kızlar akşama patates yemeğim var dünden kalan, yanına ne yapayım sizce ?
dün bulgur pilavı vardı, (ama tabi ben bulgurlu şeyler yemediğim için çay bardağının yarısıyla yaptım sevgilim yedi bitti) bugünde yarına hazırlık yapacağım için başka yemek yapamam, bunun yanına birşey yapıp olayı bitirmem gerek. makarna olurmu acaba ?
neler yapican arkadasina bakalim = ?
super kuşum biraz fazla değilmi ? yani hem musakka hem pilav hem köfte hem patates ?
yani bence ya çorba musakka pilav salata, yada çorba köfte patates havuç salata
iki tane ayrı ayrı menü gibi geldi bana
bencede süper kiza migde spazmi gecirttirirsin :)))
Düsüncelisin canim
ya düşünüyorum daha netleşemedim..fikiri verin..:18:
arkadaş yemek secmem diyor ama ne biliyim belki onu yemezse digerini yer çok çeşit olsun menun kalsın diyorum napim ya ben:97:
hayatım köfte patates yemeyen insan yoktur herkes bayıla bayıla yer. sen yap çorbanı, yap köfte patatesini salatanı . olsun bitsin işte. sanki laf söz edecek,arkandan dedikodunu yapacak değilya, evine geliyosa zaten samimi arkadaşındır. sonra abur cubur şeyler verirsin mısır cips falan
hayatım köfte patates yemeyen insan yoktur herkes bayıla bayıla yer. sen yap çorbanı, yap köfte patatesini salatanı . olsun bitsin işte. sanki laf söz edecek,arkandan dedikodunu yapacak değilya, evine geliyosa zaten samimi arkadaşındır. sonra abur cubur şeyler verirsin mısır cips falan
şöyle düşünüyorum ama arse ayrıntıya iniyim ben
çorbalar içilcek..
ardından musakka yencek
ardında pilavı koyucam ya tabaga yanında 2,3 köfte koyucam biraz patates..pilav tabagında servis edicem bunları ama...
salatada iki çeşit cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?