2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sanada afıyet olsun super87' im ) dediğin yerdeki gelinliklere baktım süpperrler:) fikir oldu canım cok saol

baktınmı iyi kıs fiyatlarıda belli olanlar var..hatta indirimde yapıyorlar..ayşe hn..çok güler yüzlü yorumlarıda var ..herkesin okumuşsundur..
tülller çok kalite kesinlikle tavsiye ediyorum git orya..yerimseniben

Son düzenleme:
sorma baktım evet fıyatları cok ucuz guzrl olanlarda var ama gıtmeyı dusunuyorum yerınde gormek cok daha mantıklıı :) aldıgım gelınlıgın resmınıde koyucam zatenn cok saol bacım tekrar :) he bırde sen nasıl aldın gelınlıgını model ?

arkadaşlar ben de çıkıyorum sağolun bilgiler için:) Sigaraya da tırstım valla hapla birlikte daha da zararlıymış 2 paketim var elimde onlar bitince bırakmayı deneyim bari tekrar.napayımbilmiyorumkismile

beni görebilirsin gelinlik modellerinde topiğim var dügünümyerimseniben

içelim kıslar kahve buyrun

gelinlik modelleri
başlıgını falan bilmiyormusun sayfalarda ara beni veya benim profilime gel..
istatistikten kullanıcıya ait mesajları ara başlıgını tıkla dene bakalım bulcanmı?

gelinlik modelleri
istatistikten kullanıcıya ait mesajları ara başlıgını tıkla dene bakalım bulcanmı?
yok yok yok bulamıyroum canım goruntulenmıyor resımlerden bahsettıgın msjı buldum ama eklı resımı goruntuleyemıyroum bana bu adres kısmını kopyalarmısın tıklıyıp bulsam hihoyyyt

geldiiiiiiiiiiim bende off ne yoruldum yaaa kalp atışlarımda hızlanmış artık o yüzden çok çbuk yoruluyorum sanırım araba aşrt oldu yaaadelikafadulden

gelinlik modelleri
sonunda buldum buldum canım harıkaaaa olmussunn davetıyende bı o kadar guzell :) darısıı ızleırn basına canım ne dıyımm :)

sonunda buldum buldum canım harıkaaaa olmussunn davetıyende bı o kadar guzell :) darısıı ızleırn basına canım ne dıyımm :)

teşekkür ederim sevindim begenmeneopuyorumnanaktan

darısı sizlerin isteyenlerin başına evet..senin nikahın kıyıldı sanırım profilinde evli yazıyor:1rolleyes:

teşekkür ederim sevindim begenmeneopuyorumnanaktan

darısı sizlerin isteyenlerin başına evet..senin nikahın kıyıldı sanırım profilinde evli yazıyor:1rolleyes:
ya sımdı farkettım :S yok benım hesabımı nısanlım acmıstı bend eaktıvasyon kodu cıkmıyodu :S o oyle almış catlak ben suan nısanlıyım canım :) evli değilim daha kısmetse nıkah tarıhı alıcaz bugun yarın bakalım dur bende kendı nısanımın fotoalrını eklıyım :) sorada ewımın fotolarını eklerım bnede senın ewınde bomba aywrum bu arada:)

çok teşekkür ederimmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray::hooray:Şeniz

hadi koy bakalım sen nereye koyucaksın?

sözlü kızlar nısanlancak kızlar sac kıyafet konusudna belkı aklınızda bısey olusuurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $14338_221676393640_713938640_3033400_4599106_n.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $14338_221684483640_713938640_3033431_5582837_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $14338_221688278640_713938640_3033446_4424532_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…