canım bence yasaklamak hiç mantıklı değil. senin de kız arkadaşlarınla başbaşa zaman geçirmek isteyebileceğin anlar olacak. ayrıca evlenip bir aile olmuş olabiliriz ama birer birey olarak da arkadaşlarımızla iletişimimi sürdürmemiz gerektiğini düşünüyorum ben. çevrendeki herkes evliyse bilemem ama öteki türlü sürekli yanyana olmak şart değil bence. evlenmeden önce hiç takılmıyor muydu sensiz arkadaşlarıyla?
:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
mesela geçen hafta ben mevlütdeyken o arkadşlarıyla takıldı mevlüd bitince geldi aldı beni bende yumuşak yumuşak:)) ee aşkıcım neler yaptın iyi eğlendinmi sıkılmadın dimi faln diye diye döküldü benimki....ona iyi geldi aslında evlendiğimizden beridir arkadaşlarıyla takılmamıştı.kırk yılın başı olur ama süreklilik arz ederse kızarım koyarım ağırlığımı.ama şuan bizim için geçerli değil bu tabii.o da istemez çünkü.:smiley-cool:
Kendi ipini kendin çekersin yasaklamak istersen.
Bence sen ne kadar özgürlük tanırsan eşine o da sana o kadar tanır.
O zaman sende annene gitme arkadaşlarınla görüşme der.
Ve adam sürekli görmekten bıkar.
Çünkü erkekler kendi arkadaşlarıyla buluşunca deşarj oluyorlar.
daha mutlu huzurlu gelirler eve ve saygı duyarlar senin özgürlüğüne de
yasaklama olmaz zaten daha da tartışırsınız .mesela senin işinin olduğu onun boş olduğu günlere getirsin mağdem çok istiyorsa arkadaşlarını...
hem sen işini halldersin rahat rahat oda boş vaktini değerlendirir...
aynen katılıyorum ailesinin o şehirde olmadıgını söylemiştin hem ailesi yok ne varki arkadaşlarıyla vakit geçirse hem ailen orda sen sürekli görüyorsun onada hak vermen lazım
sadece annesi babası yok burda.fatma
3 tane abisi evli bizim burda..a.s
süpercim canım,yasaklama kısıtlama,erkeği daraltmaya gelmez,
ayrıca geldiğinde de güzel güzel sorki ne yaptığını,gününün nasıl geçtiğini,güzel geçirdiği bir gün senin yüzünden burnundan gelmeden ne yaptıysa güzel güzel dökülür zaten,neler yaptığını şevkle hevesle anlatmaya başlar,,,
düşünsene annen devamlı gittiğin yerleri kısıtlasa eve geldiğinde ne yaptığını anlatırmısın ?
haklısın canıma.s
diyor kıs zatenkaydirigubbakcemile3 ben sinirleniyorum hemen..diyorki aşkım bir hoşgeldinde ondan sonra bana sor ben söyliyim diyor..güzelce sor diyor
tatlı tatlı konuşalım diyor
haklısın canıma.s
diyor kıs zatenkaydirigubbakcemile3 ben sinirleniyorum hemen..diyorki aşkım bir hoşgeldinde ondan sonra bana sor ben söyliyim diyor..güzelce sor diyor
tatlı tatlı konuşalım diyor
kahveye gitmesinden sorun bulmuyorum..canımöncelklerr günaydınn kızlarrr... Ben birazck gec kaldım son 10 dk dır da msjları okuyroum :)
1. Si şuan nişanlıyız ama kadırın kahve kulturu hıc yoktur.
2. si Maç izleme kültürüde.
3. Sü heryere bırlıkte gırtmek ısterr
4. sü ama çok kıskanctır cok fazla gıyınmeme herseye erkek arkadas zaten iizn yok tam gezmek ıstersek bırlıkte gezıyoruz ben arkadaslarımla gorustugumde onuda alıyorum yanıma:) gelmek ıstemezse ıslerını halledıyor oda
5. Si süpercım kesınlıkle yasaklama bence, çünkü arkadasların dedıgı gıbı sen ona yasaklarsan oda senı sıkıcaktır kavga buyucektır:S gerek yok sadece kahveye gıtmesınden hoslanmadıgını soyle arkadaslarıyla baska seyler yapsınlar oyle soyle canım
ama annesi - babas kadr sık gidemez ama anne babaya çat kapı gidersin.... anlayış göstermek lazım çok gitmiyormuş zaten yasaklama hesap sorma falan bana göre değil yaaa
kaydirigubbakcemile3ADAM DAHA NAPSIN SANA KIZIM aLLALH .BAK NE KADAR MANTIKLI YAKLAŞIYOR O .TAKMA SENDE
eşin anlayışlı birine benziyor,sende kocişine çok aşıksın :kedi:
bence öyle zamanlarda kocişin eve gelnce git sarıl boynuna özledim de daha da keyiflenir sonrada kendi söyler bir bir naptığını sende önce gönlünü hoş edersinaklinialirimsmile sonra hesabını sorrsın kendince:))
zuzuum ben ewlenınce oyle yapıcamm :):hulya:bence öyle zamanlarda kocişin eve gelnce git sarıl boynuna özledim de daha da keyiflenir sonrada kendi söyler bir bir naptığını sende önce gönlünü hoş edersinaklinialirimsmile sonra hesabını sorrsın kendince:))
Sevdiğimzden ötürü süpercimm :)))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
çok mantıklıdır kendileri...:smiley-cool:
ayyy sizde ne fenasınız herşeyi çözüyorsunuz...kaydirigubbakcemile3
a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz
kızlaaaaaaaaaaaarrr küçükken yada genç kızlığa yeni adım atmışken hayran olduğunuz şarkıcı varmıydı,,
ben 7-8 yaşlarındayken burak kut'un ilk çıktığı zamanlardı,yaşandı bitti diye bi klibi vardı motorsikletli
izlerken küçücükken bile eriyip bitiyordum,(ki o klip "o" zamana göre hala çok güzel) koltuktan kayıp gidiyordum o kadart yani kaydirigubbakcemile3
tek hayran olduğum şarkıcı o oldu heralde ,,
sizlerinde varmıydı?
zuzuum ben ewlenınce oyle yapıcamm :):hulya:
benımde ılk okulda Tarkan Onun arabası war sarkısına bıtıyordum sımdı ne alakası war dıyorum cocukluk ısteebenim ilkokul zamanalrımda nedense erol evgin e hayranlık vardı şimdi ne gülüyorum kendime tövbe yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?