2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım arseye de oluyordu o. sanırım yine sorun yaşıyor siteye girmekte. neden oluyor acaba?

kızlar lisedeki kankam doğum yapmış
şimdi aradım biraz önce çıkmış doğumdan çok mutlu oldum
yeğenim olduuu yaşasıınnn...
İyi ki doğdun Mustafa Ege...

Son düzenleme:
kıslar özellikle fatma sana soruorum canım cvplarsan sevinirim şimdi ben geçen ay ayın 18i gibi hastalandım bitti son günlerde de böle hep bir acıkma hissi miğde ağrısı gibi ağrım var göğüslerimde de hassasiyet oluştu ya bilemiorum ama hamile olabilirmiyim sendeki belirtiler nelerdi şekerim arada da ama çok az midem bulanıor gibi oluor bir de devamlı uyuyasım var yaa

iyiyim canım sen nasılsın? nasıl geçiyor orada günlerin? çok sıkılıyor musun?

iyi geciyor ilk baslarda baya bir sIkiliyordum ama simdi degil dil kursuna falan gidiyorum Ehliyet ev isleri falan derfken Zamanim baya bir cabul geciyor anlayacagin sIkilmaya pek vaktim kalmiyor yani ::))

Bebis geliyor olabilir :)))

sen nekadarlik evliydin canim ?

ahh canım eğer korunmuyorsan bi test al bak derim.. bende baş dönmesi hafif mide bulnatısı vardı ve gaz sancısı gibi mide agrım vardı.. uyku halide çoktu. ve sürekli acıkıyordum ilk başlarda bence erteleme bi test bakki için rahatlasın ilaç falanda almazsın belirtilerin benimkine benziyo

1 aylık evliim hayatım ama bizim korunma yöntemimiz nasıl desem geri çekme yöntemiydi başlarda çünkü ben ilaç almak istemedim pre.yeni yeni kullanıoruz daha hatta eğer adet olmassam kesin test yapıcam karın ağrım belki de adet olcam içindir bakalım kısmet olursa da başım üstüne ama ben hamilelikten önce doktora gitmek istiordum bakalım hayırlısı

canım midem yanıor gibi oluor böle şuanda bile var hatta ve hep bişiler yiyesim gelior yaa mide bulantısı o kadar çok yok ama baş dönmesi de yok bilmiorum bakalım ama devamlı uyku hali var bilemiorum mesla cumartesi günü gündüz 4 saat uyudum akşam 10da tekrar uykum geldi bilemiorum yaa

ama simdi ki testlerde adet gününe 10 gün kala bile kesin sonuc veriyor digerlerine göre biraz fiyati farkli ama. Kan testi yapsan simdi kesin sonzuc alirsin kan testinde hemn cikiyormus.

bu yılın gelinleri çok hızlı çooook :) haziran gelinleri topicinde de bir hamişimiz var kızlar. 2011'de nüfus patlaması yaşıcaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…