2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:97::97::109::109:

yhaaaa eşinden ricam accukda benimkine versin biraz tüyo....
valla acımamış kıymış paraya kızz..her saat başı 11 gül nedemek

ay ne güzel..benimkide yüzük alıcak laylaylay:))))))))

sagol canim benim ya, bende yurtdisina geldim evlenip bide az onceki yazdigim sey. cok bunaliyorum. ben mutlu olmak icin evlendim
kız niye evlendin anam hata yapmışın sen ya..

[
aslında biliyosun biz romantik bir çift değilizki. o yüzden daha fazla şaşırdım

bende şaşırdım arse sen anlatınca...

bir erkekten en çok severk aldıgım şey güller çiçeklerdir en çok o mutlu eder beni..

ama aşkım pek öyle şeylere para vermez..üüüü
bazen tv de var yaparım ona laf çakarım hep...

herşeyimsin canım eşinin oğlu mu problem yapıor sana peki eşin napıor senden yana mı oluor oğluna kızmıor mu bak bence sana tavsiyem sabırlı ol oğlu sana kötü davrandıkça sen ona iyi davran içinden gelmese de çünkü yoksa sen kötü olursun sonunda kötü olan sen olursun yani zordur muhakkak ama zamanla senin iyi biri olduunu anlayıp farklı davranabilir peygamberimizin bir sözü var ben çok beğenirim sana taş atana sen çiçek at

nasıl yani ? 21 yaşındasın niye evlendin o zaman, severekmi evlendin ?
bak arkadasim ne guzel tepkini verdin birden ben dusunuyorum acaba 1 sene oncesine kadar cok cahilmisim.. sevdim esimi cok memnunum ondan seviyorumda ama boyle olacagini tahmin etmemistim cocuk hic huzur vermiyo bizi ayirmak icin herseyi yapiyo, esime yaklastirmiyo

oğlu küçük mü? severek mi evlendiniz
evet kucuk ama kucuk demeye bin sahit lazim o oyunlar falan nasil geliyo aklina hareketleri vs.

canim cok sagol, evet oyle yapiyorum her hiz*****i yapiyorum ne isterse yapiyorum veriyorum, dusunebiliyomusun gecenlerde ayagini uzatiyo bana altini op diye ve ben bisey diyemiyorum. bana yaptiklarina agladim gecenlerde karsisinda yeter artik yapma nolursun diye

oz annesinden iyi bakiyorum oda farkinda, esimle gecen gun konusmalarina sahit oldum esim diyo cocuga ben olursem annenemi gidersin yoksa arzuda mi kalirsin yani bende oda direk diyo arzuda kalirim. yani herseyi goruyo biliyo... ama bende insanim sonucta mutlu olmak icin evlendim esimle herseyi doya doya yasamak istiyorum ama ...

peki çocuğun annesi nerde? hayatta mı değil? çocuk niiçn babayla yaşıyor?

21 yaşında 31 yaşında bir insanla ve ayrıca çoçuklu 2.ci evlilik neden yani neden..
hata yapmış işte...açık konuşmak suçmu fatmacım

bazı konularda açık konuşmak karşı taraf fazlasıyla üzgün ve dışarı bakarak bu knıyada varılmasa bence iyi olur...

ya aslında utanıyorum birazda kızıyorum çünkü bizim bütün mandi planlarımızı bir anda değiştirdi tüm bunlar. 11 gül hiçbişey değil, hediyenin fiyatını biliyorum ve resmen eziliyorum. ben adama doğum gününde plaket yaptırdım 100 tl bişeydi. çok ezik kaldım

çocuk tarafından da bakmak lazım oda alışma sürecinde annesini yerini almış bi bayan kim olsa siz düşünün annenz gitmiş bi başkası gelmiş yerien gülle çiçekle karşılayacak değil zamanla oturacak şeyler bunlar eşini seviyorsan eşinde snei seviyorsa zaman lazım bence...

birdahaki sefere artık arsecm

bazı konularda açık konuşmak karşı taraf fazlasıyla üzgün ve dışarı bakarak bu knıyada varılmasa bence iyi olur...

olsun arkadasim her duyan bu tepkiyi veriyo, cunku Allaha sukur bi saglik sorunum yok guzel alimli bi bayanim herkes boyle tepki veriyo alistim yani salak cahil bi insan gibi hissediyorum kendimi...

olsun arkadasim her duyan bu tepkiyi veriyo, cunku Allaha sukur bi saglik sorunum yok guzel alimli bi bayanim herkes boyle tepki veriyo alistim yani salak cahil bi insan gibi hissediyorum kendimi...

bence hissetmemelisin hayat senin hayatıns en yaşıyorsun sen hissediyorsun... senin kararın başta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…