2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu senin dediğin yerdekiler güzel degil bir seninki güzel kız..

ben digerinden yaptım evlilik yazıyor ya

sorarım tabi hayatım çk saol şimdiden bi an önce btsede bzde katılsak kızların arasına

kızlar benim mesai bitmek üzere. herkese iyi akşamlar. yarın görüşmek üzere

iyi akşamlar yarenay

sorarım tabi hayatım çk saol şimdiden bi an önce btsede bzde katılsak kızların arasına

iyi akşamlar yarenay
aynen cnaım sorma zaman cok zor gecıyor dımıı:s ıde ısey sorucam aywrm ya su toplu cvbı nasıl atıyrosunnn? yanı hem benımkıne hem yarenayınkıne aynı anda onu beceermıyorum yaa:S

ALINTI YAPIN yanında Mq varya onu seciyorsun.bir kaç tane sonra cevaplama hazırsan aldıysan hepsini alıntı yap diyorsun..en son alıntı olan kişiden

Son düzenleme:
ya süper bende Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. yazıyor sürekli halbuki bu çizelgemde aynı formatta

ya süper bende Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. yazıyor sürekli halbuki bu çizelgemde aynı formatta

bana aynısı oldu kaç kez..başa döndüm tekrar baştan yazdım..
benimle aynı yerden yapıyorsan eger..
şöyleki ben bişey yazmayınca kabul ediyor..yazınca etmiyor..şarkı gbi mesela anladın

ayyy oldu oldu zuzuuuu:))) neyse kızlar benim çıkmam lazım öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

aynen cnaım sorma zaman cok zor gecıyor dımıı:s ıde ısey sorucam aywrm ya su toplu cvbı nasıl atıyrosunnn? yanı hem benımkıne hem yarenayınkıne aynı anda onu beceermıyorum yaa:S

sanırm yaptımm

ALINTI YAPIN yanında Mq varya onu seciyorsun.bir kaç tane sonra cevaplama hazırsan aldıysan hepsini alıntı yap diyorsun..en son alıntı olan kişiden

Süpercım cok cok cok tskk hayatım cok mersii :)

bende cıkıyrumm ballarrrrrrrr yarın gorusurukk cok optum sızı by byy

canm bn yetişemedm ama sağolsn süper hızır gbi yetşmş sana :) ii akşamlar yasemncm byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…