ya altını daha kabarık ustunu taslı yaptırsam kuyruguda cok uzun bıraktırsam guzle olmazmı dersın canımm:boshayallersmileyaskad ikinci model hç güsel degil..yaaa
aaa ben albüme foto ekleyeyim sonra sileyim , en yaşlınız olaraktan
bı arkadasım hayatım guzeldır zıllı :)) saol canımyaskad o kıs kim çok güsel olmuş..maşallah
bı arkadasım hayatım guzeldır zıllı :)) saol canım
kızlar bn geldimm hastaneye gtmştm.. tünaydın hepinize ne çok şey konuşlmuş yne :)) yasemn ilk eklediğin gelnliğin üstü bncede çk hoş ama altına dahada farklı şeyler düşünüleblryerimseniben
bak nasıl yapabılırısn bılıyormusun hayatım bu sneın resımlerının tek tek ustune gel sag tus bırlıkte ac ordan da paıntı sec sora acılan paınttekı resmı farklı kaydet de masa ustune farklı kaydet paıntte acılana resmın boyutu kuculuyor o zaman eklıyebılrıısn hayatımm
Senın gelınlııgınıde cok gormek ısterımm:)
merhaba canım
snınkının altını goreemdım kı hayatım ben yaamakyajıda çok hoş..
altını benimkinden yaptır kıs..kat kat
merhaba canım
snınkının altını goreemdım kı hayatım ben yaa
saol canımcımm :) nasıl farklı bıseyler meselaakızlar bn geldimm hastaneye gtmştm.. tünaydın hepinize ne çok şey konuşlmuş yne :)) yasemn ilk eklediğin gelnliğin üstü bncede çk hoş ama altına dahada farklı şeyler düşünüleblryerimseniben
merhaba canım nasılsn eltinn söledklerini duydum bncede onnla çk fazla muhatab olma sınırlı akranalık sewşyesnde tut sohbetlerni çnkü knşmaları gerçekten sinir bozucuymş alsanaalsanasmile
arse ekleyip silme canım sonra uyarı cezası alabilirsin..
çok fenalar çok..eşimde bunun farkında ailede bir sorun çıksa bilinki onlar çıkarmıştır...
laf aramızda onu çözdükten sonra..dügünümde hiö yüz vermemiştim..bariz belliydi tavırlarımı koymuştum..öpmeyin makyajım bozulur fakan demiştim...uyuz oldlar.
arkilerm gelinle sarılıp koklaşmışıp..dügnden sonra sölediler 10 yıl arkadaşım tabi öperim..
dügünde sguk davranmışımda hhehehehe yaparım tabii..
adamına göre muameleyerimseniben
niye uyarı cezası alayımki ?
napayım albüme eklenmiyo :çok üzgünüm:
evet ılk sayfaya bakmıstımnasıl göremedin ya..
benim topikteki sadece ilk sayfaya baktıysan göremezsin tabi sayfa altına in..birde2 ci sayfaya bak..
evet ılk sayfaya bakmıstımve goremdım sıdımı dıer 3 sayfayada baktımm harıkaa süperr sacın makyajın ustun basın bombaymsı cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?