2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kızlar eşim katılamamı istemiyoo adres verileceğinden dolayı sorun teşkil etmıyeceğini anlattım ama yine de cıkk dıyooo

canım eşine niye söledinki :))
ben işyerimin adresini yazıcam zaten açık bi şekilde buraya yazmıcaz organize edecek kişye özelden vericez adres....
bana gelen hediyeyi büroda kullanıcam ...odama koyucam aldığım hediyeyi....

kızlar yılbaşı çekilişi burdan yazılmıcak zaten..özelden halledilcek ..alelen adresler burda yazılmıcak zatii...
arse merak etme dediğim gibi buraya yazmıcaz özelden yürücek işler..

öncelikle organize etmek isteyen varmı...

yaz kıs..zaten maksat eğlence....küçük hoş komik güzel ...dediğim gibi bi kalem bile olur bi oyuncak ...hedişyenin önemi yok..gönüller bir olsun..hatırası olsun....önemli olan hatırlanmak....

şimdi dışarı çıkcam ben gelene kadar bi zahmet organizatör buluverin aranızda

beng eldim kızlar öğle arasındaydık okudum geçmişi yılbaşı olayına katılırım. ama hediyeyi gönderecek kişi parantez içine burdaki rumuzunuda yazsın ben blemem msela gerçi ben adımı soyadımı yazsam herkes bilirde...

kız hera herşey kocaya anlatılmaz aaaaaaaaaaaaa öğren bunları ben bu sitenin varlıgını bile bilmez hilmi internetle haşır neşir değil anlamaz da zaten ne desem de onaylamaz

ben yapardım organizeyi ama benim sorunluya net bir geliyo bir gidiyo bide ben izne çıkıyorum 15 gün yokum, evden takip edicem,ilk haftada bodrumdan takip edicem, sırf bunun için laptop götürücem tatile.
en iyisi süper yapar bence.

benim adresle falan sorunum yok, iş adresimi vericem.bizimkine söylesem eminim oda itiraz ederde , herşey kocaya söylenmez fatmanında dediği gibi

:d ya bnm kociş burada olduğumu biliyooo ona bişi demiyodaa hedıyeleşme konusunde olumsuzluğu belli püfff ondan bişi de saklmak ıstemıyorum en başda söz vermişdik herşeyi paylaşıcaz dıe :S evet kocaya hersey anlatılmazla alakalı eskiler bı atasözü var komedı ama buraya yazlck bişi değil aklıma geldı sımdı

ee bizde dedik saklamayacagız diyede burası kadınsı bi yer napalım.. herşey konuşuluyo bi baksa mazaallah her lafı der bana

mersi tatlum :)
ee bizde dedik saklamayacagız diyede burası kadınsı bi yer napalım.. herşey konuşuluyo bi baksa mazaallah her lafı der bana

nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…