2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ciesra hoşgeldin hızının iyimiş 4 temmuzda evlenmişsin ve 11 haftalık hamilesin ebdne 1 temmuzda evlendim 7 haftalıkım

kızlar yeni simgeler eklenmiş anam bakın :92:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kıslar bişi danışcam ben şimdi sabah çamaşır makinasıyla bulaşık makinasını çalıştırdım çıkmadan önce evden çıakrken çamaşır mak.nin yarım saati vardı ben de duraklattım akşam gelince basıcam devam etsin kaldıı yerden die bul.mak.ni kapamadım o devam etsin dedim onun da yarım saati vardı çünkü bi sorun olurmu kıslar yaa aklım evde kaldı valla

çok iyi yaaa. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.

teşekkür ederiz teyzesi.. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

aslında bizde 3 yıl falan düşünmüyorduk, sonra yani evlenince düşüncelerimiz değişti, acaba olacak mı hemen bi problem yaşarsak ya, yaşımız ilerlemeden çözüm buluruz, çocukla aramızda çok fark olmasın falan derken 1-2 deneme sonuç büyüyen bi göbiş :)
Ne zaman isterseniz o zaman nasip olur inş. canım..

ciesra hoşgeldin hızının iyimiş 4 temmuzda evlenmişsin ve 11 haftalık hamilesin ebdne 1 temmuzda evlendim 7 haftalıkım

kızlar yeni simgeler eklenmiş anam bakın :92:

ivetttt valla biz daha hızlıymışız.. ama 6 yıllık bi birikim var Fatmacım evvelinde Hayırlı olsun bu arada seninde mercimeğin ee çıkmıyo bu yeni ifadeler yaww...

hiç bir şey olmaz canım. İçin rahat olsun. Ben de sabah çamaşır makinesini çalıştırıp çıktım evden. Akşam gidince de asacam.

Bişey olmaz merak etme ama bidaha evde değilken çalıştırma bence.. Ne olur ne olmaz.. Ben saatini programlıyorum ya uyandığım zaman yıkanmış oluyorlar asıp çıkıyorum, yada akşam evde olacağım saate ayarlıyorum.. Öyle yapmayı denesene..

supercim eve gidince işim azalsın die napim hemen çıkarıp asarım sabah hatta konserve taze fasulye vardı dolapta onu çıkardım erisin die akşam iki dakkada pişirivericem makarna yaptım sabah bi de akşam ütüm falan var onları hallediim dedim eşim sabah 6bucukta kalkıor 7ye çeyrek kala evden çıkıor o gidince tekrar yatmıorum işlerimi hallediorum 8de de ben evden çıkıorum işte böle napim yaa offf

tatlım senin çamaşır mak.ne marka benimkisi bosch nasıl ayarlanıor ki saati bilmiorum var mı öle bişei bul.mak.nin var saati ama nasıl olduunu unuttum :18:

aman o kadar kasma kendini be..

ama sen daha yensisin tabi kocana kendini kanıtlıcan karışmıyım..:d

tatlım senin çamaşır mak.ne marka benimkisi bosch nasıl ayarlanıor ki saati bilmiorum var mı öle bişei bul.mak.nin var saati ama nasıl olduunu unuttum :18:

Benimki Vestel canım, aynı değildir ayarlama muhtemelen, kullanım klavuz kitapçığı yokmu? eğer attıysan falan bayiden öğren bence, büyük rahatlık oluyor valla, hiç kasmazsın kendini.. 12 saate kadar ayarlayabiliyorum ben..

yok be supercim ne kendimi kanıtlıcam kanıtlamaya ihtiyacım yok hiç öle derdim de yok da ben iş beklediinde rahatsız olurum illa yaparım kaç olursa olsun kendim rahat edemem ondan biraz da zamandan kazanmak istiorum dinlenmek için o yüzden yani ne kanıtlıcam kendimi hiç umrum olmaz valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…