sanada afıyet olsun super87' im ) dediğin yerdeki gelinliklere baktım süpperrler:) fikir oldu canım cok saol
sorma baktım evet fıyatları cok ucuz guzrl olanlarda var ama gıtmeyı dusunuyorum yerınde gormek cok daha mantıklıı :) aldıgım gelınlıgın resmınıde koyucam zatenn cok saol bacım tekrar :) he bırde sen nasıl aldın gelınlıgını model ?baktınmı iyi kıs fiyatlarıda belli olanlar var..hatta indirimde yapıyorlar..ayşe hn..çok güler yüzlü yorumlarıda var ..herkesin okumuşsundur..
tülller çok kalite kesinlikle tavsiye ediyorum git orya..yerimseniben
sorma baktım evet fıyatları cok ucuz guzrl olanlarda var ama gıtmeyı dusunuyorum yerınde gormek cok daha mantıklıı :) aldıgım gelınlıgın resmınıde koyucam zatenn cok saol bacım tekrar :) he bırde sen nasıl aldın gelınlıgını model ?
aa nasıl gorucem :S onceden dedıgım gıbı yabancısıyım yenı alısıyorum zahmet olmazsa anlatırmsıın bacım nasıl eklıycem senı nasıl gorucem resımlerını..beni görebilirsin gelinlik modellerinde topiğim var dügünümyerimseniben
içelim kıslar kahve buyrun
yok yok yok bulamıyroum canım goruntulenmıyor resımlerden bahsettıgın msjı buldum ama eklı resımı goruntuleyemıyroum bana bu adres kısmını kopyalarmısın tıklıyıp bulsam hihoyyytgelinlik modelleri
başlıgını falan bilmiyormusun sayfalarda ara beni veya benim profilime gel..
istatistikten kullanıcıya ait mesajları ara başlıgını tıkla dene bakalım bulcanmı?
fatma araba aşeriyorrr hehehehehe
sonunda buldum buldum canım harıkaaaa olmussunn davetıyende bı o kadar guzell :) darısıı ızleırn basına canım ne dıyımm :)gelinlik modelleri
başlıgını falan bilmiyormusun sayfalarda ara beni veya benim profilime gel..
istatistikten kullanıcıya ait mesajları ara başlıgını tıkla dene bakalım bulcanmı?
sonunda buldum buldum canım harıkaaaa olmussunn davetıyende bı o kadar guzell :) darısıı ızleırn basına canım ne dıyımm :)
ya sımdı farkettım :S yok benım hesabımı nısanlım acmıstı bend eaktıvasyon kodu cıkmıyodu :S o oyle almış catlak ben suan nısanlıyım canım :) evli değilim daha kısmetse nıkah tarıhı alıcaz bugun yarın bakalım dur bende kendı nısanımın fotoalrını eklıyım :) sorada ewımın fotolarını eklerım bnede senın ewınde bomba aywrum bu arada:)teşekkür ederim sevindim begenmeneopuyorumnanaktan
darısı sizlerin isteyenlerin başına evet..senin nikahın kıyıldı sanırım profilinde evli yazıyor:1rolleyes:
ya sımdı farkettım :S yok benım hesabımı nısanlım acmıstı bend eaktıvasyon kodu cıkmıyodu :S o oyle almış catlak ben suan nısanlıyım canım :) evli değilim daha kısmetse nıkah tarıhı alıcaz bugun yarın bakalım dur bende kendı nısanımın fotoalrını eklıyım :) sorada ewımın fotolarını eklerım bnede senın ewınde bomba aywrum bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?