2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben bile düşününce heyecanlanıyorum , seni tahmin bile edemiyorum. Çok güzel yaa.. Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah canım...

Evet ben d tahmin edemiyorum kendimi=)
Çok sağol canım amin,inşallahh..

Ayy evet,çok karmaşık gibi geliyor bu işler ya..
Şu anda o kadar uzağım ki tüm bunlara,herhalde içine girmeden de öğrenememeyvahedigeldismile

şu an öyle geliyor ama sen bir hamile kal. nasıl bütün dünyan bir anda göbeğin oluyor, hayatta asla merak etmediğin neler öğreniyorsun kendine inanamayacaksın.

acıktıımmm

gulbumm hoşgeldin naber .bugün aklımdan geçti burayı okurken:))demek ki sen gelcekmişsin:))hehhe

günaydın kıslar... son iş gününde benimle birlikte mesaide olanlar el kaldırsın

sen saat kaça kadar çalışıosun zuzucum?

ımm.. pufff.... canım benim yaa.... aman boşver işimiz var ona şükredelim. ben çıkıcam 30 dk sora. bide mesai 9.5 ta başlıo , ama ben 09.45 ten aşaı gelmiom c.tesileri. bu yönden şanslıyım sanırım...

Ama işim bitmio.. Burdan çıkışta ingilizce kursuma gidcem.. saat 4 e kadar. yani aynı sayılır yerimseniben

:))) evet redd.çok şükür işmiz var ama burdaki çoğu muhasebeciler ya erken çıkıyor yada hiç çalışmıyor c.tesi günleri.bu da beni deli ediyorklava:

:))) evet redd.çok şükür işmiz var ama burdaki çoğu muhasebeciler ya erken çıkıyor yada hiç çalışmıyor c.tesi günleri.bu da beni deli ediyorklava:

SMMM in yanında mı çalışıyorsun , yoksa bir firmanın muhasebesine mi bakıosun?

Eğer SMMM ise hafta sonları çalışmıolar , çalışırlarsa da öğlene kadar diye biliorum bende.

ben de zuzuya göre şanslıyım. 1'de bitiyor bugün mesaimiz. buna da şükür diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…