wowwwwgünaydın kıslar ben de takipteyim ama yazmıorum hiç nedense bilemiorum lindadrkı ben d emerak ediorum neler yapıor acaba hiç girmior bu arada kıslar artık korunmayı bıraktık çocuk yapmaya karar verdik ksesin olarak umarım çok beklemeden olur bu hafta sonu doktora gidicem tahlillerimi yaptırmaya smear testi kan testi idrar testi falan yapılıor ya onları yaptırıcam dua edin kıslar da çocuumuz çok beklemeden olsun:97::106::130:
Günaydın kızlarr,,
ben kırk yıl yazmasam kimse yokluğumu farketmeyecek demek ki:84:
günaydın kızlarr,,
ben kırk yıl yazmasam kimse yokluğumu farketmeyecek demek ki:84:
bende bebekleri görünce doyasıya ..gülümseyerek bakıyorum:97:fatmacım üzülme ne güzel hamilesin çoğu insan isteyip de ne zorluklarla hamile kalıor keşke ben de senin yerinde olsam biran önce bulantıların yakında kalmaz merak etme seni anlayabiliorum çok zordur eminim çünkü mide bulantısı kadar kötü bişi yok gerçekten ama annelik işte böle başlıor canım benimmmmm kıyamam sana yaaSuper umarım yakında anne olurum dediin gibi bebeklere bayılıorum görünce fatmacım bu arada cinsiyet belli oldu mu isim ne karar verdin hayatım
herkes birer birer doğurmaya niyetlenmiş noluyo kızlar yaaa
heaven hayırlısı olsun canım. umarım herşey istediğiniz gibi olur.
ajikal canım senden arada ses çıkıyor yine de, kızların dediği gibi lindark gelmez oldu. redd işi bıraktı gelmez oldu. uzun zamandır gelmeyenler daha çok merak ettiklerimiz.
bu arada süper ah***** evliliği gerçek değil sadece kağıt üzerinde yani. yoksa o sevdiğine yamuk yapacak bi tipe benzemiyor.
fatmacım üzülme ne güzel hamilesin çoğu insan isteyip de ne zorluklarla hamile kalıor keşke ben de senin yerinde olsam biran önce bulantıların yakında kalmaz merak etme seni anlayabiliorum çok zordur eminim çünkü mide bulantısı kadar kötü bişi yok gerçekten ama annelik işte böle başlıor canım benimmmmm kıyamam sana yaasuper umarım yakında anne olurum dediin gibi bebeklere bayılıorum görünce fatmacım bu arada cinsiyet belli oldu mu isim ne karar verdin hayatım
hayatım sağol ama benim düşüncelerimi biliyosunben senden bekliyorum bu haberi:87:
fatmacım nasıl testler yapılıor hamile kalınmadan önce ben en çok smear testinden korkuorum yaa
hayatım sağol ama benim düşüncelerimi biliyosun
Yani almayayım ama alanada mani olmayayım :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?