o zaman bana hitaben yaşın kaçki kelimesini kullanmazsan sevinirim okvereliniortak
yaşa göre şeyler degil bence bu işler..
herkesin hayatı kendine bence..ne kadar bilgi olursa olsun..
insan kendi ne yapmak istiyorsa onu yapıyor..
herşey para degilki..parası olmayan çoçuk yapamıcakmı yane
ayy canım yaaaa ben bu konudaki tartışmalara anlam veremiyorum
bide senin nasıl reddettiğin önemli
accuk nazla cilveyle bugün çok yorgunum yarın söz falan dmek var (misal diyorum)
bide adama yapma ya istemiyorum falan demek var (bu da misal)
valla doğru sölemişlerde ben daha alışamadım diyim ozaman 1 ay oldu bizimde evleneli ama eve geç git yemek yap iş yap saat 9 oluyo dolayısıyla yoruluyorum artık bünyemi alıştırmam gerek bakalım ne yapacam:sinifsinif:Canım benim yaa.. üzülme... tartışılıcak bi konu değil.. Gerçekten de yaklaşım biçimi önemli.. ama bunu hiçbir zaman unutma.. eşinle yaşayacağın her özel an, her şeyden önemlidir.. çalışmak , yorulmak , uykusuz olmak vs cinsellik hayatını söndürmemeli ve en az uzmanlarda bunu dile getiriyor. Sağlıklı bir cinsel yaşam hafta da en az 3 kere olması ile belirtilmiş. O da en az.. Cinselliğe hiç bir zaman ihtiyaç olarak bakmayın.. o ruhun vücutla bütünleşmiş dansıdır... dinlendiricidir... okiş mi?yerimseniben
yaşını neden bu kadar problem yapıyosunki :uhm:
bol kıs daha 1 ay diyon normal ayol daha yenii .takma yaaa çok nomal sık sık istemesi :)))))
benim bbi arkadaşımın arkadaşı var onlar 1-1,5 senelik evli hergece yapıyomuş kısssakannehir
hergece ne demek ya kızı uykusundan uyandırıyomuş .diyomuş arkadaşıma gece bi bakıym tepemde.yuhh artıkk
Selam kızlar, öğlenki muhabbete gönderme yapayım ortam biraz yumuşasın hem deminden beri geçmişi okuyorum da, ilk defa düdüklümü kullanmak sureti ile etli taze fasülyemi pişirdim ve enfes olmuş çok seviniyorum ilk kez denediğim şeyler lezzetli oluncaakaydirigubbakcemile2
bol kıs daha 1 ay diyon normal ayol daha yenii .takma yaaa çok nomal sık sık istemesi :)))))
benim bbi arkadaşımın arkadaşı var onlar 1-1,5 senelik evli hergece yapıyomuş kısssakannehir
hergece ne demek ya kızı uykusundan uyandırıyomuş .diyomuş arkadaşıma gece bi bakıym tepemde.yuhh artıkk
Selam kızlar, öğlenki muhabbete gönderme yapayım ortam biraz yumuşasın hem deminden beri geçmişi okuyorum da, ilk defa düdüklümü kullanmak sureti ile etli taze fasülyemi pişirdim ve enfes olmuş çok seviniyorum ilk kez denediğim şeyler lezzetli oluncaakaydirigubbakcemile2
arsenin saydıklarına yetişemicek birçok insan var ..ne kadar istede çok şey elinde olamayacak belkide..
çoçuk yasakmı o zaman...akannehir
benim isterimki her istedigini yiyebilsin..ve giyebilsin...okuma imkanı zaten saglanır birşekilde..
Bu arada o işin sağlıklısı haftada 3 müymüş? Hatırlar mısınız J.Lopez ve Ben Afleck evlenirken sözleşme imzalamışlar diye haber olmuştu jennifer haftada en az 2 kere isterim yoksa boşanma sebebi arasında sayılabilir diye:)))))
luxxor gördüm fotoları:) çok hoş:))
88 liyim ben kızlar
ohhh eline sağlık........
afiyet olsun o zaman ellerine sağlık........
arsecim kafama takıldı canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
migros sanal marketten fiyatlarına baktım şimdi bebek bezinin paketi 40 tl değilki,üstelik migros pahalıdır piyasaya göre,ultra prima nın en pahalı fiyatı 30 tl gördüm ben 80li -90lı eko paket diye,,
eğer dediysen ben çocuk mocuk doğurmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?