3 4 sene derken...????
iyiyim cnm bende evet amerikadayimm newyorkta bes minaresyi bizde izlemek istiyoruz esimle cok guzele benzio oteki topige pek ugramiyosun sanirim cnmm biz hala ordayiz evlenen gelio yavas yavasgünaydın kıslar new yorkta beş minareye gittik bizde eşimle çok beğendik tavsiye ederim herkese konusu çok güzeldi bir de çok etkileyiciydi bence enimsecim iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidior evlilik amerikadasın dimi sen tatlım şimdi hala dönmedin dimi fatmacım senin de doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah hayatım
cnm aslinda erkekler kadinlardan daha sikilgan olduklari icin biraz ole oluo dusun ben nisanlim amerikadaydi evlenmeden once 1 yil boyunca surekli onun ailesini ziyaret ettim hic yuzumu asmadim off demedim dugun zamani esim geldiginde bizimkilerle otururken cok sikiliodu erkekler bu konularda ole genclerle otururken bisi yok ama buyuklerle otururken suratlari degisio bi ara bende cok kiziyodum ona cunku annem hep soruodu bana noldu kavgami ettiniz niye surati asik kocanin die bende hicc basi agrio diodum ne diyecem sizinle otururken sikilio dicek halim yokk ama simdi ikimizde ailelerimizden uzaktayiz simdilik bole sorunumuz yokk o yuzden bole durumlarda cok ustune durma naparsan yap o moddan cikamiolaroff kıslar yaa super ben de fkarlıyım hiç sorma dün annemler kına cdsini almışlar bizim kına bayanlar arasında yapıldı dün eşim benim annem babam kardeşlerim cdyi izlioruz gülüoruz eğlenioruz benimki aldı laptopu açtı orda bişiler bakıor sanki bizim kınamız deil de elin kınasına bakıoruz sinir etti beni astı bi de yüzünü nie astıysa soruorum cvp da vermior bazen böle oluor beni çıldırtıor ben onun ailesinin yanında asmıorum hiç yanlış anlaşılır die ki ben de memnun olmuorum herhalde onların yanında olmaktan çünkü sıkılıorum sonuçta hala yabancı gibi gelio bana ama mecburen gülüorum napılıosa ona katılıorum yani ben yapsam suç olur kısdım ben de ona kavga ettik gece sırtımı döndüm yattım bana doru dön dedi dönmedim sonra döner misin dedi döndüm uyumuşus sabah çok uzatmıim dedim bişi demedim hiç konuyla ilgili ama üzüor beni hala yapıor sölüorum da üzüosun beni durup dururken suratını asınca diorum asmıorum sana öle glior dio bu sefer de bana off kendi kendimizeyken herşey güzel ama onun veya bizim tarafa gittiimizde ikimiz de alışamadık mı nedir yabancılık çekiorz herhalde henüz bilemiorum yaa
feci miğdem bulanıyor yaa eve gitmek istiorum been
2010 gelinleri ne zaman çocuk düşünyorsunuz?
hasret size neyi ögretti??
işte benim cevabım kıslar....
hasreti ilk tatttıgımda sevmeyi ögretmişti..
sonraki tattıgımda özlemeyi ve sabretmeyi ögretmişti.
ve yine tattıgımda beklemeyi ögretmişti..
ve yine tattıgımda ağlamayı ögretmişti..
yine tattıgımda acı çekmeyi ögretmişti...
yine tattıgımda hayal kurmayı ögretmişti..
yine tattıgımda onu başkalarına benzetmeyi ögretmişti..
ve yine tattıgımda bana pes etmediği ögretti..
beklenen gelemediği için..
ve yine tattıgımda vazgecmeyi ve bitirmeyi ögretti..
yine tattıgımda hayata yeni bir ilişki ile yeni bir aşka başlatmayı ögretti..
ve sonra yüzleşmeyi ögretti....
hasret bana bunları yaşatmışken ben mi haklıydım.yoksa hasretini çekip bekledigim insanmı haklıydı..
ve bekle bekleye gelmeyen insan beklediğini başkasına yar etmişti...
burda kim haklı..kim suçluydu...
ben yazdım şimdi onu kendim...
ee sorunun cevabını alıyım..kim suçlu kim haklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?