2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu, super teşekkürler kızlar

supercim bende Allahın izniyle biliyosun en az 3/4 sene mide bulantısı sendromu yok hayatım
benimde görümce,kayınvalide,kayınpeder sorunsalları var ama galiba aştım kendimi umursamıyorum

:82: :83: :84: :86: :87: :88: :92: :93: :94: :95: :96: :98:

ayyy bayıldımm ben bunlara yeni çıkmış ben görmemiştim

kızlar ben çıkıyorum, kim bilir birdaha ne zaman girebilirim topiğe. herkes kendine iyi baksınnn
hepinizi öpüyorum

iyiyim cnm bende evet amerikadayimm newyorkta bes minaresyi bizde izlemek istiyoruz esimle cok guzele benzio oteki topige pek ugramiyosun sanirim cnmm biz hala ordayiz evlenen gelio yavas yavas

cnm aslinda erkekler kadinlardan daha sikilgan olduklari icin biraz ole oluo dusun ben nisanlim amerikadaydi evlenmeden once 1 yil boyunca surekli onun ailesini ziyaret ettim hic yuzumu asmadim off demedim dugun zamani esim geldiginde bizimkilerle otururken cok sikiliodu erkekler bu konularda ole genclerle otururken bisi yok ama buyuklerle otururken suratlari degisio bi ara bende cok kiziyodum ona cunku annem hep soruodu bana noldu kavgami ettiniz niye surati asik kocanin die bende hicc basi agrio diodum ne diyecem sizinle otururken sikilio dicek halim yokk ama simdi ikimizde ailelerimizden uzaktayiz simdilik bole sorunumuz yokk o yuzden bole durumlarda cok ustune durma naparsan yap o moddan cikamiolar
feci miğdem bulanıyor yaa eve gitmek istiorum been

hayirdir tatlim gecmis olsun iyimisin

hasret size neyi ögretti??

işte benim cevabım kıslar....

hasreti ilk tatttıgımda sevmeyi ögretmişti..
sonraki tattıgımda özlemeyi ve sabretmeyi ögretmişti.
ve yine tattıgımda beklemeyi ögretmişti..
ve yine tattıgımda ağlamayı ögretmişti..
yine tattıgımda acı çekmeyi ögretmişti...
yine tattıgımda hayal kurmayı ögretmişti..
yine tattıgımda onu başkalarına benzetmeyi ögretmişti..
ve yine tattıgımda bana pes etmediği ögretti..
beklenen gelemediği için..
ve yine tattıgımda vazgecmeyi ve bitirmeyi ögretti..
yine tattıgımda hayata yeni bir ilişki ile yeni bir aşka başlatmayı ögretti..
ve sonra yüzleşmeyi ögretti....

hasret bana bunları yaşatmışken ben mi haklıydım.yoksa hasretini çekip bekledigim insanmı haklıydı..

ve bekle bekleye gelmeyen insan beklediğini başkasına yar etmişti...
burda kim haklı..kim suçluydu...

VaoWWw

Güzelmis süper

ben yazdım şimdi onu kendim...
ee sorunun cevabını alıyım..kim suçlu kim haklı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…