Kızlar mrb nasılsınız ?? neler yapıyosunuz ne var ne yok
sözlü kızlar nısanlancak kızlar sac kıyafet konusudna belkı aklınızda bısey olusuurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sözlü kızlar nısanlancak kızlar sac kıyafet konusudna belkı aklınızda bısey olusuurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selammm !!!!!!!
Ben Geldim :)))
yok yok ben bu işi öğrendım bır cok foto koydum 3 tanesı cıkmsı ama olsun ben bu kadınalr kulubuu formunu kullanmayı öğrendım :):)) yubbii
senın kadar olmazsamda tesekkuur ederım bacımm :) amin ah bı tarıh alabılsek hersey daha kolay olucak :) eksık olarak ewımde bı tv kaldı onuda aldıkmı hemen tarıhh :)) bende detayları yazarım hayatımtatlım çok güsel gözüküyorsun maşallah
Allah tamamına erdirsin..İNŞ.. umarım herşey gönlünüzce olur..:Saruboceq:
mutluluklarrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hos geldın canım :):hulya:hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile5
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile5
senın kadar olmazsamda tesekkuur ederım bacımm :) amin ah bı tarıh alabılsek hersey daha kolay olucak :) eksık olarak ewımde bı tv kaldı onuda aldıkmı hemen tarıhh :)) bende detayları yazarım hayatım
cok tesekkur ederım canım emınm sende cok güzelsındır hıc şüphem yok :) bu arada memnun oldum zuuzu :) sızınle tansımaktan cok memnunumm :) belırtmek ıstedımYaskad çok güzel maşallah..
Fatma Naber nasilsin ?
Bebis nasil ???
cko saol hayatımm :) cok cok tesekkur ederımm gzuel yorumalrın ıcın amın cumlemızı ınsallahhMerhaba ;
Cok güzel cikmissin Allah mesut bahtiyar etsin canim ....
ay fatma ben şu üstüne görme olayına taktımohaoldumsmile
bu forumda var okudum az önce kimisi 2 ay adet olmuş hamileyken anlamamş adetini kıslar bu hepimizi ilgilendirir dikkat etmek lazım.
biri de yazmış benim annem 6 ay anlamamış beni 7.ayda anlamış benim olacağımıakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?