2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr.... vala ben daa 5 dk önce geldim....

bide bu cuma son.. çalışmıcam cuma itibariyle burda..

günaydın....
redd canm akşam noldu eşinle...

neden bana sölemedin aynı gün falan dedi.. çık dedi...ööle insanlarla çalışma zaten dedi.. durduğun hata dedi.. nie cumaya kadar gidiosun ki dedi... yarın gitme falan dedi...

konuştuk güzelce , sinirlendi ama sinirlenmemesi gerektiine ikna ettim...

veeee kızlaarrr... dün ben bu durumu müdürle görüşürken.... 2 tane iş teklifi aldım... çok şaşırdım... ben nasıl bu piyasada iş bulucam derkenn... iş ayaımaa geldii...

tabi daha net bişi yok... anlaşabilirsek.... olurda anlaşır 2sindn birinde başlarsam size haber vericem bebekler.....

Çok şükür Allahıma ....

günaydın kızlar..
bizim mesai de 08.00'de başlıyor.
Red cim hayırlısı olsun çok sevindim yeni iş tekliflerine
inşallah bir tanesi olur hayırlı olan olsun.

işte bu,
yolun açık olsun cnm

nasıl yaniii sen işten çıkıcağını söledikten sonramı iş teklifi geldi sana

öncelikle hayırlı olsun canım sevindim ordan çıkmana ama sorduğum sorunun cevabını merak ediyorum ona göre yorum yazcam

hee buarada kızlar sabah eşim dediki : sabaha karşı deprem oldu kapaklar sallandı hiç hissetmedim ben...
çanakkalede olmuş 5,3 şiddetinde istanbulda da hissedilmiş...

nasıl yaniii sen işten çıkıcağını söledikten sonramı iş teklifi geldi sana

evet bebeğim aynen öölee oldu..... hatta riski göze alarak söledim.. yani işsiz kalıcaımı biliodum ama çıkmak zorundaydım...

konuştum falan derken.... o sırada msn adresime mail gelmiş.... eski çalıştığım kurumsal firmada ki genel müdürümden ki o saygıdeğer insana ulaşılması imkansız çünküü onun öncesinde gmüdür yardımcıları şube müdürleri halka ilişkiler müd insan kaynakları müd vardır. aaayyyyy yazarken bile heyecanlanıom... genel müdürrrr bana mail attı... aynı holding grubuna bağlı bi şirket için.. teklif

2. si de istifa ettiğimi öğrenen çok yakın bi arkadaşım şirketlerinin genel müdürü benimle çalışmak istio... 2 side yönetici asistanı ünvanı kızlar..

demek ki dedim... iş için istifa gerekiomuş.. ööle işte

İnşallahh her şey yolunda gider...

ay red çok sevindim kız..vardır herşeyde bir hayır derler aynen öyle olmuş..
şanslı kızmışsın ya...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr.... vala ben daa 5 dk önce geldim....

bide bu cuma son.. çalışmıcam cuma itibariyle burda..

canım bu güzel haberlere çok sevindim. ohh atmışın bütün yükü üzerinden. inşallah bundan sonrasında da en hayırlısı olur. hadi bakalım yeni işinin şerefine

canım bu güzel haberlere çok sevindim. ohh atmışın bütün yükü üzerinden. inşallah bundan sonrasında da en hayırlısı olur. hadi bakalım yeni işinin şerefine

saol canım... insallah yeni işlerden birisi olur.... anlaşabiliriz... hayırlısı olsun diorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…