2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay yaa hastalığım yaklaşıyor...:18:
ayın 8ine not almışım..uff yaa(((

fatma naber bebiş ne alemde kaç aylık oldu kısss

4. ayımıza girdim 16 haftanın içindeyiiiiiiiiiim büyüyo yavrum benim 20 sinde dr a gdicem görürüm o zaman inş. cinsiyeti belli olur sağlıklıdır daaaa büyüyoruz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

günaydın kızlarr
hafta ortasında ne kadar soğuk ve kötü bir hava var yaa yataktan kalkmak çok zorlaştı :84:

ay bu sabah geç kalıcaktık nerdeyse yaaa(((
okalkmak yokmu ah ahhhh:84:

gece illaki uyanıyoruz yaa...o kalksa ben uyanıyom ..ben kalksam o:)) uykuda dönerken bile uyanıyom yaa..sanki yarı uyur yarı uyanığız ikimizde

nasıl gidiyor kızlar evlilikleriniz

evet baktım supercim topiğe kk nın enleri topiği,benide yazmışsınız
teşekkür ederim

benimde evliliğim çok güzel,eğlenceli dolu dolu gidiyor
bu arada kızlar ben ehliyet kursuna başladım 2 hafta oluyor

Son düzenleme:
süper bu arada 7 . ay için kutlamadım seni, başarılarının devamını diliyorum tatlım
Allah nice senelere eşinle beraber huzurlu olmak nasip etsin :103::119::119::119::123::123::123::123:

benimde evliliğim çok güzel,eğlenceli dolu dolu gidiyor
bu arada kızlar ben ehliyet kursuna başladım 2 hafta oluyor

iyi yapmışın canım
:81::81::81::81::81:

süper bu arada 7 . Ay için kutlamadım seni, başarılarının devamını diliyorum tatlım
Allah nice senelere eşinle beraber huzurlu olmak nasip etsin :103::119::119::119::123::123::123::123:

çok teşekkür ederim kanki, benim de evliliğim çok güzel..olgunlaşıyoruz evlilik yolunda..:87::87::87:
:123::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…