2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

esrant hap kullanıorsna 2 kadr önce brak ben temmuzda bıraktım anca şimdi oldu bak... dikkat et birde hormonlarına falanda baktır...kızzz ben şimdiden böle bi tuhafım valla sende benim gibi olursun...........

İlk ay hap kullandım sonra bıraktım canım.
Şimdi eşim korunuyor.
O da gecikme falan yapmayacağı için,bebek düşündüğümüz ay bırakırız.

böyle beklersen ohooooo seneler akar geçer ben kendi şahsıma düğşünüyorum bundan ilerisi yok elimize geçeni çocugumuza yediriri zaten şimdi den ne biriktireceğim anlamadım ben yaa neyse tabiki faklı açılkardan bakıoruz.. herkes bir olamaz illaki

akannehiralsanaalsanasmile
ne halim varki üçüz doğurayım:)))

ay kız kaynanamdan beter oldun kısss doğurtcan sonunda bana:roflol:
:roflol:

supercim Allah isteyenlere versin inşallah, ben almayayım alanada mani olmayayım zemuszemus

aynen canım kaydirigubbakcemile

:roflol: kızım ben onu yok Allah yok anlamında dedim .yok işte yani...
senin anladığın tövbe haşaaakaydirigubbakcemile

ne anlamda dedin kıs

ya kızlar bişe sorcam ama utanıyorum cvp verirmisiniz acaba?:kedi::kedi:

haydi sor sor....

arsecim sana bende katılıyorum,
bende o yüzden en az 3 sene koydum ki çocuk tüm imkanların,kurulu düzenin üstüne gelsin diye,
yarın bir gün param yok sıkışığım diye çocuğumu doktora götürememek,onu yeterince besleyememek yada ilgilenememek istemiyorum bende

Kesinlikle haklsıın..
Eğer şu anda farklı durumlarda olsaydık asla düşünmezdim ben de
Ama çok şükür evimiz,arabımız,mesleğimiz var.
Kendimizi hazır da hissediyoruz.
Şartlar elverişli olduğu için tereddüt etmiyorum.
Diğer türlüsü zor.

fatmacım yaşın kaç canımcım merakımdan soruyorum,seneler geçer gider diyince ?

25 yaşındayım.. senelr geçer dediğim okta ev araba alacan yok para biriktirecen araba almama için benim 2 se ne kendi maaşımı koymma gerek kenara sonra ev içinde bi 10-15 sene en az beklemem lazım..ee ben 25 yaşında dinkken çocugum koştugunda onunla koşmak o yuvarlandıgında onunla yuvarlanmak isterim yeme içme meselesine gelince zaten çok şükür hepimizin evinde en az et yemeği pişiyor hiç kimse param yok demez bu devirde herkes çalışıo çok şükür bizde çalışıyoruz ve benim düşüncem bebeğimle birliklte yaşamak... hayat ne getirir bilemem ama anne duyguunu yaşamak isterim bu dünyada göçüp gitmeden

canım bide o işin yok haftada şukadar ayda şukarı olmazki canın nezaman isterseohaoldumsmile

bugün sen istersin olur yarrın eşin ister olur:kedi:
ay çokmu açık oldum neeeeyvahedigeldismile

ya bende eşimle sorun yaşadımda dün bu yüzden oyüzden sordum aslında o az oldunu söylüyo ama ben okadar yorgun oluyorumki yatağa yattığımda hiç halim kalmıyo hemen uyumak istiyorum oda buna bozuluyo oyüzden dün tartıştık birazmafoldumben

ayy canım yaaaa ben bu konudaki tartışmalara anlam veremiyorum
bide senin nasıl reddettiğin önemli
accuk nazla cilveyle bugün çok yorgunum yarın söz falan dmek var (misal diyorum)
bide adama yapma ya istemiyorum falan demek var (bu da misal)

fatmacım sen birde memursun ,şansın o bence,
ben kendi adıma konuştum,memur olmadan ben şuan düşünemiyorumm,bende genç anne olmak istiyorum,
tahminimce 25-26 da anne olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…