2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

midem bulanıyo ayyyyyyyyy :bbo::bbo:

Hiç kurtuluş yok canım bulantılarına alışmaya çalış 13. haftam bitmek üzere ama hala bulanıyo hergün evde bulanıyodu bugün evde bulanmadı çok şükür dedim bu defada okula geldim okulda bulandı öğrencilerin içinden bi çıkışım vardı görmeliydin

işte o en kötüsü yaaa evde olsa sıkıntı yok işte olunca bu seferde tutmaya çalışıyorsun falan uffffffffffkafamçokkarıştı branş ne senin canım....

işte o en kötüsü yaaa evde olsa sıkıntı yok işte olunca bu seferde tutmaya çalışıyorsun falan uffffffffffkafamçokkarıştı branş ne senin canım....

rehber öğretmenim canım AllahTan sürekli derslere falan girmiyorum ama bulantı geldimi geliyo işte tutamıyorsun ben de sabırsızlıkla 12. haftamın bitmesini bekliyordum ama yine geçmedi sanırım 4. ayın sonuna kadar devam edecek bu arada doktor cinsiyetle ilgili küçük bi ipucu verdi erkek gibi görünüyor ama kesin değil dedi daha çok küçükmüş baklaım artık hayırlısı sen ne hissediyorsun cinsiyetini yada gönlünüzden geçen ne

Aman takmıyorum artık bu soğukta evin içinde eşofmanla geziyorum ayağımdada kocaman tavşanlı pantiflerim ohhhhhhhh sıcacık ama yatarken ince oluyo çabuk ısınıyoruz aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ayyyyyyy aman da aman bende 1 kasımda gidicem dr'a. ciniyet öenmli değil yaa ilk çocuk yaaa bnim gönlümden bişi geçmio ama hilmi snaırım az biraz erkek tarafında sanki isim belirlediniz mi cnaım siz ........ ay kız ne heyecanlı ayyy:dance:

Olmaz mı çok heyecanlı isim düşünüyoruz ama dr kesin değil dedi ya bayramdan önce bi kontrolüm var o zamana kadar kendimizi hazırlamıyoruz hayal kırıklığı olmasın diye, benim gönlümden kız geçerdi hep derdim kızım olacak rengarek tokalar kısacık çeşit çeşit elbiseler giydiricem derdim ama gerçekten de ilk bebek bu ne olursa olsun önemli olan hayırlısı bugün ikili test sonuçlarım çıkacak inşallah bir problem çıkmazda gerisi hiç önemli değil

benimde senden öğreneeğim çok şey var. benim de şuan için aklımda kız olursa ecrin geçiyo erkek olursa yiğit ama değişir heralde yaa daha çok var çünküdelikafadulden

benimde senden öğreneeğim çok şey var. benim de şuan için aklımda kız olursa ecrin geçiyo erkek olursa yiğit ama değişir heralde yaa daha çok var çünküdelikafadulden

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
allah seni ne yapmasın fatma ben hangi ismi söylediysem onu okeylemişsin:roflol:

ecrin gecen gün yeni dogan kaynımın bebeginin ismiydi...kaydirigubbakcemile3

yiğit benim bebek erkek olursa onu koyucaz ta evlenmedennn önce söylemiştim aşkıma...:roflol:

Son düzenleme:
düğün günü salonda röportaj yaptılar sorularda çoçugunuz olursa adını ne koyarsınız sorusuda vardı..

sizlerde röportaj varmıydı kıslar

röportajda sadece erkek ismini açıkladık..digerini söyleyemem hiç kusura bakmayın dedim :)))

erkeğide söylemicektim ama evdekilerin bir kaçına söylemiştik zatem o yüzden açıkladık..nişanlıyken falan söylerdik...şunu koyucaz bunu koyucaz diye...

ayy ne çeneci hatunlarsınız yaa kaç sayfa olmuş:)))
bi göz gezdirdim okuyamadım tek tek .çok işim var bugün

röportaj yoktu canım hiç aklıma gelmedi vallaohaoldumsmile

röportaj çok güsel cdmi izledimde ee canım bizimde aklımızda böyle bişey yoktuki..

salonun prosüdürü, programı öyle :sm_cool:

dügüne başlamadan salona giriş ardın röportajı dinliyorsun..

damt bey gelin hn.mla nerde tanıştınız..
gelin hanımın ençok neresinini begeniyorsunuz..
daha önce eşiniz dışınızda evlilik düşündünüzmü..
evlilik teklifi yaptınızmı..vs...çok keyifliydi..:roflol: anlatamam

Son düzenleme:

süper nerede oldu düğünün çk hoşmuş röpörtajolumunekankayizsmile

Süperr bızede nışan yaaprken dugu odasına gelıp yapmsılardıı..

Aynı sorular nasıl tansıtınız yasmeın hanımı nasıl tavladınız zor oldumu,

vs vs.. Guzle oluyorr ama sonradan evde aılemızle ızleyınce cok utandım verdıgım cvplaraa:):):)

aynen aynen..annem izlerken utandım.. düşünüyorum şimdi babama izletsem mi izletmesem mi..

çünkü aşkım diyoki kayıtta çoçukluk aşkım diyo 5 .6 sene diyorakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…