2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kendi eviiniz mi yoksa kira mı? Ben olsam cesaret edemezdim aynı apartmanda oturmaya.

:))) kira canım. o semti ben pek bilmiyorum bide 22 ay nişanlılık sürecinde kayınvalideme gidegele komşularada alışmıştım.deli cesareti geldi heral

ama çok şanslıyım gerçekten hiç bi problemim yok.....aksine yardımı çok Allah razı olsun..

kırk bin kere maşallah hep böyle gitsin inşallah.

Eğer kaynanamın kaynanası benim kaynanam olsaydı :)))))) dayanamazdım ve asla tutmazdım o evi....

eşimin babanesi acayip bişey yaaa anlatamam tam bi kaynana...şöle diyim gelinliğimi bile almanya dan kendi getircekti yaaa..ay ben şaka yapıyo sanmıştım meğer gerçek demiş...

kayın validen kaynanasından çok çektigi için sana çektirmiyordur..
ablamın kayınvalidedide iyi zamanında çok çektim diyor. kadın

Selam kızlar, ya benim kayınvaldeyi de öle alıştırmışlar ki hem eşim, hem de evli ailesi her pazar aranıyorlar. Nasılsınız ne var ne oyk die ille konuşulcak. Artık sıkılmaya başladım kimi hafta oluyor ki içimden gelmiyor. Aramadığım ya da eşim konuşurken sadece selam yolladığım takdirde sonraki konuşmada bi ton sitem duyuyorum( Görev oldu resmen yaa pazar görevi. Dün de sırf çok güzel hareketler programına denk gelmesin aradan çıksın die gündüz aradım. Ben hiç konuşmadığım takdirde konuşma en az 15 dakika sürüyor hemde püfff

birinden duymuştum hatırlamıyorum şimdi kimdi...
gelin duymucak kaynana görmücek demişti.....

gelinin yaşından dolayı ufak defek hataları olur kaynana görmemeli o hataları ,yüzüne vurmamalı....demişti..

gelin de bazı şeyleri duymamazlıktan gelmli diyosu :))

istisnalar kaideyi bozmaz tabi :))

nerdeki kayın validen

benimki memlekette bende her hafta arıyorum..bazen enerjim düşük oluyor erteliyorum..
yarın arıcam..artık

ya benim pek arama huyum yoktur yaaa.kendi akrabalarımı bile bayramdan bayrama ...öyle sıkı bi aile gelseydi bana napardım diye düşündüm şimdi:26:

nerdeki kayın validen

benimki memlekette bende her hafta arıyorum..bazen enerjim düşük oluyor erteliyorum..
yarın arıcam..artık

Eşimin memleketinde canım, ayrı şehirlerdeyiz ama bu ne allah aşkına kendi anne babamı aramadığım oluyor bazen. Normalde olsa yine merak ederim ay napıo acaba bi arayım die ama şimdi böyle zorunluluğa binince hiç içimden gelmemeyi başladı. Eşim diyor, hadi annemleri arayalım die. Ben ona herhangi bir dayatmada bulunmuyorum annemi ara babamı ara die bu işi yol yakınken çevirsem mi ki ya bi hafta iki hafta araya zaman koyup aramasam siteme de razı olsam. Zaten bayramda aricaz. Aradıımda da o kadar gereksiz ayrıntı konuşuluyor ki ben o kadar uzun tel. konuşması sevmiyorum zaten:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…