve bunları düşünüyorum. kendi bencilce çocuk sevgim yüzünden çocuğumun geleceğini riskle geçirmesini istemek bana göre değil.
o çocuk yarın öbür gün başka çocuklarda olupda kendi olmayan şeylerin farkına vardığında ne kadar acıdır çocuğum paramız yok alamayız demek bir anne ve baba için.
bir arkadaşım anlattı geçenlerde, sokakta bir babayla 6/7 yaşlarında bir çocuk görmüş el ele yürüyolarmış. görünüşte giyim kuşamları düzgünmüş., bakkalın önünden geçerken çocuk cips görüyo ve ısrarla babasını çekerek önüne götürüyo, baba yok olmaz falan derken dayanamıyo elini cebine atıyo ve hiç para çıkmıyo. bakkal görüyo bu durumu ve babanın ağlamaklı bakışlarını çocuğa cipsi veriyo, baba bakkalın nerdeyse ayaklarını öpecekmiş gibi dua ediyo.
arkadaşım bunu anlattı hepimiz ağlamaklı perişan olduk.
herkes böyle olacak diye birşey yok tabi ama çok ince düşünmek gerek, bugün bir cips parası nedirki 1 tl mi 50 kuruşmu.
fatma seneler geçer gider diyosunda kaç yaşındasınki böyle düşünebiliyosun anlamıyorum. ben 28 yaşındayım, ve bunları düşünüyorum. kendi bencilce çocuk sevgim yüzünden çocuğumun geleceğini riskle geçirmesini istemek bana göre değil.
o çocuk yarın öbür gün başka çocuklarda olupda kendi olmayan şeylerin farkına vardığında ne kadar acıdır çocuğum paramız yok alamayız demek bir anne ve baba için.
bir arkadaşım anlattı geçenlerde, sokakta bir babayla 6/7 yaşlarında bir çocuk görmüş el ele yürüyolarmış. görünüşte giyim kuşamları düzgünmüş., bakkalın önünden geçerken çocuk cips görüyo ve ısrarla babasını çekerek önüne götürüyo, baba yok olmaz falan derken dayanamıyo elini cebine atıyo ve hiç para çıkmıyo. bakkal görüyo bu durumu ve babanın ağlamaklı bakışlarını çocuğa cipsi veriyo, baba bakkalın nerdeyse ayaklarını öpecekmiş gibi dua ediyo.
arkadaşım bunu anlattı hepimiz ağlamaklı perişan olduk.
herkes böyle olacak diye birşey yok tabi ama çok ince düşünmek gerek, bugün bir cips parası nedirki 1 tl mi 50 kuruşmu.
kaydirigubbakcemile3 evet kısmetse bugeceaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ya bende eşimle sorun yaşadımda dün bu yüzden oyüzden sordum aslında o az oldunu söylüyo ama ben okadar yorgun oluyorumki yatağa yattığımda hiç halim kalmıyo hemen uyumak istiyorum oda buna bozuluyo oyüzden dün tartıştık birazmafoldumben
tabiki çocuğun her istediğine yetişemezsin ama ben kendi adıma şöyle birşey istiyorum, benim çocuğum okurken onun okul harcını rahatlıkla ödemeliyim, bana birşey olduğunda en azından bankada kendisine ait bir parasının olması gerekki, para olmazsa . ben kendime bir ev almalıyımki çocuğum o evin kirasıyla yaşasın veya sokakta kalmasın o evde otursuın. bunun gibi şeyler
kaç yaşındasınki muhabbetinden de hoşlanmıyorum bu aradalmaz:
şuanda aaz çok biribirimizin hayatını kaba taslak bilir olduk burdaki hiçkimse yok bir cips miş vs diye çocuguna para yok diyecek durumda değiller hergün yapılan yemeklerden dahi kestirebiliyorum... şuanda cips parası yok et parasımı biriktireceğiz... anlamadım neyse... kapatalım ya bu konuyu herkes aynı düşünecek değil sonuçta
yandınn
benim sana lafım yok zaten, baştada söyledimya düşüncelerimiz bu konuda farklı daha öncede konuştuk ama bu forumu takip eden genç kızlar var onlara bazı şeyleri anlatmak bilinçlendirmek lazım. burda sadece lay lay lom yapmamak adına arada bir bu tarz konulara değinmek gerek diye düşünüyorum.
tabiki sen istemişsin, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ama herkes bizler gibi değil asgari ücretle çalışan insanlarda var ben onlar için veya ay sonunu zar zor getirenler için, borcu harcı olanlar için anlatıyorum bunları. çocuk bezlerinin 40 tl den başladığını ve sadece 1 hafta gittiğini söylemiştim daha önce en basit örnekle. ben bunları araştırıyorum bakıyorum inceliyorum, sırf ben bebek istiyorum deyip çocuk yapmamak lazım onu anlatıyorum. bunları karşılayabilecekse insanlar yapsın diyorum.
özledim kıs kocişi 10 gündür kardeş kardeş uyuyoruz:kedi:
sende özlediysen daha güsel olur....
aman sabahlar olmasın:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?