evet canım her yorum ıcın maıl gelıyorr. Ama aynı sekılde yıne sayfayı yenılemen gerekıyor hayatım:)
Kızlarrr , eşleriniz size nasıl hitap eder?
Benim eşim bana BALIM der..:asigim:
abone olunca ne oluyor canım ?
ben devamlı sayfa yeniliyorum,abone olunca her gelen cevap mail olarakmı geliyor posta hesabıma,öyleyse iyi bişey değil ya devamlı mailden mesaj silmekle uğraşılmaz
sorma yaa benim 500 ü geçti şuan
sürekli sil sürekli silll
:sinifsinif:evet aynı dusuncedeyım:S hayatım altı ıcınde soyle bısey dusunuyroum ama emın deıglım
olurr beklerım canım:) ust tamamda altta kararsızım ben :)ben bunun altınıda hiç beğenmedim,bi bakayım internetten bulursam gösteririm sana canım
arsecim özleniyorsun canım,bir an önce hallet şu sorununu da dön aramıza
sağolun kızlarr
valla kızlar heran siteye ulaşımım kopabilir diye alel acele okuyorum herşeyi, ama ben yine biranda yok olursam kesin yine problem yaşıyorumdur. bakalım dün akşam yine curly ye mesaj attım IP numarasını istemişti. bakalım neler yapabilecek.
ayy artık düzelsede normal hayatıma dönsem, bağımlılık yaptı KK. giremeyince eksiklik hissediyorum
saol yavrum :) ama gec kaldın sayende dün abone olmuştum konuya ben zatenn :)
GElnlik olarak bunu diktirmeyi düşünüyorum kızlar ama altı konsuunda kararsızım cokmu param parca :S ustu cok hosuma gıttı ama fıkır lutfennbilmiyorumkismile
aaa ben albüme foto ekleyeyim sonra sileyim , en yaşlınız olaraktan
ewet ama ustu cok sade deılmı ıkıncının canım yaa:Syasemin ben ikinciyi daha çok beğendim , ama renk olarak değil çok koyu duruyo
bak nasıl yapabılırısn bılıyormusun hayatım bu sneın resımlerının tek tek ustune gel sag tus bırlıkte ac ordan da paıntı sec sora acılan paınttekı resmı farklı kaydet de masa ustune farklı kaydet paıntte acılana resmın boyutu kuculuyor o zaman eklıyebılrıısn hayatımmCanım benim gelinliğim straplez di.. ve çok hoştu bence.. zaten beğenmesem giyinmezdim..
hehehe
ben eklicem bi kaç foto da ekleyemiom.. boyutu büyük ondan..
eklee eklee fotolarına abkalım fıkrı alalım canım:)aaa ben albüme foto ekleyeyim sonra sileyim , en yaşlınız olaraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?