niye uyarı cezası alayımki ?
napayım albüme eklenmiyo :çok üzgünüm:
kızlar sabah hastaneye gttim burnmdan rahat nefes alamdığım için çooook uzun yıllardır bnu çekiorm :1no2: kemik eğriliği ve et büyümesi war dediler ameliyat olmam gerekiyo.. aranzda daha önce olan ya da bnunla ilgili blgi sahibi olan war mı? bn çk korkuorumdaeyvahedigeldismile
ben yemeğe gidiyorum dönüşte bakarım olmazsa:))
iyi öğlenlerr
opuyorumnanaktanCANIM BAKTIMM FOTOLARINAA COK HOSS SÜPERR :) ALLAH MUTLULUGUNUZU ILK GUNKU GIBI DAIM EDER INSALLAHH :)Kızlarrrrrr , yüklediiimmm fotoooooo..........
düğün fotommmdannnn kaydirigubbakcemile5
hlmbtl geçmiş olsun canım korkma biraz araştır bu sitede de vardır bununla ilgili konu
Geçmiş olsun canım benim...
Kızlarrrrrr , yüklediiimmm fotoooooo..........
düğün fotommmdannnn kaydirigubbakcemile5
ÖNCELİKLE GECMIS OLSUN CANIM:skızlar sabah hastaneye gttim burnmdan rahat nefes alamdığım için çooook uzun yıllardır bnu çekiorm :1no2: kemik eğriliği ve et büyümesi war dediler ameliyat olmam gerekiyo.. aranzda daha önce olan ya da bnunla ilgili blgi sahibi olan war mı? bn çk korkuorumdaeyvahedigeldismile
TAMAM CANIM...yerimseniben
ÖNCELİKLE GECMIS OLSUN CANIM:s
ben burn amelıyatı olmadım ancak kulak amelıyaı oldugumda bırcok burun amelıyatı olan kısılerle aynı odada yattım cok korkucak bısye yok hayatımm sadece dıkkat etmen gereken en onemlı sey bence kı sakın bunu goz ardı etme narkozlu amelıyat olman :S eger anaztezı olursan cok pısman olursun doktorun kolayına geldıgıı ıcın ılk anaztezı dıyecektır ama ama sakın kesınlıkle narkoz ıstee ben gorduklerımden soyluyroum canım umarım faydam dokunurr
arsecim fotolarına baktım. sana da eşine de gülüşüne de gelinliğine de bayıldım. Allah ömür boyu mutlu etsin. çoook güzel bir gelin olmuşun tatlım. enişte kıymetini bilsin kaydirigubbakcemile5
aaa arse de mi paylaştı foto... ben göremedim.. albümü boş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?