2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok çok sewınırım formun yabancısıyım msjlara ulasmakta zorluk cekıyorum ama kadınlar kulubunun hayranıyım n arasam war:):)))

hosbulduk canım :) her ne kadar yazdıkalrını sımdı goerbılsem dee hosbulduk :) formun yabancısıyım yenı yenı alısıyorum mazur gorun benı :)) onun dısındaa gelınlıklere nasıl bakıcam anlıyamadım zuzumm

slm kızlarrr uzun bi aradan snra ben geldimmm...her nekadar girip yazışamasamda geceleri girip okuyorum mutlaka...
fatma cımm bebişine çok sevindimmm yaaa.. allah analı babalı nasip eder inşallahh...sıkma canını ailenle ilgili sorunlara biz seni biliyoruz neler neler atlatmış kızsın sen bunu çok daha rahat atlatırsın inşallah..

Hosbuldum canım :)) sızlerı tanımak cok guzel formun yabancısıyım o yuzden alısmayaa calısıyorum hemen bakıcam dedıgın sıteye saol canım :)

bizi kolyaca takip edebilmek için sayfanın sagında yukarda seceneklerde abone ol sec..mail olarak gelior cevaplar

merhaba kızlar. bende 2 mayısta evlendim. 5 aylık hamileyim. evliliğe alışamadan hamileliğe alıştımkaydirigubbakcemile3 ben kadar aceleci davranınız var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…