Hoşbulduk :) Eeeee yılların birikimi vardı, enerji patlaması yaşadık canım:88:
çok iyi yaaa. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
hayırlı olsun canım bebein ben hemen düşünmüorum yaa ama istemior da deilim tabiki ama şuan daha yeni hayatıma ayak uydurmam lasım çocuk büyük sorumluluk güzel bir ortama çocuk getirmek istiorum ki rahat etsin her daim çocuk o yüzden bir müddet düşünmüorum ama olmasını da çok istiyorum tabiki
ciesra hoşgeldin hızının iyimiş 4 temmuzda evlenmişsin ve 11 haftalık hamilesin ebdne 1 temmuzda evlendim 7 haftalıkım
kızlar yeni simgeler eklenmiş anam bakın :92:
selam kızlar profilde albüm nasıl yapılıyor? Kim tarif eder?
ya kıslar bişi danışcam ben şimdi sabah çamaşır makinasıyla bulaşık makinasını çalıştırdım çıkmadan önce evden çıakrken çamaşır mak.nin yarım saati vardı ben de duraklattım akşam gelince basıcam devam etsin kaldıı yerden die bul.mak.ni kapamadım o devam etsin dedim onun da yarım saati vardı çünkü bi sorun olurmu kıslar yaa aklım evde kaldı valla
ivetttt valla biz daha hızlıymışız.. ama 6 yıllık bi birikim var Fatmacım evvelindeHayırlı olsun bu arada seninde mercimeğin ee çıkmıyo bu yeni ifadeler yaww...
Bişey olmaz merak etme ama bidaha evde değilken çalıştırma bence.. Ne olur ne olmaz.. Ben saatini programlıyorum ya uyandığım zaman yıkanmış oluyorlar asıp çıkıyorum, yada akşam evde olacağım saate ayarlıyorum.. Öyle yapmayı denesene..
tatlım senin çamaşır mak.ne marka benimkisi bosch nasıl ayarlanıor ki saati bilmiorum var mı öle bişei bul.mak.nin var saati ama nasıl olduunu unuttum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?