2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

pilavın yanına bikaç parça tavuk gögsü al..domatesli biberli sote yap ...
pilavı servis ederken bikaseye koy önce pilavı sonra servis tabağına ters çevir ...soteyide yanına ekle..oldu bitti işte

bugünde aksam oldu Kizlar valla

Zaman geciyor..
bizde araligin 28 inde Türkiye ye gidiyoruz ama annemlere süpriz yapicaz kimseye birsey demiyecez heyecanliyim

pilavın yanına bikaç parça tavuk gögsü al..domatesli biberli sote yap ...
pilavı servis ederken bikaseye koy önce pilavı sonra servis tabağına ters çevir ...soteyide yanına ekle..oldu bitti işte

tavuk no...

kız tavuk yemiyor...

Süper ozaman

Mantarlari firinla baslarini kopart icine az birsey kati yag koy cay kasigiyla onlar erisin en sonda iclerine kasar koy

Daha sonrada elma dilimi patates yap firinda Patateslri kekik pul biber zeytin yagi ile beraber harmanla tepsiye koy pisir cok leziz oluyor

neyse biraz daha düşinyim netleşince söylerim..,
sinem ben mantar hiç yemem ellememde

herkese iyi akşamlar öptümm

sinem evdemi kutlamayı düşünüyosunuz dışardamı...

ya normalde evde düsünüyordum ben ama esim yemege cikardi kesin ama benim hayalim evde kutlamakti mum isiginda güzel yemekler yapmakti ama türkiyeye gidecegimiz yeni belli oldu esimin izni varmis onu kullanmak zorunda sene bitiyor Türkiye de de dedesinde kaliyoruz amcasi falan hep ayni apartmandalar bilmiyorum simdi Nasil olucak (

o gece dışarda yemek yiyip bi otele gitseniz bi geceliğine...
dedesine de eğer sölemek zorundaysa bi arkadşta kalıcaz bugece bizi beklemeyin desin....

hatta sen süpriz yap pteli bi geceliğine tut..odayıda hazırlat..

yada düsünüyorum ilk tanistigimizi falan ilk resimlerimizi ve yazilar yazip bir kücük kitap mi yazdirsam ???

evet bende ayni seyi düsünüyorum anam hangi birine diyek herkes biliyor zaten ogün evlilik yil dönümümüz oldugunu bakalim ben sapancaya gitmek istiyorum aslinda

Biliyorlarsa sorun yok ozaman sinem ..kimseye hesap vercek değilsin yaa..ben dedenin evinde kalıcaksanız o gece merak etmesin diye öyle söylersiniz dedim...

bugünde aksam oldu Kizlar valla

Zaman geciyor..
bizde araligin 28 inde Türkiye ye gidiyoruz ama annemlere süpriz yapicaz kimseye birsey demiyecez heyecanliyim
slmm sinemmmm nasilsin yazdigin dikkatimi cektide merak ettim turkiyeye gidicez demissin suan nerdesin hangi ulkede bende yurt disindayim kucuk bi ihtimal ama bende amerikadayimm
evet bende ayni seyi düsünüyorum anam hangi birine diyek herkes biliyor zaten ogün evlilik yil dönümümüz oldugunu bakalim ben sapancaya gitmek istiyorum aslinda

cnmm sapancayi tavsiye ederim biz balayina oraya gittik valla gol superdii sakin zaman gecirmek istiyosaniz orayi tavsiye edebilirim biz dugunden sonra yurt disina gelecegimiz icin balayini kisa tuttuk yakin yer olsun dedik oraya gittik guzeldi

ya canimm pardon profilinde almanya yaziomus simdi gordumm profile bakmadan yaziyim dedim bi umut direk atladimm simdi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…