2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmacım sen birde memursun ,şansın o bence,
ben kendi adıma konuştum,memur olmadan ben şuan düşünemiyorumm,bende genç anne olmak istiyorum,
tahminimce 25-26 da anne olurum...

yani ben 25 eşim 31 yaşında 3 sene biçsek 34 ee büyüdü ettik derken hilmi nerde 40 oluck çocugun peşinden zorla koşucaz falan yani

fatma seneler geçer gider diyosunda kaç yaşındasınki böyle düşünebiliyosun anlamıyorum. ben 28 yaşındayım, ve bunları düşünüyorum. kendi bencilce çocuk sevgim yüzünden çocuğumun geleceğini riskle geçirmesini istemek bana göre değil.
o çocuk yarın öbür gün başka çocuklarda olupda kendi olmayan şeylerin farkına vardığında ne kadar acıdır çocuğum paramız yok alamayız demek bir anne ve baba için.
bir arkadaşım anlattı geçenlerde, sokakta bir babayla 6/7 yaşlarında bir çocuk görmüş el ele yürüyolarmış. görünüşte giyim kuşamları düzgünmüş., bakkalın önünden geçerken çocuk cips görüyo ve ısrarla babasını çekerek önüne götürüyo, baba yok olmaz falan derken dayanamıyo elini cebine atıyo ve hiç para çıkmıyo. bakkal görüyo bu durumu ve babanın ağlamaklı bakışlarını çocuğa cipsi veriyo, baba bakkalın nerdeyse ayaklarını öpecekmiş gibi dua ediyo.
arkadaşım bunu anlattı hepimiz ağlamaklı perişan olduk.
herkes böyle olacak diye birşey yok tabi ama çok ince düşünmek gerek, bugün bir cips parası nedirki 1 tl mi 50 kuruşmu.

arsecim çocuğun her istediğine yetişemezsin zaten hergeçen gün teknoloji ilerliyor.nerdeyse hergün yeni bişeyler çıkıyor bilgsyr olsun oyuncak olsun.
çocuk bile olsa varlığı yokluğu bilmeli bence.

tabi ben çocuk yapıp yapmama konusunda söylemiyorum bunları.

Son düzenleme:

Canım benim yaa.. üzülme... tartışılıcak bi konu değil.. Gerçekten de yaklaşım biçimi önemli.. ama bunu hiçbir zaman unutma.. eşinle yaşayacağın her özel an, her şeyden önemlidir.. çalışmak , yorulmak , uykusuz olmak vs cinsellik hayatını söndürmemeli ve en az uzmanlarda bunu dile getiriyor. Sağlıklı bir cinsel yaşam hafta da en az 3 kere olması ile belirtilmiş. O da en az.. Cinselliğe hiç bir zaman ihtiyaç olarak bakmayın.. o ruhun vücutla bütünleşmiş dansıdır... dinlendiricidir... okiş mi?yerimseniben

kaç yaşındasınki muhabbetinden de hoşlanmıyorum bu arada lmaz:

şuanda aaz çok biribirimizin hayatını kaba taslak bilir olduk burdaki hiçkimse yok bir cips miş vs diye çocuguna para yok diyecek durumda değiller hergün yapılan yemeklerden dahi kestirebiliyorum... şuanda cips parası yok et parasımı biriktireceğiz... anlamadım neyse... kapatalım ya bu konuyu herkes aynı düşünecek değil sonuçta

Ya kesinlikle katılıyorum sana.. Bende hep düşünüyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin ama... Herkesin istediği zamanda olsun bebişleri insallah...:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 evet kısmetse bugeceaklinialirimsmileaklinialirimsmile

yandınn

olur öyle vakalr..erkekleer bayanlara nazaran daha çok istiyor yapıları öyle...
bazen o istediğinde ben istemiyorum bozuluyor haliyle

tabiki çocuğun her istediğine yetişemezsin ama ben kendi adıma şöyle birşey istiyorum, benim çocuğum okurken onun okul harcını rahatlıkla ödemeliyim, bana birşey olduğunda en azından bankada kendisine ait bir parasının olması gerekki, para olmazsa . ben kendime bir ev almalıyımki çocuğum o evin kirasıyla yaşasın veya sokakta kalmasın o evde otursuın. bunun gibi şeyler

Bence çocuk yapmadan hepimiz bunları düşünüyoruz elbetteki,hepimiz belli eğitim seviyesindeyiz,,
fatma da bugüne bugün okumuş hemşire olmuş..

inşallah canım her anne baba ister.
bizde şöle düşünüyoruz.hamile kalınca banakaya hesap açtırcaz kunbara hesabı gibi bişey oaraya elime ne geçtiyse 5 olur 10 olur atıcaz.takiii reşit olana kadar açılmıcak reşit olunca kendi onun adına devretcez.bu sefer kendi biriktirmeye başlıcak.
inşallah Allah nasip ederse tabii

benim sana lafım yok zaten, baştada söyledimya düşüncelerimiz bu konuda farklı daha öncede konuştuk ama bu forumu takip eden genç kızlar var onlara bazı şeyleri anlatmak bilinçlendirmek lazım. burda sadece lay lay lom yapmamak adına arada bir bu tarz konulara değinmek gerek diye düşünüyorum.
tabiki sen istemişsin, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin ama herkes bizler gibi değil asgari ücretle çalışan insanlarda var ben onlar için veya ay sonunu zar zor getirenler için, borcu harcı olanlar için anlatıyorum bunları. çocuk bezlerinin 40 tl den başladığını ve sadece 1 hafta gittiğini söylemiştim daha önce en basit örnekle. ben bunları araştırıyorum bakıyorum inceliyorum, sırf ben bebek istiyorum deyip çocuk yapmamak lazım onu anlatıyorum. bunları karşılayabilecekse insanlar yapsın diyorum.

o zaman bana hitaben yaşın kaçki kelimesini kullanmazsan sevinirim okvereliniortak

yaşa göre şeyler degil bence bu işler..

herkesin hayatı kendine bence..ne kadar bilgi olursa olsun..
insan kendi ne yapmak istiyorsa onu yapıyor..
herşey para degilki..parası olmayan çoçuk yapamıcakmı yane

arsenin saydıklarına yetişemicek birçok insan var ..ne kadar istede çok şey elinde olamayacak belkide..

çoçuk yasakmı o zaman...akannehir

benim isterimki her istedigini yiyebilsin..ve giyebilsin...okuma imkanı zaten saglanır birşekilde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…