arse sölemişmiydim daha önce :))) düğün tarihlerimiz aynıymış kıss:13:
bende ilk ramazanda aldım kendi annemlerle kayınvalidemleri bir.
sonra bide cuma günü aldım ..o kaaa...
Allah tan onlar öyle şeye bakmıyo cuma akşamı davet edince ne gerek var kızım ben yapıyom işte falan dedi ama ben genede ağırladım ...
yine de dayanamadı tatlıyı da o yaptıheheheh
bende 1 ağustosta evlendim.1 hafta sonra ramazan başladı.ramazanda mecburen hepsini yemeğe aldım 4 pazar boyunca.eşimin ailesi benim ailem sırayla hepsini çıkrdım aradan.bugun 4 .ayımıza başlıyoruz herşey çok güzel şimdilik.4 değil 40 yıl sürer umarım ölene kadar:)
aa kız bak hatırlamıyorum aynı gün olduğunu
yani canım... kimse stem edemez sonuçta sana.. kurban bayramında 9 gün tatil zaten o günlerden bi günde çağır.. en azından ertesi gün paso dinlenebilirsin..
misafir ağırlamak her nekadar güzel olsa da .. bi o kadar zahmetli ve yorucudur.. ve çalışan insanlara daha zor gelio..
ben kayınvalidemleri annemleri çaırıcaım gün çaırıcam.. kısmet ne zamansa artık..
bebişim ben eşime yemek hazırlamaktan zevk alıorum aslında ... mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum.. ama ilk zamanlar kendimi kanıtlama çabası içindeydim... e şimdi yemeklerimi beğenioo.. zevkle ve iştahla yio.. kaygım kalmadı... daha rahat yapıorum...
en gıcık aldığım yemekler = tavuk , et , pırasa
en sevdiğim yemekler = barbunya , fasülye , bamya , patlıcan , patates...
"kurban etiyle alıyor bizi" diye ayıplamasınlar? Bir de ananemiz çok yakın; kurbanda ona gelen akrabalar bize de uğramak isteyebilirler. muhtelemen komşularım da bayramda gelecekler bize. Ortalığın karışmasından endişeleniyorum.
:13:valla hergün yemek yapmayan bi super bi ben varım heralde :))))))))))
:13:
seninki neden zuzu..?
benim eşim birde yemek sectigi için .relax..
canım benim.. kim nie ayıplasın yaa.. sen düşünmüş davet etmişsin... ama hani öle düşünüosan.. kurban bayramı cuma bitio ya.. c.tesi ağırla hem konu komşu ayağıda çekilmiş olur. c.tesi gelsinler güzelce hazırlık yap. pazar da dinlenirsin canım...
hatırlarsın kayınvalidemle aynı apartmandayız
o yapıyor bizde yiyoruz
hatırlarsın kayınvalidemle aynı apartmandayız
o yapıyor bizde yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?