2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ohh redd ne güzel
ben benimki heralde kabul etmez salsa malsa:)))))

kesin diyeceği şu.. bırak bu işlerii aşkım :)))

ohh redd ne güzel
ben benimki heralde kabul etmez salsa malsa:)))))

kesin diyeceği şu.. bırak bu işlerii aşkım :)))

:) olsun bırakırım aşkım de sende... :) ya o da ben de youn olunca ki dersler akşam oluyo.. bu yüzden gidemioruz.. hafta sonu zaten benim ingilizce derslerim var ve bazı günler spora gidiom derken... salsacığım arada kaynadı... ama ona da sıra gelcek.. daha genciz zaten dimiopuyorumnanaktan

afiyet olsun kızlarrrrrrr redd medd canım manavgat şelalesimi fotodakı yer azcık öle cıkardımda

zuzu biz pek gemiye pek bağımlı gezmedik. bir venedikte gondol turunua bir de baride ki tura gemiyle katıldık. Sonrasında hep serbesttik; kendimiz gezdik.

zuzu biz pek gemiye pek bağımlı gezmedik. bir venedikte gondol turunua bir de baride ki tura gemiyle katıldık. Sonrasında hep serbesttik; kendimiz gezdik.

anladım canımm.. iyimiş..
belki bidaha tatile gitmek nasip olursa böle yaparızda kocişin içinde kalmasın.

ruitne bağlı bir dans değildi tatlım. düğün dansı için gitmiştik. bize 1 ay salsa paketi hediye ettiler. ama biz 2 saatini kaçırdık. Onu yeni başlayan bir grubu takip ederek eksik 2 dersimizi alacaz o kadar. şimdilik dans için vakit yok ama fırsat bulduğumuzda istiyorum.

anladım canımm.. iyimiş..
belki bidaha tatile gitmek nasip olursa böle yaparızda kocişin içinde kalmasın.

kesinlikle öneririm. gemide de çok fazla aktivite vardı. En güzeli de ordan oraya bavul taşımadan bir çok yeri dinlene dinlene gezebilmek. Norveç fiyortlarını çok övüyorlar. Eğer fırsat bulabilirsek bir dahaki gemi turunda norveç fiyortları istiyoruz biz.

herkese slm kızlar
bugün yeni girebildim , bende 3 gündür siteyi açmıyo ara sıra bakalım nasıl çözüm bulacaklar.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler. Allah herkesi ömür boyu mutlu, etsin,eşiyle beraber hayırlı ömürler versin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…