2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süpercim canım,yasaklama kısıtlama,erkeği daraltmaya gelmez,
ayrıca geldiğinde de güzel güzel sorki ne yaptığını,gününün nasıl geçtiğini,güzel geçirdiği bir gün senin yüzünden burnundan gelmeden ne yaptıysa güzel güzel dökülür zaten,neler yaptığını şevkle hevesle anlatmaya başlar,,,
düşünsene annen devamlı gittiğin yerleri kısıtlasa eve geldiğinde ne yaptığını anlatırmısın ?

Son düzenleme:

burda ne demek istedin kıs yanyana olmak şart degil derken?

:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

guclubacismile

7 günde 2,3 saat çokmu eşime ..çok degil sanırım..ben oldugum zaman zaten gitmiyor..sadece annemdeyken gidiyor işte ..benim babamda pek evde olmaz bayan bayan oturun ben napim diyor..erkek kardeşim var oda sker söylemiştim..

ooooo hemde nasıl kıs..gecen cumartesi dışarı çıkcam diye...
evin temizliğini o yaptı valla:hulya:
elektrik süpürgesini açtı..
yatak örtüsünü örttü..kahvaltı sofrasını kaldırdı..aklinialirimsmile
vızır vızır yane..

beni boşa sallamaz kesinlikle zatende..

aynen katılıyorum ailesinin o şehirde olmadıgını söylemiştin hem ailesi yok ne varki arkadaşlarıyla vakit geçirse hem ailen orda sen sürekli görüyorsun onada hak vermen lazım

sadece annesi babası yok burda.fatma

3 tane abisi evli bizim burda..a.s

öncelklerr günaydınn kızlarrr... Ben birazck gec kaldım son 10 dk dır da msjları okuyroum :)

1. Si şuan nişanlıyız ama kadırın kahve kulturu hıc yoktur.
2. si Maç izleme kültürüde.
3. Sü heryere bırlıkte gırtmek ısterr
4. sü ama çok kıskanctır cok fazla gıyınmeme herseye erkek arkadas zaten iizn yok tam gezmek ıstersek bırlıkte gezıyoruz ben arkadaslarımla gorustugumde onuda alıyorum yanıma:) gelmek ıstemezse ıslerını halledıyor oda
5. Si süpercım kesınlıkle yasaklama bence, çünkü arkadasların dedıgı gıbı sen ona yasaklarsan oda senı sıkıcaktır kavga buyucektır:S gerek yok sadece kahveye gıtmesınden hoslanmadıgını soyle arkadaslarıyla baska seyler yapsınlar oyle soyle canım

sadece annesi babası yok burda.fatma

3 tane abisi evli bizim burda..a.s

ama annesi - babas kadr sık gidemez ama anne babaya çat kapı gidersin.... anlayış göstermek lazım çok gitmiyormuş zaten yasaklama hesap sorma falan bana göre değil yaaa

haklısın canıma.s
diyor kıs zatenkaydirigubbakcemile3 ben sinirleniyorum hemen..diyorki aşkım bir hoşgeldinde ondan sonra bana sor ben söyliyim diyor..güzelce sor diyor
tatlı tatlı konuşalım diyor

haklısın canıma.s
diyor kıs zatenkaydirigubbakcemile3 ben sinirleniyorum hemen..diyorki aşkım bir hoşgeldinde ondan sonra bana sor ben söyliyim diyor..güzelce sor diyor

eşin anlayışlı birine benziyor,sende kocişine çok aşıksın :kedi:

haklısın canıma.s

ADAM DAHA NAPSIN SANA KIZIM aLLALH .BAK NE KADAR MANTIKLI YAKLAŞIYOR O .TAKMA SENDE

kahveye gitmesinden sorun bulmuyorum..canım

onu oraya gitmesi tüm herkese görmesi işte üç beş muhabbet yerimseniben
hava degişimiyerimseniben

haklısınız kıslar..

hep destek ..tam destek
a.s.:1hug:

ama annesi - babas kadr sık gidemez ama anne babaya çat kapı gidersin.... anlayış göstermek lazım çok gitmiyormuş zaten yasaklama hesap sorma falan bana göre değil yaaa

çok dogru canım...
ben herhafta anneme gidiyorumm..
diyorki ne güsel diyor benim annemde olsa bende her hfta giderdim diyor..
abilerine çok sık gitmiyoruz ama dün karar aldık ..
her hafta sonunda bir gün bir abime gideriz dedi..sonreki hafta digerine gideriz dedi tamam dedim

süpercim sürekli yanyana olmak şart değil derken heryere beraber gitmekten iş dışındaki tüm vaktini beraber geçirmekten bahsediyorum. sen hiç kız arkadaşlarınla yalnız vakit geçirmek istemiyor musun? ne bileyim onların senin eşinin duymasını istemediği konular olur, dertleşmek isterler. oraya da eşinle gidemezsin ki. aynı şekilde onun arkadaşlarının da eşine ihtiyaçları olur. tüm arkadaşlarından kısıtlamak sence de kötü olmaz mı?

bence öyle zamanlarda kocişin eve gelnce git sarıl boynuna özledim de daha da keyiflenir sonrada kendi söyler bir bir naptığını sende önce gönlünü hoş edersinaklinialirimsmile sonra hesabını sorrsın kendince:))

ADAM DAHA NAPSIN SANA KIZIM aLLALH .BAK NE KADAR MANTIKLI YAKLAŞIYOR O .TAKMA SENDE
kaydirigubbakcemile3

çok mantıklıdır kendileri...:smiley-cool:

eşin anlayışlı birine benziyor,sende kocişine çok aşıksın :kedi:

ayyy sizde ne fenasınız herşeyi çözüyorsunuz...kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz

Son düzenleme:

evt aynen ben öğlen arası flan gördüğümde evde falan hemen sarılırım " BİZ SENİ ÇOK ÖZLEDİİİİİİİİİİİİİK" serim oda bende sizi özleidm derim yani

kızlaaaaaaaaaaaarrr küçükken yada genç kızlığa yeni adım atmışken hayran olduğunuz şarkıcı varmıydı,,

ben 7-8 yaşlarındayken burak kut'un ilk çıktığı zamanlardı,yaşandı bitti diye bi klibi vardı motorsikletli
izlerken küçücükken bile eriyip bitiyordum,(ki o klip "o" zamana göre hala çok güzel) koltuktan kayıp gidiyordum o kadar yani kaydirigubbakcemile3
tek hayran olduğum şarkıcı o oldu heralde ,,

sizlerinde varmıydı?

Son düzenleme:

benim ilkokul zamanalrımda nedense erol evgin e hayranlık vardı şimdi ne gülüyorum kendime tövbe yaaaaaaaaaa

sonra ortaokulda zevklerim çok iğrençmiş küçük onuru diye vrdı ya onu begeniyordum sonra lise dönemlerimde tarkan.... aman yaa ne kadar kötüymüş zevklerim...

küçük onurrr
yok küçük ibooo,,ne sevimliydi ya hele kirpikleri kıvrık kıvrık,şimdi yağız delikanlı oldular hahahahakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…