2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaşa göre şeyler degil bence bu işler..

herkesin hayatı kendine bence..ne kadar bilgi olursa olsun..
insan kendi ne yapmak istiyorsa onu yapıyor..
herşey para degilki..parası olmayan çoçuk yapamıcakmı yane

yanii.. benim ailem benim hesabıma paralar yatırmadı...

ayrıca nisbet konusuna değinirsek burda çok okudum yok balayımıza şuraya gittik gelinliğimi şuraya yaptırdım vs konuşmalarıda çok duyduk........

cnm öle reddetme değil zaten gel bi sarılım sana hadi yatalım falan diyorum o bişe demeden ona kalsa hergün hali hazırda bekliyo ama
valla doğru sölemişlerde ben daha alışamadım diyim ozaman 1 ay oldu bizimde evleneli ama eve geç git yemek yap iş yap saat 9 oluyo dolayısıyla yoruluyorum artık bünyemi alıştırmam gerek bakalım ne yapacam:sinifsinif:

arsecim kafama takıldı canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
migros sanal marketten fiyatlarına baktım şimdi bebek bezinin paketi 40 tl değilki,üstelik migros pahalıdır piyasaya göre,ultra prima nın en pahalı fiyatı 30 tl gördüm ben 80li -90lı eko paket diye,,
eğer dediysen ben çocuk mocuk doğurmuyorum

ay arkiler yiterrr kapatak konuyu çok bebek konuşuyonuz sonra rüyama giriyo yaw:))

yaşını neden bu kadar problem yapıyosunki :uhm:

yaşımı problem etmiyorum daha öncedki böyle bir konuşmadada gene bana yaşın kaçki diye başladınız yani hoşlanmıyorum bu kelimeden hepsi bu yaşımla bi problemim yok gayet barışıgım

bol kıs daha 1 ay diyon normal ayol daha yenii .takma yaaa çok nomal sık sık istemesi :)))))

benim bbi arkadaşımın arkadaşı var onlar 1-1,5 senelik evli hergece yapıyomuş kısssakannehir
hergece ne demek ya kızı uykusundan uyandırıyomuş .diyomuş arkadaşıma gece bi bakıym tepemde.yuhh artıkk

Selam kızlar, öğlenki muhabbete gönderme yapayım ortam biraz yumuşasın hem deminden beri geçmişi okuyorum da, ilk defa düdüklümü kullanmak sureti ile etli taze fasülyemi pişirdim ve enfes olmuş çok seviniyorum ilk kez denediğim şeyler lezzetli oluncaakaydirigubbakcemile2

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileakannehirakannehirakannehirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ajikal kıs yazdım ama görmedin galiba o bahsettiğin bulgurlu köfteyi dün anneme yaptırdım yedik.:)))

ohhh eline sağlık........

:roflol::roflol:

ben öyle şey sevmem banane banane

afiyet olsun o zaman ellerine sağlık........

Bu arada o işin sağlıklısı haftada 3 müymüş? Hatırlar mısınız J.Lopez ve Ben Afleck evlenirken sözleşme imzalamışlar diye haber olmuştu jennifer haftada en az 2 kere isterim yoksa boşanma sebebi arasında sayılabilir diye:)))))

zaten sağlanır bir şekilde diyerek olmuyo işte, ondan sonra o çocuklar yaşıtlarının yapdığını yapamayınca ülkemizde olduğu gibi sorunlu, problemli,bireyler yetişiyor.
tabiki kimse çocuk yapmasın demiyorum zaten bu hakkı kim vermiş bana, ayrıca ben yapmayacağımda demiyorum, bende yapıcam ama zuzununda dediği gibi , önce kendimi garanti altına alıp sonra çocuk yapıcam. çünkü dolaylı yoldan çocuğumu garanti altına almış olucam.
zuzu çok güzel birşey düşünmüş mesela bir banka hesabı 3/5 ne olursa çocuk için yıllarca faydalı olabilecek birşey alkisalkisalkis

:lepi:guclubacismileguclubacismile

luxxor gördüm fotoları:) çok hoş:))

88 liyim ben kızlar

ohhh eline sağlık........

Sağol canımcım yorumlarını gördüm:) bakalım akşam bizimki ne dicek yiyince bi de yanına pirinç pilavı yapayım diyodum ama annem aradı az önce fazlaca bulgur pilavı yapmış gelip ondan al diyo bizim evlerimizin arasında 200 metre filan var arka sokakta da annem

afiyet olsun o zaman ellerine sağlık........

Sağol canım:hulya:

evet kumbara gibi yanii elime ne geçerse bi yatırım .
18 yaşına kadar 18 yılda günde 1 lira ayırsam 6,570 tl olur
azmı...

sende böyle bişy düşünmezmisin fatma.

hergün gidip market market gidip bebek bezi fiyatına bakmıyorum :roflol: ama 30 tl her hafta veren 40 tl yide verir zaten :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…