2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

wowwww
hadi hayırlı ugurlu olsun diyelim o zaman..
yakında anne olucan he:87:

ajikal günaydın, ben ne zaman siteden kopucam diye tedirginlikle yazdığım için çok fazla takip edemiyorum zaten.

heaven hayırlısı olsun canım. umarım herşey istediğiniz gibi olur.

ajikal canım senden arada ses çıkıyor yine de, kızların dediği gibi lindark gelmez oldu. redd işi bıraktı gelmez oldu. uzun zamandır gelmeyenler daha çok merak ettiklerimiz.

bu arada süper ah***** evliliği gerçek değil sadece kağıt üzerinde yani. yoksa o sevdiğine yamuk yapacak bi tipe benzemiyor.

aslında evet redd daha çok merak ediyorum açıkçası sorunlu ayrılmıştıya. eşine söyledimi söylemedimi falan merak ediyorum.

fatmacım üzülme ne güzel hamilesin çoğu insan isteyip de ne zorluklarla hamile kalıor keşke ben de senin yerinde olsam biran önce bulantıların yakında kalmaz merak etme seni anlayabiliorum çok zordur eminim çünkü mide bulantısı kadar kötü bişi yok gerçekten ama annelik işte böle başlıor canım benimmmmm kıyamam sana yaa super umarım yakında anne olurum dediin gibi bebeklere bayılıorum görünce fatmacım bu arada cinsiyet belli oldu mu isim ne karar verdin hayatım

bende bebekleri görünce doyasıya ..gülümseyerek bakıyorum:97:

:82:

inşallah canım ama can sıkan tarafı bu durumun uzun sürmesi 3 aylık oldu hiç geçmedi işde ve uzun sürünce sinirin bozuluyo öle yani.. inş. geçer kısa zamanda yaaaa.. cinsiyet belli değil yaa isimde kafamda isimler dolanıyo ama bişeyde yok şuan

fatmacım nasıl testler yapılıor hamile kalınmadan önce ben en çok smear testinden korkuorum yaa

canım ben hamile kalmadan herhangi bir test falan yaptırmadım.. smear testi rahimden alınıyor. valla devlette hepsi ücretsiz yapılıyor...

ben cumartesi gidicem doktora da test neden yaptırmadın bir hastalık kist falan varsa doktor önce tedavi edior sora çocuk yapmaya izin verior gitmesem mi ki ben de yaa bir de bi ilaç verior ya neydi adı onun yaa hamilelik süresince içilior ya hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…