2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben işin hukuksal yanından bakıyorum, herşeyi ince eleyip sık dokumak lazım, haklıyken haksız duruma düşmek var, adam kötü niyetli biriyse kii şayet zaten bu sapıkça davranışlar iyi niyetli birinden beklenmez. farzetki eşin senin gibi düşünmeyip adamla tartıştı veya hadi çok medeni yollarla çözeyim deyip savcılığa verdi falan falan fallaannn, adam seni 15 günden önce bırakmaz çünkü yasal süreç bu, ve bu süreç zarfında seni daha fazla taciz edebilir nasılsa gidecek diye ve sen veya eşin dayanamayıp en ufak bir sapık kelimesini bile adama kullansanız adam size hakaret davası açıp kazanır sizde dünya para ödersiniz haklı olduğunuz konuda. bilmem anlatabildimmi ?

Canım özel hastane değil. Eşimin de bağlı bulunduğu üniversite hastanesi Eğer böyle olacağını bilseydim ilk zaman özel hastaneye giderdim.

evet canım haklısın... iice düşünülerek hareket edilmesi gereken bi konu bu.

Canim leke derken vücutta mi leke ? Normalde her dogum k. hapi ilk 3 ay lekelenme tarzinda bir kanama yapar bilgin olsun sonra geciyoe ama eger 3 aydan fazla sürerse dr. danis.

yok canım ara kanama tarzında lekedeydi anlatmak istedigim.

Bu arada kızlar siz ilk ne zaman eşinizin ailesini yemeğe aldınız? Ben eylül 25 evlendim geçen hafta sonu eşimin ananesinde bir araya geldik ailesiyle. K validem kek yapmıştı "çok güzel olmuş elinize sağlık" dedim. Senin fırın nasıl diye sormuştu öncesinde bu sefer de bizim fırında da kek güzel oluyor dedim. laf çarptı hiç görmedik daha diye. Aslında dün alacaktım ama onlar ş dışına çıktılar. eğeraltından kalkabilirsem önümüzdeki ctesi almak istiyorum.

canım ben 27 haziranda evlenmiştim, 1 ay sonra ramazandı ve tüm ramazan boyunca eşimin ne kadar ailesi varsa her haftasonu biri geliyodu iftara. ama artık kimseleri çağırmıyorum, erteliyorum, amannn bee rahat rahat kafamı dinliyorum

ben cumartesi kahvaltıya ablamaları çagırdım o kadar..
çalışan insanız yeter bu yemek agırlaması ya aynen arse..

Canım ben 18 temmuz da evlendim.. kayınvalidem ş.dışında olduu için bi süre kayınbabam bizdeydi hergün yemekte.. kayınvalidem de ş.dışından geldii gün bize gelin yorulma demiiştim.. onun dışında özel olarak çağırmadım.. ne zaman çağırmayı düşünüosun dersen.. bilmiorum açıkçası.. ama giderken pastalar börekler falan yaptım çok... yani müsait değilsen.. bi gün onlara giderken kek yap götür canım...

ben de alıp kurtulmak istiyorum. anneme dedim siz de olun hep birlikte olalım diye Yok dedi :S

çok müsait olamıyorum. Hafta içi akşam eve geçtğimde 18.00 oluyor. Bir yandan da okulum var doktora yapıyorum. Bir ctesi pazarlar kalıyor. Onda da şimdiye kadar hep ksiklerimiz vardı yapılacak işlerimiz onları hallettik.

ben cumartesi kahvaltıya ablamaları çagırdım o kadar..
çalışan insanız yeter bu yemek agırlaması ya aynen arse..

yani ben de görümcemler gelmişti ne yemek yapıosunuz bugün sizdeyiz demişti .. bizde Allah ne verdiyse yedik ogün :) spagetti , salata , cacık , turşu vardı mönümde ... onu yedik..

ilk defa c.tesi günü ablamları çağırdım özel olarak yemeğe.. ama kızlarr çok yoruldum yahu... saat 4.5 tan 6 ya kadar resmen robot gibi mutfaktaa bi sürü şey döktürdüm :)

yani canım... kimse stem edemez sonuçta sana.. kurban bayramında 9 gün tatil zaten o günlerden bi günde çağır.. en azından ertesi gün paso dinlenebilirsin..

misafir ağırlamak her nekadar güzel olsa da .. bi o kadar zahmetli ve yorucudur.. ve çalışan insanlara daha zor gelio..

ben kayınvalidemleri annemleri çaırıcaım gün çaırıcam.. kısmet ne zamansa artık..

benim hergün yemek yapma şartım yok rahatım valla..aşkım dedi köfte yap yok dedim kuru yemicez bugün hemde hafta sonu ya rahatbrahat yemek yaptım ona..
ilk zamanlar çok ugraşıyordum mutfakla be...

dışarda yiyoruz..hee

iyi demiş..öyle olmaz

her aileye ayrı özen göster..

sen hepsi bir arada kaynasın gitsin diyorsun

Arada kaynasından ziyade hep birlikte daha güzel olur diye düşünmüştüm. anneciğim de çekindiğinden sen önce onları bir al bizi alman çok acil değil diyor.

arse sölemişmiydim daha önce :))) düğün tarihlerimiz aynıymış kıss:13:

bende ilk ramazanda aldım kendi annemlerle kayınvalidemleri bir.
sonra bide cuma günü aldım ..o kaaa...

Allah tan onlar öyle şeye bakmıyo cuma akşamı davet edince ne gerek var kızım ben yapıyom işte falan dedi ama ben genede ağırladım ...

yine de dayanamadı tatlıyı da o yaptı heheheh

bende 1 ağustosta evlendim.1 hafta sonra ramazan başladı.ramazanda mecburen hepsini yemeğe aldım 4 pazar boyunca.eşimin ailesi benim ailem sırayla hepsini çıkrdım aradan.bugun 4 .ayımıza başlıyoruz herşey çok güzel şimdilik.4 değil 40 yıl sürer umarım ölene kadar:)

bebişim ben eşime yemek hazırlamaktan zevk alıorum aslında ... mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum.. ama ilk zamanlar kendimi kanıtlama çabası içindeydim... e şimdi yemeklerimi beğenioo.. zevkle ve iştahla yio.. kaygım kalmadı... daha rahat yapıorum...

en gıcık aldığım yemekler = tavuk , et , pırasa
en sevdiğim yemekler = barbunya , fasülye , bamya , patlıcan , patates...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…