2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarinda bana misafir geliyor irmikli kurabiye yapicam serbetli bir kurabiye birde tuzlu kurabiye yapim diyorum

aynen sinem banane banane..
şu borçlar bitsin eski günlere döncem..
aşkımda diyor her ay alcaksın merak etme diyor sana söz diyor.
ya ben eşya falan almıyorum herşey var..ama birşey bozuluyor falan öyle masraf

Son düzenleme:
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

evet bide canım istanbulda her şey daha pahalı. ama 5 binlik salon tutcaksanız size gelinlik damatlık kuaför falan filan derken 8-9 bin ancak 7 çok az canım... ins en minimumla düğünü yaparsınız..

valla evlenmek gerçekten çok zor evleniyosun sonra dert bitmiyo tabi allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

evet bide canım istanbulda her şey daha pahalı. ama 5 binlik salon tutcaksanız size gelinlik damatlık kuaför falan filan derken 8-9 bin ancak 7 çok az canım... ins en minimumla düğünü yaparsınız..
aynen canım ondn bıraz zorr ama 7 bıne ısın ıcndne cıkcıagımıza emınım ben:S sıkıcamhersyeı :S 2 bıne gelınlıgımıde alıcam damatlıgıda sac basda :S :s o gunler gelsın masraflaı yazarım aywrm sanaaa

ve benım bı sorunumda adha var..:S benm ewım yuksek gırıs balkonum yokk..:S ondan camasır kurutma makınesı almak ıstıyorum oda ates pahasıı off benı cok paraya ıhtıyacım warr coook:S

evini nasıl yapıosun canım.. salonun renk uyumu nasıl....banyo , yatak odası , mutfak falan?

Kılzarrr eviniz de oturma odası , salon ayrı mı yaptınız?

benimkini gördün ya sen..

salonda oturuyoruz biz..
yemek odasında da sadece yemek yeniliyor canım..

ve benım bı sorunumda adha var..:S benm ewım yuksek gırıs balkonum yokk..:S ondan camasır kurutma makınesı almak ıstıyorum oda ates pahasıı off benı cok paraya ıhtıyacım warr coook:S

Canım.. ya çamaşır kurutma askılıkları var ya... ondan 2 tane al

Boş bi odana koy.. çamaşırlarını ona as oda sıcaklığında kurur o.. çamaşır kurutma makinesi alma onu nereye koyucan yaa.... sen çamaşırlık al...

bence alma camasirlari mahvediyor hep yipratiyor sadece havlular icin iyi yumusacik yapiyor benim var ben kullanmiyorum aldigimiza pisman olduk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…