2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o zaman üzgünüm kızlar, şimdi yöneticilere yazarım , albüme neden resim yükleyemiyorum bakalım çözsünler sonra yükleyeyim. zaten herkes görmüştüde, yeni arkadaşlarda birazcık daha sonra görecekler

niye uyarı cezası alayımki ?
napayım albüme eklenmiyo :çok üzgünüm:

canım bu edit butonu buyüzden kalkmıştı konu içerikleri siliniyor yorumlar siliniyor diye. tekrar gelince böle uygulama başlatıldı resmi silersen ceza alırsın.
edit butonu sadece yazım hataları için geri geldi

kızlar sabah hastaneye gttim burnmdan rahat nefes alamdığım için çooook uzun yıllardır bnu çekiorm :1no2: kemik eğriliği ve et büyümesi war dediler ameliyat olmam gerekiyo.. aranzda daha önce olan ya da bnunla ilgili blgi sahibi olan war mı? bn çk korkuorumdaeyvahedigeldismile

hlmbtl geçmiş olsun canım korkma biraz araştır bu sitede de vardır bununla ilgili konu

Geçmiş olsun canım benim...

hlmbtl geçmiş olsun canım korkma biraz araştır bu sitede de vardır bununla ilgili konu

Geçmiş olsun canım benim...

çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan bakmştım daha önce ama tekrr bakarım zuzucm

Kızlarrrrrr , yüklediiimmm fotoooooo..........

düğün fotommmdannnn kaydirigubbakcemile5

redd bnde ekli diilsn gremedm fotoğrflarını ekledm seni şutarafagitti

ÖNCELİKLE GECMIS OLSUN CANIM:s

ben burn amelıyatı olmadım ancak kulak amelıyaı oldugumda bırcok burun amelıyatı olan kısılerle aynı odada yattım cok korkucak bısye yok hayatımm sadece dıkkat etmen gereken en onemlı sey bence kı sakın bunu goz ardı etme narkozlu amelıyat olman :S eger anaztezı olursan cok pısman olursun doktorun kolayına geldıgıı ıcın ılk anaztezı dıyecektır ama ama sakın kesınlıkle narkoz ıstee ben gorduklerımden soyluyroum canım umarım faydam dokunurr

yaskadcım narkoz yani genel anestezi mi demek istiosun hayatım

arsecim fotolarına baktım. sana da eşine de gülüşüne de gelinliğine de bayıldım. Allah ömür boyu mutlu etsin. çoook güzel bir gelin olmuşun tatlım. enişte kıymetini bilsin kaydirigubbakcemile5

arsecim fotolarına baktım. sana da eşine de gülüşüne de gelinliğine de bayıldım. Allah ömür boyu mutlu etsin. çoook güzel bir gelin olmuşun tatlım. enişte kıymetini bilsin kaydirigubbakcemile5

aaa arse de mi paylaştı foto... ben göremedim.. albümü boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…