hönk neden kıs....:1shok:
sonra o çoçuk evlendi eşi hamileymiş..iş kazası nedeniyle doguşa benzeyen çoçuk öldü kıslar
arse yine çok şey kaçırdı hehehehhhekaydirigubbakcemile3
biz eşimle sürekli mesajlaşırız. bizi şimdi görenler 1 yıl süreniz var falan diyolar. sinir oluyorum... bu uzun süredir evli olanlar moral bozmayı kabiliyet mi sanıyorlar anlamıyorum ki alsanaalsanasmile hem herkesin evliliği aynı olmak zorunda mı sanki? gıcık oluyorum öyle tiplere ya
allah rahmet eylesin,üzüldüm yaaaa
biz eşimle sürekli mesajlaşırız. bizi şimdi görenler 1 yıl süreniz var falan diyolar. sinir oluyorum... bu uzun süredir evli olanlar moral bozmayı kabiliyet mi sanıyorlar anlamıyorum ki alsanaalsanasmile hem herkesin evliliği aynı olmak zorunda mı sanki? gıcık oluyorum öyle tiplere ya
hatta dünde anlattım ya bişey eltim aldatılmış..o da demezmi kendine kefil olma..alsanaalsanasmile:mymeka:
eşimde diyor karım bana herzaman kefildir..
eltin de az değilmiş canım. insan kendi başına ne gelirse gelsin yeni evli bir hemcinsine böyle bişey söylemez. insanlar bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlar ya alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ohh ne guzell:)Kızlarrr , eşleriniz size nasıl hitap eder?
Benim eşim bana BALIM der..:asigim:
oh kocan ne guzel cvp vermış :) iyi olmuş aslında bu cevabı duymak senınde hosuan gıtmsıtırr süpercımmeltin de az değilmiş canım. insan kendi başına ne gelirse gelsin yeni evli bir hemcinsine böyle bişey söylemez. insanlar bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlar ya alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
bencede kesın kıskanıyor mutlulugunusu ADİ KARII :))) sende pek yuz verme o şapşala cıcımm:9:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
patavatsızca işte..ben cvp dahi vermedim çok sacma buluyorum ..ben sadece güldüm o lafa..
düşün birde biz kaç yıllık beraberiz..severek.evlendik.bu laf söylenirmi hiç manyakalsanaalsanasmile
eşim şakadan dediki halıyı ben yıkadım dedi..diyorki neden reklam yapıyorsun çekemiyor sanırım
gunaydınn canımmgünaydın kızlar.
ohh ne guzell:)
benım telefonumda kadır ömür törpüm diyenkayıtlı :)
onun telefonunda ben çileeeem diye kayıtlıyım ( hem çilee manasında hem çilek manasındaymıs) öyle dıyoropuyorumnanaktan
oh kocan ne guzel cvp vermış :) iyi olmuş aslında bu cevabı duymak senınde hosuan gıtmsıtırr süpercımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?