2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla kutsiyi beğenirim karrrdeşimm:)))

amam hayranlık kadar yok hiçbiri

kötü olur olmazmı...
bazen espri yapıyoruz birlikte bu konuda baskılar bizi yıldıramaz..diye:roflol:
şart degil gercekten hatta şart olsa eziklik olur..gericilik degilmi..

ne biliyim ben evlendim evleneli hiç bir kız arkadaşımla görüşmedim..biriyle görüştüm eşimde geldi..
iki yakın arkadaşım vardı..şuan limoniyiz..belkide ben görüşmüyorum.ya onunda görüşmesi beni etkiliyor.böyle düşünüyorum..kuruntu yapıyorumCADIARZU

aklinialirimsmileseni gidi...

zuzuum ben ewlenınce oyle yapıcamm :):hulya:
:smiley-cool:

evt aynen ben öğlen arası flan gördüğümde evde falan hemen sarılırım " BİZ SENİ ÇOK ÖZLEDİİİİİİİİİİİİİK" serim oda bende sizi özleidm
derim yani

aferinnn..biz hergün telde söylüyoruz özledik diye..

Son düzenleme:
Evet kılzar , erkeğin üzerinde çok baskı kurmamak lazım , bölelikle onlarda bize baskı kurmazlar. huzur ve mutluluk artar. Herkese katılıorum....

sizde konuşuyomusunuz super .bizde çok konuşuruz telde:)))))
sabahları eşim beni otobüse bindirir öle gider işe
otobüsten inince hemen ararım .öğlen yemeğe çıkınca ararım .gün içinde biçokkez arar knuşurum .sırf özledim demek için bile aradığım olur yaniii..azcık şımartır aşkım beni sonra kapatır işme bakarım.

Sevdiğimzden ötürü süpercimm :)))opuyorumnanaktan

benimi???????kaydirigubbakcemile3

olmaz mı olmaz mı

ben doguş hayranıyımdın orta sonda..
hatta doguşa benzeyen biri vardı bizim orda..çoçuk teklif etmişti çıkmıştık onunla doguş derdim ona..arabada doguş dinlerdik..dışarda yagmur bugulu buharlıcamlara doguş kaydirigubbakcemile3yazardım

iştee gelde ewlılıgee ozenme ya kardesımm :)))

oooo hergün hergün hatta bir ara söylemiştim paso mesajlaşıırız diye..bedava msj paketi yapıyoruz..

sabahları aynı saate evden çıkıyoruz ben kapıda servsie biniyorum..oda yola devam ediyor.

Son düzenleme:
ben arayamam öle derste oluyo bazen öğrencii oluyo rahat olamıo onu zor durumda bırkmamak için aramam zaten iş yerlerimiz birbirine çapraz karşılıklı denebilir öğlenlere eve gidiyoruz zaten çıkıştada beraber gidioruz

oooo hergün hergün hatta bir ara söylemiştim paso mesajlaşıırız diye..bedava msj paketi yapıyoruz..

sabahları aynı saate evden çıkıyoruz ben kapıda servsie biniyorum..oda yola devam ediyor.

yokya evlenmiş barklanmış insanlarız ne o msj öle şakır şukur hiç sevemedim msj olayını ben

ESKIDEN BIZIM İŞYERIMZ TASINMADAN ÖNCE BIZMDE KADIRLE YANYANAYDI ISYERLERIMIZ ARADA SADECE BI KAPI VARDI :) BAZEN KAPIYI ACIK BIRAKRIDIM YANIMA KACARDI GELIR OPER KOKLAR GIDERDI :) EY GIDI GUNLERR EYY

super tahmin ettim doğuş hayranı olduğunu , içimden öyle geçti bi sebebi yok

hönk neden kıs....:1shok:

sonra o çoçuk evlendi eşi hamileymiş..iş kazası nedeniyle doguşa benzeyen çoçuk öldü kıslar

Son düzenleme:
Ben de küçükken göktan hayranıydım kızlar orta okulda falan.. tarkan hayranıydım ayrıca , hala tarkan hayranıyım..

bide şimdi Feridun Düzağacı tek geçerim bayılıyorummmm şarkılarına , duygusallaığına..

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…