2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar heaven 3 hafta yokum demişti ama nerdeyse 1 ay oldu , avatarındada mail aktivasyonu bekleniyor diye yazıyo, ne demek acaba bilen varmı CADIARZU

super ne dicem kıss.
heaven nerdekine ya kötü bişey olmasıneyvahedigeldismile

kızlar heaven 3 hafta yokum demişti ama nerdeyse 1 ay oldu , avatarındada mail aktivasyonu bekleniyor diye yazıyo, ne demek acaba bilen varmı CADIARZU

anca toparlanıyordur kıslar..

mai aktivasyonu bende bilmiyorumboshayallersmile

uzak olması ben afyon eşim osmaniye li oluşu dershane öğretmeni oluşu ( işsiz gözüyle baktıklarından )

Fatmacım , takma kafana lütfen. Sadece ablana söyle yapıcı olsun yıkıcı değil , annenle aynı şehirde ve annenin yüreğini şişirmesin saçma sapan şeylerle doldurmasın . onun yerine yapıcı olmaya .çalışsın .. anne bak fatmanın bebeği de olcakmış şimdi tam bi aile oluyo ne güzel dimi desin.. hayretbişi yaa ben zannetmiyorum ki annen bu durum yüzünden sana rest çeksin.. aksine torunu olcak heyecanlanır bile. bence sen anneni ara telefonda annene söyle.. anneler yavrularına kıyamazlar üzülmelerine dayanamazlar.. ara seni çok özledim anne de öle başla konuya.. sonra de ki hamileyim falan de... bak nasıl hoşuna gidcek.. çok mutlu olduunu , eşini çok sevdiini falan söle... valla bak işe yarıcak... süprizzzzz

bende bugün yapicam da bir sorum dedim hangi topikte yaziyor

Benim de bu cumartesi ilk misafirlerim geliyo, bugün öğlen çıkıcam işten yarına havuçlu tarçınlı kek, bi de peynirli börek yapıcam yanına bi de kurabiye yapayım diyorum ama tatlı mı tuzlu mu yapsam karar veremedim:1shok: Keki de ilk kez deneyeceğim. Umarım kabrır fırında. Fırınım mini fırın çünkü bu arada kızlar keki 170 derecede mi pişiriyoruz?

ablam istanbulda ailem afyonda.... ablamın öle söyleyeceğini zannetmiyorum hilmi ile aramızdan geçek ufak büyük ne varsa aileme anlatan o........... onu artık aramayacagım bu saatten abla ise ablalıgını bilsin.... annemi şimdi değil daha sonra ararım.. belki dr bişi demezse bayramda giderim o zaman sölerim

Ablana da aranızda geçen hiç bir şeyi anlatma madem fatmacım, çünkü çok iyi niyetli gelmedi banamirmirmirmir

Fatma ;

Sende lütfen daha fazla hirpalayip üzme kendini hic bir Anne evladina kirilmaz darilmaz o sana naz yapiyordur ablanda iyice ortaligi kizistiriyor gibi geliyor bana dinleme kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…