2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:sinifsinif:evet aynı dusuncedeyım:S hayatım altı ıcınde soyle bısey dusunuyroum ama emın deıglım

Eklentiler

• $32662527hdt.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 19
abone olunca ne oluyor canım ?
ben devamlı sayfa yeniliyorum,abone olunca her gelen cevap mail olarakmı geliyor posta hesabıma,öyleyse iyi bişey değil ya devamlı mailden mesaj silmekle uğraşılmaz

sorma yaa benim 500 ü geçti şuan
sürekli sil sürekli silll

kimine göre ii ama bana uymadı pek yaa
ben bide msnyi meşgule atıyorum arada. e zaten posta geldiğini göremiymki meşguldeyken:))))
ne anlamı kalıyo .kimse yokken uyguna alıyom görüym ozamn.ama patron olunca hep meşgulde:))

Canım benim gelinliğim straplez di.. ve çok hoştu bence.. zaten beğenmesem giyinmezdim..
hehehe

ben eklicem bi kaç foto da ekleyemiom.. boyutu büyük ondan..

gel yavrim gel:enbuyukkk:

saol yavrum :) ama gec kaldın sayende dün abone olmuştum konuya ben zatenn :)

hehehehhe
GElnlik olarak bunu diktirmeyi düşünüyorum kızlar ama altı konsuunda kararsızım cokmu param parca :S ustu cok hosuma gıttı ama fıkır lutfennbilmiyorumkismile

altı hoş degil üstü güsel kaz tüyüne benziyor altı be
aaa ben albüme foto ekleyeyim sonra sileyim , en yaşlınız olaraktan

Canım benim gelinliğim straplez di.. ve çok hoştu bence.. zaten beğenmesem giyinmezdim..
hehehe

ben eklicem bi kaç foto da ekleyemiom.. boyutu büyük ondan..
bak nasıl yapabılırısn bılıyormusun hayatım bu sneın resımlerının tek tek ustune gel sag tus bırlıkte ac ordan da paıntı sec sora acılan paınttekı resmı farklı kaydet de masa ustune farklı kaydet paıntte acılana resmın boyutu kuculuyor o zaman eklıyebılrıısn hayatımm

Senın gelınlııgınıde cok gormek ısterımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…