2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bemim cumartesi misafirim var tek kişi..
kız arkadaşımı yemege çagırdımm:97:

kızlar akşama patates yemeğim var dünden kalan, yanına ne yapayım sizce ?
dün bulgur pilavı vardı, (ama tabi ben bulgurlu şeyler yemediğim için çay bardağının yarısıyla yaptım sevgilim yedi bitti) bugünde yarına hazırlık yapacağım için başka yemek yapamam, bunun yanına birşey yapıp olayı bitirmem gerek. makarna olurmu acaba ?

olu iyi gider

Bende kapuska yaptim ve makarna cacik

bende bu aksam hazirlik yapicam :)))

neler yapican arkadasina bakalim = ?

önce çorba ikram edicem
ardında ki yemegi daha karar vermedim musakka olursanırım..
pilav yanına köfte ve patates kızartması..
ortaya yeşil salata
yogurtlu havuşç salata..

puding olabilir..
meyve kahve

super kuşum biraz fazla değilmi ? yani hem musakka hem pilav hem köfte hem patates ?
yani bence ya çorba musakka pilav salata, yada çorba köfte patates havuç salata
iki tane ayrı ayrı menü gibi geldi bana

super kuşum biraz fazla değilmi ? yani hem musakka hem pilav hem köfte hem patates ?
yani bence ya çorba musakka pilav salata, yada çorba köfte patates havuç salata
iki tane ayrı ayrı menü gibi geldi bana

ya düşünüyorum daha netleşemedim..fikiri verin..:18:

arkadaş yemek secmem diyor ama ne biliyim belki onu yemezse digerini yer çok çeşit olsun menun kalsın diyorum napim ya ben:97:

şöyle düşünüyorum ama arse ayrıntıya iniyim ben

çorbalar içilcek..
ardından musakka yencek
ardında pilavı koyucam ya tabaga yanında 2,3 köfte koyucam biraz patates..pilav tabagında servis edicem bunları ama...
salatada iki çeşit cnm

Son düzenleme:
ya düşünüyorum daha netleşemedim..fikiri verin..:18:

arkadaş yemek secmem diyor ama ne biliyim belki onu yemezse digerini yer çok çeşit olsun menun kalsın diyorum napim ya ben:97:

hayatım köfte patates yemeyen insan yoktur herkes bayıla bayıla yer. sen yap çorbanı, yap köfte patatesini salatanı . olsun bitsin işte. sanki laf söz edecek,arkandan dedikodunu yapacak değilya, evine geliyosa zaten samimi arkadaşındır. sonra abur cubur şeyler verirsin mısır cips falan

arse sen neyi begenmedin hadi fikir verin kıslar.

zaten abur cubur saymadım arse ben hep veriyorum zaten çayla falan

hiç elimden yemek yemedi arkidiş..diyormeşhur yemeklerini sabırsızlıkla merak ediyrum diyor..nben tüm marifetlerimi dökmek istiyorum:79: :87::87::87::87:

bencede canım. Ya musakka yap yada köfte patates.
Çay filan içerseniz yanına tatlı verirsin. Yada börek yap dolsun sofra hem.

sen bilirsin tatlım bence çok fazla ve karışık olur. musakka zaten patlıcanlı ve ağır bir yemek, pilav köfte çok ağır gelir insana . ayrıca patlıcan mevs,imi değil,artık sera olanlar var onlarda sağlıklı ve lezzetli değil

arse patates yemeğinin yanına en güzel makarna gider ben bayılırım o ikiliye.hatta yanına salata ohh miss valla.

kızartma çok çocuk işi kalıcak bence çorba musakka pilav salata uygundur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…