yok yok ben bu işi öğrendım bır cok foto koydum 3 tanesı cıkmsı ama olsun ben bu kadınalr kulubuu formunu kullanmayı öğrendım :):)) yubbii
hıc sorma tatlım ıste telas etmıyelım dedık 9 aydır nısanlıyız artık ewlı olmak ıstıyorum yahu :)çok mütevazıyız maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bekleriz tatlım...telaş etme hiç rahat ol her zaman ..herşey olur.acele etme.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun de her zaman..yerimseniben
ay fatma ben şu üstüne görme olayına taktımohaoldumsmile
bu forumda var okudum az önce kimisi 2 ay adet olmuş hamileyken anlamamş adetini kıslar bu hepimizi ilgilendirir dikkat etmek lazım.
biri de yazmış benim annem 6 ay anlamamış beni 7.ayda anlamış benim olacağımıakannehir
hıc sorma tatlım ıste telas etmıyelım dedık 9 aydır nısanlıyız artık ewlı olmak ıstıyorum yahu :)
Zuzu korkma kız değilsindir hamile falan.
Ahh Fatma,içine kurt düşürdün kızınkaydirigubbakcemile3
21 canım :) tazecık nısanlıyım anlıyacagınn :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaş kaç canım?
21 canım :) tazecık nısanlıyım anlıyacagınn :)
canım benım cok tesekkur edeırm cok utandım :) bırcok kısı tatlı guzel demsı ne adar ıyı ınsanlarsınız :)) sızde cok ıyı cok tatlısınızz ne dıyım bacımm:))Yaskad çok tatlısınız canım..zemuszemus
ewet tatlım sormaa bı kaptı benım kadirim beni pir kaptı 3 yıldır cıkıyoruz besledı buyuttu kendıne alıyor resmenn :))):)
uzun bir ilişkimi???
canım benım cok tesekkur edeırm cok utandım :) bırcok kısı tatlı guzel demsı ne adar ıyı ınsanlarsınız :)) sızde cok ıyı cok tatlısınızz ne dıyım bacımm:))
Ay gebelikten konuşa konuşa herkes şüphelenmeye başladıkaydirigubbakcemile2
ewet tatlım sormaa bı kaptı benım kadirim beni pir kaptı 3 yıldır cıkıyoruz besledı buyuttu kendıne alıyor resmenn :)))
Ay Valla aynen oyle olduk hee :)))
Paranoyak olucaz :))
bende tatlıyım :dilcikar::dilcikar:lülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?