saol canım sormaaeheheh çok orijinal canım yaaa... kaydirigubbakcemile3
hayatım , aşkım , bebem der bana
ben daha çok hayatım derim,onun annesi babası da hala hayatım derler birbirlerine ağız alışkanlığı olmuş artık :) ama güzel birşey
saol canım sormaaonda teorii çokkk :) kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar.
bencede kesın kıskanıyor mutlulugunusu ADİ KARII :))) sende pek yuz verme o şapşala cıcımm:9
):umursamaz:
canımm 1192.ci sayfada altta bak gorurusunn hayatımm :)Yasemincim herkes senin nişan fotolarını görmüş sanırım ben göremedim yaa...
günadyınn arsecımm cok hızlılarr cook :) zar zor ısımı yaptım formu takıp ederken sımdı rahatım ama hoş geldın bu arada canımm
saol yavrum :) ama gec kaldın sayende dün abone olmuştum konuya ben zatenn :)yaskad konuya abone ol..yukardan seceneklerden..konuyu daha iyi takip edersin daha rahat.
yaskad konuya abone ol..yukardan seceneklerden..konuyu daha iyi takip edersin daha rahat.
evet canım her yorum ıcın maıl gelıyorr. Ama aynı sekılde yıne sayfayı yenılemen gerekıyor hayatım:)abone olunca ne oluyor canım ?
ben devamlı sayfa yeniliyorum,abone olunca her gelen cevap mail olarakmı geliyor posta hesabıma,öyleyse iyi bişey değil ya devamlı mailden mesaj silmekle uğraşılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?