2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sözlü kızlar nısanlancak kızlar sac kıyafet konusudna belkı aklınızda bısey olusuurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım çok güsel gözüküyorsun maşallah

Allah tamamına erdirsin..İNŞ.. umarım herşey gönlünüzce olur..:Saruboceq:

mutluluklarrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

yok yok ben bu işi öğrendım bır cok foto koydum 3 tanesı cıkmsı ama olsun ben bu kadınalr kulubuu formunu kullanmayı öğrendım :):)) yubbii

Selam kızlar..
Şimdi güzel bir kurabiye tarifi buldum,reçelli..
Gidip onu yapayım.
güzel olursa ve isteyen olursa tarifi veririm.

tatlım çok güsel gözüküyorsun maşallah

Allah tamamına erdirsin..İNŞ.. umarım herşey gönlünüzce olur..:Saruboceq:

mutluluklarrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
senın kadar olmazsamda tesekkuur ederım bacımm :) amin ah bı tarıh alabılsek hersey daha kolay olucak :) eksık olarak ewımde bı tv kaldı onuda aldıkmı hemen tarıhh :)) bende detayları yazarım hayatım

ay fatma ben şu üstüne görme olayına taktımohaoldumsmile
bu forumda var okudum az önce kimisi 2 ay adet olmuş hamileyken anlamamş adetini kıslar bu hepimizi ilgilendirir dikkat etmek lazım.
biri de yazmış benim annem 6 ay anlamamış beni 7.ayda anlamış benim olacağımıakannehir

senın kadar olmazsamda tesekkuur ederım bacımm :) amin ah bı tarıh alabılsek hersey daha kolay olucak :) eksık olarak ewımde bı tv kaldı onuda aldıkmı hemen tarıhh :)) bende detayları yazarım hayatım

çok mütevazıyız maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bekleriz tatlım...telaş etme hiç rahat ol her zaman ..herşey olur.acele etme.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun de her zaman..yerimseniben

Evet ben biliyorum benim esimin kuzeni 6 aylik hamileydi halen daha adet görüyordu
simdi 8 aylik hamile yeni kesilmis kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…