2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

merhaba kızlar. bende 2 mayısta evlendim. 5 aylık hamileyim. evliliğe alışamadan hamileliğe alıştımkaydirigubbakcemile3 ben kadar aceleci davranınız var mı???

Maşallah tatlım ya... ilk aydan tutmuş hihihihihihi süper ama ne güzel.. bende temmuzada evlendim ; ama henüz bişi yok yaklaşık 3 yıl da olmicak.. Hayırlısı bakalım artık :)

Benim arkadaşımda mayısta evlendi.. şu an 4 aylık hamile.. :)

g.olsunnn.... tamam mıdır operayon?

Sağol canım.
Evet bitti opreasyon.
Dolgu yaptı kırık kısma,zaten küçük bir kırıktı ama bir daha kırılırsa kaplama yapıcaz dedi.İnşallah bir daha kırılmazeyvahedigeldismile
Ohh üzerimden büyük bir yük kalktı ya..
Artık hazırımmmm

hihihih... ben her iddiasına girerim..... sen 4 ayı beklemeden hamile kalıcann... bak buraya yazıyorum... yazdım Şeniz

teşekkür ederim kızlar. biraz ayıp mı kaçacak bilmiyorum ama evlendikten sonra bir kez regl oldum sadece.bebeği çok istiyordum. çok sevindim o yüzden. tek derdim yemek yapmayı bilmiyordum. hala da tam olarak bilmiyorum yavaş yavaş öğreniyorum. biraz bu konuda zorlanıyorum sadece.

hihihih... ben her iddiasına girerim..... sen 4 ayı beklemeden hamile kalıcann... bak buraya yazıyorum... yazdım Şeniz

Dün eşimle konuştuk bunu aslında.
Sonuçta istediğin ilk ay hemen gebe kalamıyorsun malum.
Önümüzdeki ay bırakırız korunmayı,ne zaman olursa artık dedi.
Ayy o anda birden nasıl panikledim..eyvahedigeldismile
Çok istiyorum falan ama işte böyle olunca..
Gerçekten de sorumluluğu çok büyük.
Ne yaparım,nasıl olur bilmiyorum..
Zaman diyorum artık..
Bu ara bolca gebelikle ilgili şeyler okuyorum,bilgilenmeye çalışıyorum.
Korkularım geçti mi tamamdır..

aaa sen de antalyadasın,harika=)
Ben de antalyadayım ve doktor,hastane ile ilgili çok tereddütlerim var.
Hamile kalırsam bunlar hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum.
Sen hangi doktora gidiyorsunc anım?

ay hiç korkma. öyle çabuk alışıyorsun ki kendin bile şaşırıyorsun. çünkü bende uzun yıllar sigara falan içtiğim için senin baya bi olmaz diyordu arkadaşlar. bende hep öyle sanıyordum. şok oldum resmen 1 ayda hamile kalınca. ama hiç pişman olmadım.

aaa sen de antalyadasın,harika=)
Ben de antalyadayım ve doktor,hastane ile ilgili çok tereddütlerim var.
Hamile kalırsam bunlar hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum.
Sen hangi doktora gidiyorsunc anım?
canım ben antalyadayım ama alanyadayım. ilçe seçeneği olmayınca yazamadım canım.

canım ben antalyadayım ama alanyadayım. ilçe seçeneği olmayınca yazamadım canım.

Hımm anladım canım..
Peki bir sorum olacakk.
Hamileliğinin en başından beri aynı doktorda mısın,yoksa değiştirdin mi doktorunu?
Ve özele mi gidiyorsun,yoksa ssk ya da devlet hastanesi falan mı?

kaç yaşındasın canım?

Yemek falan da öğrenirsin hepsini merak etme... bizler de yeni yeni tam oturtuoruz.. netten falan tariflere bakıoz gidio bi şekkilde.. yerimseniben

Ben bile düşününce heyecanlanıyorum , seni tahmin bile edemiyorum. Çok güzel yaa.. Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah canım...

Hımm anladım canım..
Peki bir sorum olacakk.
Hamileliğinin en başından beri aynı doktorda mısın,yoksa değiştirdin mi doktorunu?
Ve özele mi gidiyorsun,yoksa ssk ya da devlet hastanesi falan mı?
başından beri aynı doktora gidiyordum bu ay belki değiştirme ihtimalim var. neden dersen mart anneleri diye bir grubumuz var oradaki arkadaşlara bebişlerinin görüntülerini cd ye kaydedip veriyorlamış video olarak. benim dr. sadece resim veriyor. o yüzden araştırıyorum eğer video veren dr. bulabilirsem ona gidicem. özel doktora gidiyorum ama bu aydan sonra hem her ay devlet hast. kontrole gidicem hem kendi dr.uma çünkü benim dr. anlaşmalı olduğu hastane normal doğum yaptırmıyormuş sadece sezaryen varmış. ne kadar saçma bişey anlayamadım bir türlü ama normal doğum olduğu zaman devlet hastanesine gönderiyormuş. oradaki dr. larda yabancı olursan ona göre muamele yapıyorlarmış o yüzden onlarla da samimiyet kurmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…