2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bencede....tabiki antalabilirsin redd ama bize anlattığın gibi olmasın canımm...derinlemesine anlatma yani yine sen bilirsin tabiiki eşini sen biliyosun ....yanlış anlam yanii seni yönetmek dğil amacımız sadece kendi görüşümüz

senin şimdi çok dikkat etmen gerek , üşütme falan sakın, hemen ayağına sıcak su torbası falan koy.sana hararet basar şimdi hormonların tavan yaptığı için ama sakın yandım falan deyip açılma

kıslar burda kaçgündür hep güneş var yaa ne güselll..dışarları sıcak oh..ama içerleri soğuk

valla pazar günü piknik havasıydı okadar yani....

sizin oralarda havalar nasıl..

senin şimdi çok dikkat etmen gerek , üşütme falan sakın, hemen ayağına sıcak su torbası falan koy.sana hararet basar şimdi hormonların tavan yaptığı için ama sakın yandım falan deyip açılma

yok açılmamdım da dün çok üşüdüm evde 2 kazakla falan durdum kaloriferler yndıgı halde buralara kar düştü artık hormonlar tavan dün bi ağlayasım geldi akşam oturup oturup agladım nedense ilahi ben

super bence de bu kadınlıkla değil de evlendiğimiz kişinin karakteriyle ilgili. ben boşanırım desem eşim gider adamın ağzını burnunu kırar hiç düşünmeden. benim karıma nasıl böyle yapar diye.

burda da dışarısı sıcak ama evlerin içleri falan soğuk. uzun kollu giymeye başladık maalesef :2:

fatma karnın büyüdümü bi farklılık varmı..

kimisinin belli olmaz kimisinin de kocaman olur ya senin nasıl..

yandan bi fotonu çekte görek

işin zor valla fatmacım ya. ben kendimi oralarda düşünemiyorum hiç. sevmem kışı zaten. elimde olsa ekvatora taşıncam da şimdilik KKTC'ye kadar inebildim, bakalım yavaş yavaş ilerliyorum

günaydıın kızlar geç oldu ama bnde geldm nasılsınız.. fatma çk geçmş olsn çk dkat et kendne

hiç anlamıyorum ultrason görüntülerinden....

Son düzenleme:
yuppiii bu kşam öyle bir geçer zamanki varrr

zuzu nasıl izleyebiliyorsun onu ya. ben çok sinirleniyorum onu izlerken. o yüzden izlemiyorum artık. reklamında bile adama da, karısına da, caroline de çok sinir oluyorum

fatma karnın büyüdümü bi farklılık varmı..

kimisinin belli olmaz kimisinin de kocaman olur ya senin nasıl..

yandan bi fotonu çekte görek

yok yaa bişi belli değilki normalim karnım hafiften var ama oda önceden vardı omu yksa yokmu bilmiyorum bi ara çeker koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…