ay red çok sevindim kız..vardır herşeyde bir hayır derler aynen öyle olmuş..
şanslı kızmışsın ya...
evet bebeğim aynen öölee oldu..... hatta riski göze alarak söledim.. yani işsiz kalıcaımı biliodum ama çıkmak zorundaydım...
konuştum falan derken.... o sırada msn adresime mail gelmiş.... eski çalıştığım kurumsal firmada ki genel müdürümden ki o saygıdeğer insana ulaşılması imkansız çünküü onun öncesinde gmüdür yardımcıları şube müdürleri halka ilişkiler müd insan kaynakları müd vardır. aaayyyyy yazarken bile heyecanlanıom... genel müdürrrr bana mail attı... aynı holding grubuna bağlı bi şirket için.. teklif
2. si de istifa ettiğimi öğrenen çok yakın bi arkadaşım şirketlerinin genel müdürü benimle çalışmak istio... 2 side yönetici asistanı ünvanı kızlar..
demek ki dedim... iş için istifa gerekiomuş.. ööle işte
İnşallahh her şey yolunda gider...
çok güzel canım hayırlısı artık ...
ben senin bu müdüre taktım galiba aklıma nele geldiskın bu müdür ayartmış olmasın ilk işi...
hadi 2.teklif arkadışının şirketi istifanı biliyodu....
ilk teklif nasıl oluyo nasıl bi zamanlama hemde ulaşılması güç bi adamdan direk sana mail geliyoo
ay paranoyak oldum dedektif gibi hissettim kendimi ama napayım ilk bu geldi aklıma valla:26:
ben senin bu müdüre taktım galiba aklıma nele geldiskın bu müdür ayartmış olmasın ilk işi...
ilk teklif nasıl oluyo nasıl bi zamanlama hemde ulaşılması güç bi adamdan direk sana mail geliyoo
ay paranoyak oldum dedektif gibi hissettim kendimi ama napayım ilk bu geldi aklıma valla:26:
çünkü 1.5 ay önce... ben g.müdere tüm cesaretimi toplayıp mail attıımmmama ben sana heber vericem didem dedi... 1.5 aydır ses soluk yok vee... dün mail atmış.. ayrıca nasıl ayartıcak zuzu.. adam ben konuşurken şoktaydıı.. çıkmamı beklemiodu sende ilahiii....
çünkü 1.5 ay önce... ben g.müdere tüm cesaretimi toplayıp mail attıımmmama ben sana heber vericem didem dedi... 1.5 aydır ses soluk yok vee... dün mail atmış.. ayrıca nasıl ayartıcak zuzu.. adam ben konuşurken şoktaydıı.. çıkmamı beklemiodu sende ilahiii....
bnmde aklıma geldi hani bnden tlf bekle filan demiştiya.. sonra bn abartıorm dedm kendi kendme olablrmi ki
nezaman görüşüceksin 2 işyerinle de
ay ne bilim kısss .sen diyince ulaşılması güç genel müdür falan fıstık....ondan şeyettim
:):) hımm o zmn çk gzel reddcm inşallah en çk istediğin senn için hayırlı olan yerde başlarsın kurtulursn o müdürdende
bnmde aklıma geldi hani bnden tlf bekle filan demiştiya.. sonra bn abartıorm dedm kendi kendme olablrmi ki
Önceliklee günaydınn kızlarrr,,
Redcimm senın adına çok sevındım cnaım ınsallah hakkında hayırlısı olurrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?