2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa kız bak hatırlamıyorum aynı gün olduğunu

inşallah...

ama yeni evlilerin yemeğe çağırma zorunluluğu yoktur.. aksine herkes tarafından yemeğe çağrılan olmalıdırlar... ilk etapta...

bizde adet öyledir zaten ilk önce gelini çağırır herkes davete, sonrada ilerleyen dönemdede ev görmeye diye herkes ev hediyesini alır gelir millet

aynen redd ya bide beni şımartır beğendiğinde ozaman daha bi seviyorum eşime yemek yapmayı

bende pırasa sevmem ,bamya kereviz enginar keşkek. asla yemem

bezelye pilav makarna kızartma (patlıcan , kabak hariç ) fasulye (hem kuru hem taze)
özellikle sarma dolma favorim :)))

çorbalardan yoğurt (ayran) çorbası, mercimek ,arpa şehriye

"kurban etiyle alıyor bizi" diye ayıplamasınlar? Bir de ananemiz çok yakın; kurbanda ona gelen akrabalar bize de uğramak isteyebilirler. muhtelemen komşularım da bayramda gelecekler bize. Ortalığın karışmasından endişeleniyorum.

AYNEN canım kanıtladım kendimi

canım benim.. kim nie ayıplasın yaa.. sen düşünmüş davet etmişsin... ama hani öle düşünüosan.. kurban bayramı cuma bitio ya.. c.tesi ağırla hem konu komşu ayağıda çekilmiş olur. c.tesi gelsinler güzelce hazırlık yap. pazar da dinlenirsin canım...

ben yemek yaparken rahatlıyorum kızlar hergün yemek yapmam gerekmiyo ama işin bütün yorgunluğunu sinirini atıyorum o yüzden mutlaka mutfakta vakit geçirmeye çalışıyorum.

bulacağından değil de işte. Hiç laf söz olmasın diye kendimce her ayrıntıyı aklımdan geçiriyorum. Kurban öncesi pazar da olabilir hem ptesi de tatil olur dinlenebilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…