2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz eşimle sürekli mesajlaşırız. bizi şimdi görenler 1 yıl süreniz var falan diyolar. sinir oluyorum... bu uzun süredir evli olanlar moral bozmayı kabiliyet mi sanıyorlar anlamıyorum ki alsanaalsanasmile hem herkesin evliliği aynı olmak zorunda mı sanki? gıcık oluyorum öyle tiplere ya

arse yine çok şey kaçırdı hehehehhhekaydirigubbakcemile3

aynenkaydirigubbakcemile3

ay agzını yesinler..
kıs aynen sinir olyurom bizede yapıyorlar hatta nişanlıyken bile yapıyorlar sıkılırsın diyorlardı..
eşimde tık cevap veriyordu..bizde bıkma olmaz diye..alsanaalsanasmile

allah rahmet eylesin,üzüldüm yaaaa

bende çok üzüldüm özellikle hamile kıza..
o kızın yerinde bende olabilirim kader işte

Son düzenleme:

hatta dünde anlattım ya bişey eltim aldatılmış..o da demezmi kendine kefil olma..alsanaalsanasmile:mymeka:
eşimde diyor karım bana herzaman kefildir..

hatta dünde anlattım ya bişey eltim aldatılmış..o da demezmi kendine kefil olma..alsanaalsanasmile:mymeka:
eşimde diyor karım bana herzaman kefildir..

eltin de az değilmiş canım. insan kendi başına ne gelirse gelsin yeni evli bir hemcinsine böyle bişey söylemez. insanlar bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlar ya alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

benim eşim oldum olası aşkım der...

adım aşkım yane:icecream:

onun dışında çiçeğim der..ela gözlüm der..melek der..derde de

hayatım , aşkım , bebem der bana
ben daha çok hayatım derim,onun annesi babası da hala hayatım derler birbirlerine ağız alışkanlığı olmuş artık :) ama güzel birşey

eltin de az değilmiş canım. insan kendi başına ne gelirse gelsin yeni evli bir hemcinsine böyle bişey söylemez. insanlar bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlar ya alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

patavatsızca işte..ben cvp dahi vermedim çok sacma buluyorum ..ben sadece güldüm o lafa..
düşün birde biz kaç yıllık beraberiz..severek.evlendik.bu laf söylenirmi hiç manyakalsanaalsanasmile

eşim şakadan dediki halıyı ben yıkadım dedi..diyorki neden reklam yapıyorsun çekemiyor sanırım

Son düzenleme:
oh kocan ne guzel cvp vermış :) iyi olmuş aslında bu cevabı duymak senınde hosuan gıtmsıtırr süpercımm

bencede kesın kıskanıyor mutlulugunusu ADİ KARII :))) sende pek yuz verme o şapşala cıcımm:9
):umursamaz:

oh kocan ne guzel cvp vermış :) iyi olmuş aslında bu cevabı duymak senınde hosuan gıtmsıtırr süpercımm

sagol canımmmm
güsel laf çakar bu konuda herksee aşkımıza toz kondurmaz kesinlikle..bu aşka .çok emek verdi çünkü:hooray:

gitti tabi gitmez mi iyi oldu..bizim eşimle aramızda çok güsel bir güven köprüsü var kıslar
dünki mevzuda da anlattımya işte diyor aşkım biz seninle nasıl bir araya geldik sen söyle diyor..bizi güven birleştirmedimi diyor.misal...

ben ona çok güvendim hep..bu yüzden evlenicek olan erkek olarak gördüm ve tercihim eşim olduÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…