Ben bile düşününce heyecanlanıyorum , seni tahmin bile edemiyorum. Çok güzel yaa.. Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah canım...
başından beri aynı doktora gidiyordum bu ay belki değiştirme ihtimalim var. neden dersen mart anneleri diye bir grubumuz var oradaki arkadaşlara bebişlerinin görüntülerini cd ye kaydedip veriyorlamış video olarak. benim dr. sadece resim veriyor. o yüzden araştırıyorum eğer video veren dr. bulabilirsem ona gidicem. özel doktora gidiyorum ama bu aydan sonra hem her ay devlet hast. kontrole gidicem hem kendi dr.uma çünkü benim dr. anlaşmalı olduğu hastane normal doğum yaptırmıyormuş sadece sezaryen varmış. ne kadar saçma bişey anlayamadım bir türlü ama normal doğum olduğu zaman devlet hastanesine gönderiyormuş. oradaki dr. larda yabancı olursan ona göre muamele yapıyorlarmış o yüzden onlarla da samimiyet kurmam lazım.
şu an öyle geliyor ama sen bir hamile kal. nasıl bütün dünyan bir anda göbeğin oluyor, hayatta asla merak etmediğin neler öğreniyorsun kendine inanamayacaksın.Evet ben d tahmin edemiyorum kendimi=)
Çok sağol canım amin,inşallahh..
Ayy evet,çok karmaşık gibi geliyor bu işler ya..
Şu anda o kadar uzağım ki tüm bunlara,herhalde içine girmeden de öğrenememeyvahedigeldismile
Kızlar ii akşamlar size... ii hafta sonları.. ben kaçar...opuyorumnanaktan
şu an öyle geliyor ama sen bir hamile kal. nasıl bütün dünyan bir anda göbeğin oluyor, hayatta asla merak etmediğin neler öğreniyorsun kendine inanamayacaksın.
korkacak hiçbişey yok ki. yoksa benim bilmediğim bişiler mi varbilmiyorumkismileİnşallah dediğin gibi olur canım ya..
Diğer türlü bu korkularla geçmez zaman..
korkacak hiçbişey yok ki. yoksa benim bilmediğim bişiler mi varbilmiyorumkismile
tekrardan selam kizlar
Ciktiniz mii
Selam canım,ben burdayım.
Naber,ne yapıyorsun?
günaydın kıslar... son iş gününde benimle birlikte mesaide olanlar el kaldırsın
selam canlar bende burdayım malesef(
sen saat kaça kadar çalışıosun zuzucum?
:))) evet redd.çok şükür işmiz var ama burdaki çoğu muhasebeciler ya erken çıkıyor yada hiç çalışmıyor c.tesi günleri.bu da beni deli ediyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?