2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tek kişi için o kadar yemek yapılır mı yaaaa..

yap çorbanı,köfte patates , havuç salatası bide tatlı ohhhh daha ne olsun, gençlik bunları yiyo :82:

mükellefleri dolaşıyordum canım ....
dışardaydım yani anca geldim :)

evet tatlim sana:92:

tek kişi için o kadar yemek yapılır mı yaaaa..

AŞK AŞK İŞTE İNSAN sevince yapmak istiyor

yap çorbanı,köfte patates , havuç salatası bide tatlı ohhhh daha ne olsun, gençlik bunları yiyo :82:

zuzuda çoçuk işi diyor dışarda yemiş gibimi olur..ama kıslar gecenlerde gelmişti eşim dışardan yemek almış gelmiş..hafta içi ya o arkadaşımda vardı..adana porsiyon kanat porsiyon ikram ettik

arse senin kızartmaya bukadar sıcak baktığını hiç düşünmezdim doğrusu

köfteyi ızgara yapıyorum ben, patateside fritözde yapıyorum , zaten canım tamam sağlık sağlıkta bir yere kadar, bizde arada kaçamak yapıyoruz.
sadece fazla hassasım çünkü ailemle çok kanser var ve mecburum dikkat etmeye.
bazen hamburgerler gözümün önünde uçuşuyo :84:

SUPER İLK GELDİĞİNDE DIŞARDAN SÖLEMİŞİN ŞİMDİDE KIZARTMA YAPMA...KIZ DEMİŞ MARİFETLERİNİ GÖSTER DİYE sende kızartmamı yapıcan sadece yaaa...

çorba olsun sulu yemekte musakka var bide pilav tamm işte salata malata zaten olcak..

kızlar ben kaçar herkese iyi akşamlar
inşallah yarında böyle girebilirim, çok özlemişim bütün gün koştur koştur hem iş yetiştir hem buraya laf yetiştir

sinem ben burda kırmızı kalpli pasta görmüştüm sanki kk da..
bi bakın istersen yemek bölümüne pastalar kısmında var galiba...
yemek menüsü olarakta aklıma gelmedi şimdi....

aynen zuzu:)))

pilav yanlız kalmasın diyede onları yapıyım dedim iki köfte azcık patates..diye düşündüm..
ana yemek mutlaka olsun..kuru yemek verdik yane hazır mazır:))))))))))))))))))
son karar hayde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…