benımde ılk okulda Tarkan Onun arabası war sarkısına bıtıyordum sımdı ne alakası war dıyorum cocukluk ıstee:lepi:
benımde ılk okulda Tarkan Onun arabası war sarkısına bıtıyordum sımdı ne alakası war dıyorum cocukluk ıstee:lepi:
küçük onurrr
yok küçük ibooo,,ne sevimliydi ya hele kirpikleri kıvrık kıvrık,şimdi yağız delikanlı oldular hahahahakaydirigubbakcemile3
süpercim sürekli yanyana olmak şart değil derken heryere beraber gitmekten iş dışındaki tüm vaktini beraber geçirmekten bahsediyorum. sen hiç kız arkadaşlarınla yalnız vakit geçirmek istemiyor musun? ne bileyim onların senin eşinin duymasını istemediği konular olur, dertleşmek isterler. oraya da eşinle gidemezsin ki. aynı şekilde onun arkadaşlarının da eşine ihtiyaçları olur. tüm arkadaşlarından kısıtlamak sence de kötü olmaz mı?
bence öyle zamanlarda kocişin eve gelnce git sarıl boynuna özledim de daha da keyiflenir sonrada kendi söyler bir bir naptığını sende önce gönlünü hoş edersinaklinialirimsmile sonra hesabını sorrsın kendince:))
:smiley-cool:zuzuum ben ewlenınce oyle yapıcamm :):hulya:
evt aynen ben öğlen arası flan gördüğümde evde falan hemen sarılırım " BİZ SENİ ÇOK ÖZLEDİİİİİİİİİİİİİK" serim oda bende sizi özleidm
derim yani
:))) evet evet karsıtrıdm pardon canımm :) tarkanın senı gıdı fındık kıran sarkısınıda begenırdımde o zamanalr onunla karsıtrdım sanrım hayatımmkız o şarkı mustafa sandalın ki karıştırmışsın senkaydirigubbakcemile3
Sevdiğimzden ötürü süpercimm :)))opuyorumnanaktan
kızlaaaaaaaaaaaarrr küçükken yada genç kızlığa yeni adım atmışken hayran olduğunuz şarkıcı varmıydı,,
ben 7-8 yaşlarındayken burak kut'un ilk çıktığı zamanlardı,yaşandı bitti diye bi klibi vardı motorsikletli
izlerken küçücükken bile eriyip bitiyordum,(ki o klip "o" zamana göre hala çok güzel) koltuktan kayıp gidiyordum o kadar yani kaydirigubbakcemile3
tek hayran olduğum şarkıcı o oldu heralde ,,
sizlerinde varmıydı?
iştee gelde ewlılıgee ozenme ya kardesımm :)))sizde konuşuyomusunuz super .bizde çok konuşuruz telde:)))))
sabahları eşim beni otobüse bindirir öle gider işe
otobüsten inince hemen ararım .öğlen yemeğe çıkınca ararım .gün içinde biçokkez arar knuşurum .sırf özledim demek için bile aradığım olur yaniii..azcık şımartır aşkım beni sonra kapatır işme bakarım.
sizde konuşuyomusunuz super .bizde çok konuşuruz telde:)))))
sabahları eşim beni otobüse bindirir öle gider işe
otobüsten inince hemen ararım .öğlen yemeğe çıkınca ararım .gün içinde biçokkez arar knuşurum .sırf özledim demek için bile aradığım olur yaniii..azcık şımartır aşkım beni sonra kapatır işme bakarım.
oooo hergün hergün hatta bir ara söylemiştim paso mesajlaşıırız diye..bedava msj paketi yapıyoruz..
sabahları aynı saate evden çıkıyoruz ben kapıda servsie biniyorum..oda yola devam ediyor.
yokya evlenmiş barklanmış insanlarız ne o msj öle şakır şukur hiç sevemedim msj olayını ben
iştee gelde ewlılıgee ozenme ya kardesımm :)))
super tahmin ettim doğuş hayranı olduğunu , içimden öyle geçti bi sebebi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?