2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım biz Allah izin verirse 1. yılımızı kutladıktan sonra oturup konuşcaz bu konuyu ciddi ciddi. o zamana kadar konuşmamaya karar verdik. konuşmıcaz desek de şimdiden isim düşünmeye başladık, kız olursa eşim yağmur ben hayal istiyorum. erkek ismi konusunda çook seçenek var

kıslar ben pek ümit vermiorum ama şimdiden de kan testi yapmak istemiorum ama biraz bekleyeyim bakim olmassa yaparım kocişe daha bişi demiim tabi ümitlenmesin kuşum dimi ben aslında hemen bebek istemiorum ama bebişleri görünce de ayyy dayanamıorum yaaa çok şirinleerrr

canım benim de dünyalar tatlısı bir yeğenim var. onun annesine sarılışını falan görünce içim gidiyor. hemen yapalım bir tane diyorum. ama sonra bakıyorum karı koca başbaşa geçirecek vakitleri kalmıyor bebişten. hemen vazgeçiyorum. ben önce kocişime doyayım diyorum. sonra hayırlısıyla bebişime doyarım

amin canım. inşallah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder Rabbim

kızlar albümüme kına gecemden fotolar yükledim. daha yüklemek istiyorum ama nedense hata veriyor

fatmanın mide bulantısı ,superin elti bulantısı var
heaven de hamilemiyim acaba ? diyor
al sana özet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…