Kendi eviiniz mi yoksa kira mı? Ben olsam cesaret edemezdim aynı apartmanda oturmaya.
iyi olmuş zuzu 6 da çıkarsın oh..peki neden nasıl oldu
:))) kira canım. o semti ben pek bilmiyorum bide 22 ay nişanlılık sürecinde kayınvalideme gidegele komşularada alışmıştım.deli cesareti geldi heral
ama çok şanslıyım gerçekten hiç bi problemim yok.....aksine yardımı çok Allah razı olsun..
kırk bin kere maşallah hep böyle gitsin inşallah.
Eğer kaynanamın kaynanası benim kaynanam olsaydı :)))))) dayanamazdım ve asla tutmazdım o evi....
eşimin babanesi acayip bişey yaaa anlatamam tam bi kaynana...şöle diyim gelinliğimi bile almanya dan kendi getircekti yaaa..ay ben şaka yapıyo sanmıştım meğer gerçek demiş...
Selam kızlar, ya benim kayınvaldeyi de öle alıştırmışlar ki hem eşim, hem de evli ailesi her pazar aranıyorlar. Nasılsınız ne var ne oyk die ille konuşulcak. Artık sıkılmaya başladım kimi hafta oluyor ki içimden gelmiyor. Aramadığım ya da eşim konuşurken sadece selam yolladığım takdirde sonraki konuşmada bi ton sitem duyuyorum( Görev oldu resmen yaa pazar görevi. Dün de sırf çok güzel hareketler programına denk gelmesin aradan çıksın die gündüz aradım. Ben hiç konuşmadığım takdirde konuşma en az 15 dakika sürüyor hemde püfff
nerdeki kayın validen
benimki memlekette bende her hafta arıyorum..bazen enerjim düşük oluyor erteliyorum..
yarın arıcam..artık
gerçekten her hafta aramak mı gerekir....yoksa onların beklentisimi sadece....
nerdeki kayın validen
benimki memlekette bende her hafta arıyorum..bazen enerjim düşük oluyor erteliyorum..
yarın arıcam..artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?