süpercim böylesi konularda erkeği frenlemek mümkün değil, şahsen benimki öyle değil, her ne olursa olsun , bizimki yurt dışında okudu, hani düşününce biraz daha hoşgörülü anlayışlı, medeni davranır falan sanıyosun, ama yok hayatım evlendikleri insan için hepsi bir anda kaplan oluyo. biz sevgiliyken falan hiç böyle değildi laf atarlardı gülüp geçerdi, beğeniyolar benim sevgilim güzel kız diye gururlanıyorum falan derdi mesela, ama şimdi resmen tekme tokat savaşmaya başlıyo.
bence red önce yeni bir iş bul sonra istifa et sonrada eşine saygısızca davranılıyodu orda bana bu yüzden ayrıldım de, konunun derinine inmene gerek yok.
ayyy fatma bu halleri bence çookk komik oluyoo
kıızzz napiyim iş güç dr falan öle ugraşıom yaaa dün dr gittim Allahım rezalet ne kalabalık ufff hasta oldum resmen dün çok soguktu burası üşüttüm birde dün kendime gelemddim akşam bi yaaaöle işte
ayyy fatma bu halleri bence çookk komik oluyoo
senin şimdi çok dikkat etmen gerek , üşütme falan sakın, hemen ayağına sıcak su torbası falan koy.sana hararet basar şimdi hormonların tavan yaptığı için ama sakın yandım falan deyip açılma
arse benimmi :):)
ay zuzu sende palavracısın kıs...iki dakkada hikaye yazdn he..bırak kız dogrusuyu söylesin
adam yarım akıllı dese yeter..ıgraşmaya degmez desede yeter..
bir kadın olarak erkeği frenlemesini bilmiyormusunuz kıslar
yok ya bebeklerin anne karnındaki halleri
burda da dışarısı sıcak ama evlerin içleri falan soğuk. uzun kollu giymeye başladık maalesef :2:
yuppiii bu kşam öyle bir geçer zamanki varrr
fatma karnın büyüdümü bi farklılık varmı..
kimisinin belli olmaz kimisinin de kocaman olur ya senin nasıl..
yandan bi fotonu çekte görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?