2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydııııııııııııııııııııın herkeseeee....

ama ole cnmm ben amerikadayimm bizde saat gece 2 ye 10 var kocam yatali cokk oldu benim uykum kacti bakiniyim dedimm onceden buraya gelmeden once k.k dan cikmiodumm buraya geldikten sonra saat farkindandolayi cok sikiliyorum klupte ben girdigimde kimse olmuo siz girdiginizde ben uyuyo oluom kimseyle muhabbet edemeyince sikiliyorumm

hehee anladım ş,mdi hadi yat uyu ohhh:93:

günaydın herkese

super o bekleten kişi sen beklerken ne yapıyordu..bu önemli...suçluyu haklıyı arıyorsan..

bu arada dün akşam yemekten sonra acile gittik eşimle.benim kaşıntım yüzünden.doktor baktı yediklerine dikkat et ,takip et ne yiyince oluyor dedi..geçmezse cildiyeciye git dedi..bide iğne vurdu..bi hap bide jel yazdı adının unuttum..

eve geldik saat 8,30 biraz geçiyodu bi yatmışımki bide sabah kalktım

halen kaşıntım var eve gidince jelimi sürücem hemen..

Son düzenleme:
kabuklu deniz ürünü yedinmi diye sordu doktor..soslu bişeyler falan...

pazar sabahı arkaşta kahvaltı yapmıştık ..1 tane akıtma ,yarım yumurta yedim... ya yumurta yaptı yada
kipa da tavuk bagetler oluyo ya onlardan yedim onun üzerindeki kıtır kıtır bişeyler varya o da yapmış olabilir diyorum...

yine kaşıntım var fatmacım sağol..

ydiklerine dişkkat et karabiber katarsın mesela yani ne yiyince kaşınıyorsun öenmli.. bi iğne dediğin avil yapmışlar süper uyutur adamı mışıl mışıl :):):) bende çok yediğimden avilden :)

hemen söyliyim canım..
bekleten kişi önce askerdeydi sonra.hemen askerlik bitti.. cezaevine girdi..cezaevindeydi..

sonuçta elinde olmayan sebeplerden dolayı yoktu diyelim...eğer sana sevgisini açtıysa bekle dediyse o haklı..
hiçbişey yapmadan bi ümit vermeden yok olduysa sen haklısın...

ydiklerine dişkkat et karabiber katarsın mesela yani ne yiyince kaşınıyorsun öenmli.. bi iğne dediğin avil yapmışlar süper uyutur adamı mışıl mışıl :):):) bende çok yediğimden avilden :)

hadi yaa ama öyle bi iyi geldiki mışıl mışıl uyudum aynen..saat daha 9 değildi düşün .normalde o saatte yatsam gece mutlaka uyanır bidaha zor uyurum..
ama hiç bi yattımki gözümü açtım sabah olmuş :))))

doktor dedi iğne yapayım mı istermisin..walla dedim kaşıntımı geçircekse yapın,,,,uyutmuş beni doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…