maşallah maşallah benim dogum günü kaynana darbesi oldugundan hiç bişi olmadı sinir oluyom yaaaa....
ay ne güzel..eşimn tam bir romantikmiş ya ne kada rgüzel arse..imrendim be
süper ne diyosun beğenilmezmi, bana imkansız geliyodu onu almak, sevgilim onu çok istediğimi biliyodu ama hani biz ev için birikim yapıyoruzya mümkün değildi onu almamız. ama benim uçuk sevgilim almış işte.
kız niye evlendin anam hata yapmışın sen ya..sagol canim benim ya, bende yurtdisina geldim evlenip bide az onceki yazdigim sey. cok bunaliyorum. ben mutlu olmak icin evlendim
aslında biliyosun biz romantik bir çift değilizki. o yüzden daha fazla şaşırdım
süper ne güzel morel veriyorsun sen öle yaaaay ne güzel..benimkide yüzük alıcak laylaylay:))))))))
kız niye evlendin anam hata yapmışın sen ya..
he kız............maşallah :d:97::97::109::109:
yhaaaa eşinden ricam accukda benimkine versin biraz tüyo....
valla acımamış kıymış paraya kızz..her saat başı 11 gül nedemek
süper ne güzel morel veriyorsun sen öle yaaa
bak arkadasim ne guzel tepkini verdin birden ben dusunuyorum acaba 1 sene oncesine kadar cok cahilmisim.. sevdim esimi cok memnunum ondan seviyorumda ama boyle olacagini tahmin etmemistim cocuk hic huzur vermiyo bizi ayirmak icin herseyi yapiyo, esime yaklastirmiyonasıl yani ? 21 yaşındasın niye evlendin o zaman, severekmi evlendin ?
evet kucuk ama kucuk demeye bin sahit lazim o oyunlar falan nasil geliyo aklina hareketleri vs.oğlu küçük mü? severek mi evlendiniz
herşeyimsin canım eşinin oğlu mu problem yapıor sana peki eşin napıor senden yana mı oluor oğluna kızmıor mu bak bence sana tavsiyem sabırlı ol oğlu sana kötü davrandıkça sen ona iyi davran içinden gelmese de çünkü yoksa sen kötü olursun sonunda kötü olan sen olursun yani zordur muhakkak ama zamanla senin iyi biri olduunu anlayıp farklı davranabilir peygamberimizin bir sözü var ben çok beğenirim sana taş atana sen çiçek at
bak arkadasim ne guzel tepkini verdin birden ben dusunuyorum acaba 1 sene oncesine kadar cok cahilmisim.. sevdim esimi cok memnunum ondan seviyorumda ama boyle olacagini tahmin etmemistim cocuk hic huzur vermiyo bizi ayirmak icin herseyi yapiyo, esime yaklastirmiyo
evet kucuk ama kucuk demeye bin sahit lazim o oyunlar falan nasil geliyo aklina hareketleri vs.
21 yaşında 31 yaşında bir insanla ve ayrıca çoçuklu 2.ci evlilik neden yani neden..
hata yapmış işte...açık konuşmak suçmu fatmacım
peki çocuğun annesi nerde? hayatta mı değil? çocuk niiçn babayla yaşıyor?
ya aslında utanıyorum birazda kızıyorum çünkü bizim bütün mandi planlarımızı bir anda değiştirdi tüm bunlar. 11 gül hiçbişey değil, hediyenin fiyatını biliyorum ve resmen eziliyorum. ben adama doğum gününde plaket yaptırdım 100 tl bişeydi. çok ezik kaldım
bazı konularda açık konuşmak karşı taraf fazlasıyla üzgün ve dışarı bakarak bu knıyada varılmasa bence iyi olur...
olsun arkadasim her duyan bu tepkiyi veriyo, cunku Allaha sukur bi saglik sorunum yok guzel alimli bi bayanim herkes boyle tepki veriyo alistim yani salak cahil bi insan gibi hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?