2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

adres konusunda organıze eden kişiye herkes adreını bıldırır orgnizatr eslemlerden olusan ıkılıye adreslerı gonderır dıe dusundummm :) ımm anladım supercımmm lisedeyken staj yaptıgım fırmada lisedeki herkes mesaı başlangıcnda sirkete bulusup arabalarla mekana gotrulurr orda konusma yemek ve hedıyeler verılıyo tum gıderlerı sırket fınanse edıyo tebııı sonra 5 gıbı herkesın yuzune mutlukla donuyodu bn çalısdgım yerın bu tur olanakklarınn olmasını cok ısterdımmm :S

napim hera benim ki kıskanıyormuş..yapcak bişey yok...
ortama yaka uydurmam gerekirdi ama bu yıl malesef gitmicem

ayy herkes yazmıs zatennnn buluşu bn yazıılanları gormedımmm :) evet güzel olur gercekden :) superr senn fıkrın ne merkla beklıorum

önce katılanlar katılcaklarını onaylasınlar..
sonra bir isim listesi oluştururuz..
o isim listesinden ben derimki mesela ekrana numaralar koyarım...

sizlerde..dersiniz ki sırayla dersiniz tabi..
ben 3 diyorum dersin
zuzu 4 der.fatma 8der misal..
sonra ben size bu rakamların kim oldugunu bildiririm sizde..hediye alıcagınız kişiyi bilmiş olursunuz nasıl uyarmı?

diyelim ilk rakamı söyleyene ben oluşturdugum maili atarım onlarda benle birlikte takip eder..güvenilir olur.

olabilir super ...seçtiğim numaranın karşılığını özelden atarsın...kimin bize hediye alacağını bilmeyelim....herkese özleden atarsın mesela ben 10 numarayı seçerim bana özelden dönersin dersin ki 10 numra x kişi....edresi de şu şu şu...

herkes sana özelden dresini atsın...
tabi katılım olursa.:))

tüm arkadaşlar..tüm isteyenler okuyanlar çekilişe davetli olucaktır....
yorumlarınızı bekliyoruz kızlar..

bu şekilde açık ve net olur diye düşünüyorum..başka fikri olan varsa söylesin..

super ben sadece kime hediye alacağımı bileyim...fazlasına gerek yok...
yani bana kim hediye alcak..kim kime çıktı biz bilmeyelim onu..anladınmı canım..sadece bize çıkan isimleri özelden mesaj at..gizli olsun..meraklanalım acaba bana kim alcak diye....okii..anlatabildimmi

yani şöle bana özelden mesaj at ...zuzu seçtiğin 10 numarada x var adreside şu....sadec bukadar başka bilgi yok kesinlikle....
ben sana dersem ay super ben kime çıktım kim bana hediye alcak diye sorsam bile söleme süpriz olsun canım......

öbür türlü heyecanı olmazki ........yılbaşına 1 hafta kala herkes kargolar ..olur biter.....

tabi tabiii gizli olsun kimse bilmesin öyle zevki çıkar.
bide benim için şöyle bir not düşeyim, hani ben arada giremiyorumya siteye,giremediğim zamanlarda haberiniz olsun ben mutlaka akşamları eve gidince açıp bakıyorum, bütün sayfaları okuyamasamda özelden msj atarsanız gelişmeleri ,olayların özetini yine her türlü cevap atarım evden.

ya kızlar eşim katılamamı istemiyoo adres verileceğinden dolayı sorun teşkil etmıyeceğini anlattım ama yine de cıkk dıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…