sizleride üzdüm kızlar hakkınızı helal edin ... kusura bakmayın......
Ya kizlar Kedili ile hic Tiramisu yaptiniZ MI ?????
super ne dicem kıss.
heaven nerdekine ya kötü bişey olmasıneyvahedigeldismile
kızlar heaven 3 hafta yokum demişti ama nerdeyse 1 ay oldu , avatarındada mail aktivasyonu bekleniyor diye yazıyo, ne demek acaba bilen varmı CADIARZU
sizleride üzdüm kızlar hakkınızı helal edin ... kusura bakmayın......
ivettt ben yaptım tiramisu.tarifini de kk dan aldım zatii:)))
neyse ben çıktım kızlar iyi sohbetler hoşcakalın..
fatma hadi toparlan bak hadi son dakika haberi heaven yok ortalarda :sm_confused:
uzak olması ben afyon eşim osmaniye li oluşu dershane öğretmeni oluşu ( işsiz gözüyle baktıklarından )
bende bugün yapicam da bir sorum dedim hangi topikte yaziyor
Fatmacım , takma kafana lütfen. Sadece ablana söyle yapıcı olsun yıkıcı değil , annenle aynı şehirde ve annenin yüreğini şişirmesin saçma sapan şeylerle doldurmasın . onun yerine yapıcı olmaya .çalışsın .. anne bak fatmanın bebeği de olcakmış şimdi tam bi aile oluyo ne güzel dimi desin.. hayretbişi yaa ben zannetmiyorum ki annen bu durum yüzünden sana rest çeksin.. aksine torunu olcak heyecanlanır bile. bence sen anneni ara telefonda annene söyle.. anneler yavrularına kıyamazlar üzülmelerine dayanamazlar.. ara seni çok özledim anne de öle başla konuya.. sonra de ki hamileyim falan de... bak nasıl hoşuna gidcek.. çok mutlu olduunu , eşini çok sevdiini falan söle... valla bak işe yarıcak... süprizzzzz
ablam istanbulda ailem afyonda.... ablamın öle söyleyeceğini zannetmiyorum hilmi ile aramızdan geçek ufak büyük ne varsa aileme anlatan o........... onu artık aramayacagım bu saatten abla ise ablalıgını bilsin.... annemi şimdi değil daha sonra ararım.. belki dr bişi demezse bayramda giderim o zaman sölerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?