iyiyim canım sen nasılsın? nasıl geçiyor orada günlerin? çok sıkılıyor musun?
kıslar özellikle fatma sana soruorum canım cvplarsan sevinirim şimdi ben geçen ay ayın 18i gibi hastalandım bitti son günlerde de böle hep bir acıkma hissi miğde ağrısı gibi ağrım var göğüslerimde de hassasiyet oluştu ya bilemiorum ama hamile olabilirmiyim sendeki belirtiler nelerdi şekerim arada da ama çok az midem bulanıor gibi oluor bir de devamlı uyuyasım var yaa
kıslar özellikle fatma sana soruorum canım cvplarsan sevinirim şimdi ben geçen ay ayın 18i gibi hastalandım bitti son günlerde de böle hep bir acıkma hissi miğde ağrısı gibi ağrım var göğüslerimde de hassasiyet oluştu ya bilemiorum ama hamile olabilirmiyim sendeki belirtiler nelerdi şekerim arada da ama çok az midem bulanıor gibi oluor bir de devamlı uyuyasım var yaa
ahh canım eğer korunmuyorsan bi test al bak derim.. bende baş dönmesi hafif mide bulnatısı vardı ve gaz sancısı gibi mide agrım vardı.. uyku halide çoktu. ve sürekli acıkıyordum ilk başlarda bence erteleme bi test bakki için rahatlasın ilaç falanda almazsın belirtilerin benimkine benziyo
bu yılın gelinleri çok hızlı çooook :) haziran gelinleri topicinde de bir hamişimiz var kızlar. 2011'de nüfus patlaması yaşıcaz galiba[/QU
Durum onu gösteriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?