2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıslar

gününüz renklensin.

albüme foto koydum..göz kalemsiz..gözlerim .fönsüz saclarım orjınal orjınal..cumartesi çekmiştimkaydirigubbakcemile3

super dikkat ettim de hep yan profilden poz veriyorsun kaydirigubbakcemile3

kız sabah sabah fotoğraf çekilmeyi mi istedi canın kaydirigubbakcemile3 alemsin ya.

ama sabah sabah dedigime aldanmayın çünkü saat 1,30 da kalkmıştım ben:roflol:

kızlar burdayım yazdıklarınızı okuyorum fakat azamıorum işler az yogunda

-tatlicadiarzu-canım öncelıkle ısmın betül mü?

sora hayatım ben gundelık yemek takımı aldım ordan cok severek aldım ve bence cok gzuell bak eklıycem :) resmınıı he bırde bırsuru takım alma bence bıtane al onu kullan her zaman en guzelınıde kendın kullan oburlerını koymaya yer bulmaıyorsun cunku:S bende daah ewlı deılım ama suan yerlestırıyroum kullanmadan cok pısman oldum cok cesıt aldıgıma:ssengözlerimebaksanab

Eklentiler

• $bernardo_1241434241.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
kızlar yeni fark ettim (butonları pek kullanmadığımdan heralde)
bişeyi beğenip beğenmedikten sonr bide seçimimi kaldır seçeneği varmş .yani heran beğenmekten vazgeçebilirim

nerden anldın betül olduğunu :)) hayatım bn gnlk yemek takımı aldm kendme başka bi markann ama bn kalabalk bi aileye gdiyorum bi msafr olduğunda mutlaka 12 kişiden fazla olablio onn için aynı takımdan 2tane yemek takımı almak istiorm msafr için bernardoda bitane beğendm ama başka topiklerde beğenmeyenlerde war çatlama yapablio çizilio falan yazmşlar benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…