2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok güzel canım hayırlısı artık ...

ben senin bu müdüre taktım galiba aklıma nele geldi skın bu müdür ayartmış olmasın ilk işi...

hadi 2.teklif arkadışının şirketi istifanı biliyodu....

ilk teklif nasıl oluyo nasıl bi zamanlama hemde ulaşılması güç bi adamdan direk sana mail geliyoo
ay paranoyak oldum dedektif gibi hissettim kendimi ama napayım ilk bu geldi aklıma valla:26:

günaydın kızlar.. redd çk sevindm umarım en hayırlısı olr senn için herşey yolunda ilerler

çünkü 1.5 ay önce... ben g.müdere tüm cesaretimi toplayıp mail attıımmm ama ben sana heber vericem didem dedi... 1.5 aydır ses soluk yok vee... dün mail atmış.. ayrıca nasıl ayartıcak zuzu.. adam ben konuşurken şoktaydıı.. çıkmamı beklemiodu sende ilahiii....

bnmde aklıma geldi hani bnden tlf bekle filan demiştiya.. sonra bn abartıorm dedm kendi kendme olablrmi ki

ay ne bilim kısss .sen diyince ulaşılması güç genel müdür falan fıstık....ondan şeyettim

zuzu çok güzel hikaye yazar

:):) hımm o zmn çk gzel reddcm inşallah en çk istediğin senn için hayırlı olan yerde başlarsın kurtulursn o müdürdende

ay ne bilim kısss .sen diyince ulaşılması güç genel müdür falan fıstık....ondan şeyettim

duyan şokta zaten... ne yaniii döndü mü sana... cvp yazdı mı... aaaa

bi sürü şey dioo... genel müdürü olduu firmada ki çalışanları... nasıl cesaret ettin mail attın falan diolar... e nolck ki dedimmm en kötü ihtimall ya dönmicekti , ya da terslicekti dedim.. kaybediiceim bişi olmicaktı dedim.. :)

ama saolsunnn cvp verdi.... :)

Kızlar yıne gec grıdım netee :s ama benım bır sıkıntım war..

ayın 26 sında muhtasar ödemesı wardı. Son günü ben 28 de sanıyordum bı baktım gecıkmıs. :S Patrona soylesem coklaf ederdı. bende bı talıamt yazdım ıste 602 TL nın ıste muhtasar odemesı olarak kendı hesabımı yazıdm havale yapılması dıee yaptılar bende muhtasarı elden yatırdım vergı daıresıne neyse sımdı bankadakı muhatabımızın teftısı warmıs:S butun ımzasız talımatları gondermıs:s patron ımzalasın aldırıcakmıs:s şimdi ben o talimatı imzalatıyım mı ona yoksa onun imzasını ben atabılıyroum benmı tıyım onun yerıne anlaması cok guc patronun cunku tam muhtasar bedelı havale ettım :S napsam yaa kararsızım cook

ya sizin şu çizelgelerden bende yaptım ama tarih yanlışşş,
1 sene dolmasına kaç ay kaldı onumu yazıyor yoksa,ben ne kadarlık evliyiz o gözüksün istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…