a.sa.s varrrr
arse kayıp yinee
ahh be yawrum keskee onunla sınırlı olsaa:S tutucagımzı salon 5.000 :S ben cok ıstıyorum ama ucuz bıyer de tutsak en az :S 3500 TL eee otobus masrafı vs. 1,000 TL mal olcuak :S ondan 5,000 tl lık bıyerı tutmak ıstıyoruz kadırın patronlarıda gelıcke ondan ıyı bıyer olsun ıstıyo:S ee fotografcısı var gelınılık subu derken en az bıze hersey dısında 7,000 TL lazım ıste o parayı ne zmaan denk getırebılıcegımızı hesaplayıpp gun alıcaz:S dugun gunu canımbilmiyorumkismile
aynen canım ondn bıraz zorr ama 7 bıne ısın ıcndne cıkcıagımıza emınım ben:S sıkıcamhersyeı :S 2 bıne gelınlıgımıde alıcam damatlıgıda sac basda :S :s o gunler gelsın masraflaı yazarım aywrm sanaaaevet bide canım istanbulda her şey daha pahalı. ama 5 binlik salon tutcaksanız size gelinlik damatlık kuaför falan filan derken 8-9 bin ancak 7 çok az canım... ins en minimumla düğünü yaparsınız..
bende benım evimin resımleırnı yukerımm sıze ama tam tamamlanmadıııııııııııı..
evini nasıl yapıosun canım.. salonun renk uyumu nasıl....banyo , yatak odası , mutfak falan?
Kılzarrr eviniz de oturma odası , salon ayrı mı yaptınız?
ve benım bı sorunumda adha var..:S benm ewım yuksek gırıs balkonum yokk..:S ondan camasır kurutma makınesı almak ıstıyorum oda ates pahasıı off benı cok paraya ıhtıyacım warr coook:S
ve benım bı sorunumda adha var..:S benm ewım yuksek gırıs balkonum yokk..:S ondan camasır kurutma makınesı almak ıstıyorum oda ates pahasıı off benı cok paraya ıhtıyacım warr coook:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?