2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evli 6-7 alık bebeği var................

zuzu zoruma gidyo ben bişeyimi ailemle paylaşamayacakmıyım sizler burda yok anneme gittim babama gittim şöle oldu böle oldu derken ne kadr içim acıyor farkındamısınız.... ben bayramda gittiğimde ( gidersem tabi) bana nasıl davranacakalr gene hakaret yicekmiyim vs düşünmeden edemiyorum.senağlama

uzak olması ben afyon eşim osmaniye li oluşu dershane öğretmeni oluşu ( işsiz gözüyle baktıklarından )

saçma sapan şeyler.. üzülme sen bebeğini düşün takmamaya çalış yaşayan sensin bizim için söylemesi kolay ama eşini, bebişini düşün onu ne kadar istediğinizi sewdiğinizi birbrnze ne kadar aşık olduğunuzu düşün bırak ablanı anneni ailende olsa seni mutsz ediolarsa bırak kenarda kalsınlar paylaşmasnlar mutluluğunu.. sen üzülme sıkma canını :sinifsinif:

elimde değil.....................................

fatma artık bunları düşünüp üzülmenin faydası yok hayatım, sen tercihini yapıp sevdiğin adamı eşini seçmişsin aileni değil, olayda bitmiş. şimdi senin tek düşüneceğin şey bebeğin onun için güçlü olup onun için yaşayacaksın annen baban veya ablan için değil.
hadi tatlım toparla kendini, güçlü, mutlu ve bir anne adayı gibi davran bakalım hadi bebeşimizi üzme lmaz:

anlaşılan ailene düşken olan bir sen varsın.. diğerleri için o kadar önemli değil herhalde.. ailenin ilk başta senin iyiliğini senin mutluluğunu düşünmesi lazım ilk başta annenin.. ablanı anlamıyorum hakaret edince nolcak kendide evlilik yapmış bak çocuğuda var ona böyle yapıldı mı da sana yapıyor anlamadım.. onların isteği üzerine sevmediğin bi evlilik yapsaydın onlar mutlu mu olacaktı.. bırak boşver ailene verdiğin değer onların sana verdiği değer kadar olsun.. onlar düşünmüyorsa seni üzüyorlarsa sende düşünme.. sadece yapman gerekeni yap bir evlat olarak o kadar.. ama annene söyle belkide sevinecek ablan nerden biliyor ki..

anneme bebeğim söylememeliymişim evliliğime daha alışamamış yıkılırmışsenağlama

Canım yaa üzüldüm okuyuncaa, ama biliyo musun seninkine çok benzer bi hikayeyi akadaşımın kızkardeşi yaşadı. Aiilesi damattan nefret etti o derece annesi sürekli laf sokuodu bunlara, başta görüşmediler vs. ayrılırlar ümidi ile beklediler 1 seneyi geçince kabullendiler ve tam o ara kız hamile kaldı şimdi ikiz bebişleri var. Nasıl seviyorlar torunlarını bi görsen, ilişkiler de daha bi yumuşadı yoluna girdi. Takma kafana bence ablanın söylediklerinikaydirigubbakcemile5

haklısınnn....... ablamı takmayacagım hep böle yapıo zaten... oysa annemle konuştugumda şimdi ondan önce gayet iyiydik kaın kapatırkn agladı hatta inş. iyi olurumda bayrama gidebilirim eve anneme herşeyi kendim sölerim........ ama çok yorgunum artık böle şeylerle ugraşmaktan yoruldum

:teselli::teselli:HAKLISIN....

aynen öle şimdi eşimle görüşmyorlar zaten benimlede ben ararsam öle yoksa arayıp sormazlar yani... bakalım ne olur bilmiyorum ...çok yoruldum bu işlerden

sizleride üzdüm kızlar hakkınızı helal edin ... kusura bakmayın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…