2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bn geldimm hastaneye gtmştm.. tünaydın hepinize ne çok şey konuşlmuş yne :)) yasemn ilk eklediğin gelnliğin üstü bncede çk hoş ama altına dahada farklı şeyler düşünüleblryerimseniben

bı arkadasım hayatım guzeldır zıllı :)) saol canım

makyajıda çok hoş..

altını benimkinden yaptır kıs..kat kat

merhaba canım

merhaba canım[/QUOTE]

merhaba canım nasılsn eltinn söledklerini duydum bncede onnla çk fazla muhatab olma sınırlı akranalık sewşyesnde tut sohbetlerni çnkü knşmaları gerçekten sinir bozucuymş alsanaalsanasmile

tamam canım...olumunekankayizsmile

aa kızlar resimlerin çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemiyorum albüme.
buraya yüklerim ancak, ama oda öğleden sonra yine girebilirsem yüklerim, çünkü malum benim sorunlu site sonra silemem

merhaba canım nasılsn eltinn söledklerini duydum bncede onnla çk fazla muhatab olma sınırlı akranalık sewşyesnde tut sohbetlerni çnkü knşmaları gerçekten sinir bozucuymş alsanaalsanasmile[/QUOTE]

çok fenalar çok..eşimde bunun farkında ailede bir sorun çıksa bilinki onlar çıkarmıştır...

laf aramızda onu çözdükten sonra..dügünümde hiö yüz vermemiştim..bariz belliydi tavırlarımı koymuştum..öpmeyin makyajım bozulur fakan demiştim...uyuz oldlar.
arkilerm gelinle sarılıp koklaşmışıp..dügnden sonra sölediler 10 yıl arkadaşım tabi öperim..

dügünde sguk davranmışımda hhehehehe yaparım tabii..

adamına göre muameleyerimseniben

merhaba canım nasılsn eltinn söledklerini duydum bncede onnla çk fazla muhatab olma sınırlı akranalık sewşyesnde tut sohbetlerni çnkü knşmaları gerçekten sinir bozucuymş alsanaalsanasmile

çok fenalar çok..eşimde bunun farkında ailede bir sorun çıksa bilinki onlar çıkarmıştır...

laf aramızda onu çözdükten sonra..dügünümde hiö yüz vermemiştim..bariz belliydi tavırlarımı koymuştum..öpmeyin makyajım bozulur fakan demiştim...uyuz oldlar.
arkilerm gelinle sarılıp koklaşmışıp..dügnden sonra sölediler 10 yıl arkadaşım tabi öperim..

dügünde sguk davranmışımda hhehehehe yaparım tabii..

adamına göre muameleyerimseniben[/QUOTE]

hmmm iyi bak madem nasıl bri oldğnn daha öncden warmşsn farkına koy tawrını ii yapmşsn kaydirigubbakcemile5

hmmm iyi bak madem nasıl bri oldğnn daha öncden warmşsn farkına koy tawrını ii yapmşsn kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

tavır koymuyorum yinede..ailede huzursuzlukk olmasın diye gayet rahat ve temkinli davranıyorum sadece...haşır neşir olmuyorumaklinialirimsmile

niye uyarı cezası alayımki ?
napayım albüme eklenmiyo :çok üzgünüm:

ben gecenlerde buraya yazacagım şeyi başka bir topiğe yazdım yanlışlıkla hemen sildim orayı ....................... böyle yaptım..bi baktım uyarı ceazsı geldi...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…