2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimde sirkettim de oluyordu yilbaysi partisi güzel geciyor 2 gün öncesinden falan yapiyorduk eglenceli oluyordu

hadi kızlar gelinde şu çekilişi konuşalım ya olmamı:)))))
yapalımmı aramızda çekiliş olmazmı:)))

ben geldimmm,
bizde her sene oluyo. yılbaşı balosu yapıyolar, saat 22.00 da bitiriyolar, herkes dağılıp kendi ailesiyle kutlamaya gidiyo. malum bizde bürokrasi varya millet fazla cıvıtamıyo,bide ailesiyle girsin herkes deniyo.
nasıl olacak yılbaşı çekilişi ??

aaaaa kız super hadi yılbaşı çekilişi yapalım ayy ne güzel....
bu sitede var ama bizde kendi aramızda yapalım olmazmı.....

ben yenı gırdım ama kutlanacağını sanmıyorum :) ama eskı ıs yerımde kutlamısdık eğlenceli olmusdu sen neden katılmk ıstemedın bu sene superrr
eşimden dolyaı
super vernelin bitince yumoş al bak farkı görüceksin......

denerim zuzu tamam

ya işte biri organize etsin mesela...hepimizin adını kağıda yazsın kapasın karıştırp atsın önüne...sonra ikişer ikşer ayırsın kağıtları yani eşleştirsin ...birbirine denk gelen kağıtları açıp yazsın buraya ..o denk gelen isimler irbirne küçük ndan hatırabi hediye göndersin...yani büyük bişey değil maksat eğlence ve hatıra olsun işte..ne ilim komik bi hediye olur ..kalem olur falan..öyle küçük şeyler...

ne dersinizz.....

zuzu iyi güzel söylüyosunda biz hiç birbirimizin adreslerini falan vermiyoruzki, zaten site yönetimide bunun için bir yazısı vardı. hediye alış verişi nasıl yapılacak

değişik olabilir kıslar çekiliş bende katılmak isterim
mesala organize eden kişilere veririz kim kime çıkarsa adresleride o dağıtır.
yada çıkan kişiler birbirlerine verebilirler

yasakmı arse....ama bi topic var bu yılbaşı çekilişi yapıyolar onlar nasıl yapıyor ozaman..
tabii adres vermek istemeyen olabilir bişey diyemem..yattı yani hee:44:

atıyorum asya ..biz birbirimizemi çıktık mesela...özelden adres yazarız..ben sana sen bana gönderirsin...
herkes de görmemiş olur adresimizi...sonrada özelden sileriz...napıcazki o adresi bidaha...

zuzu iyi güzel söylüyosunda biz hiç birbirimizin adreslerini falan vermiyoruzki, zaten site yönetimide bunun için bir yazısı vardı. hediye alış verişi nasıl yapılacak

özel mesaj diye bişşey var ne alaka arse kız..
olmadı mail diye bişey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…