günaydın kızlar
ya şuan hem üzülüp hem seviniyorum yaaaa
Hayırdır şeker?
hayırdır süper noldu ?
eşinin dediği gibi senin evine çok uzak, ama servis varsa tabi bu uzaklık okadar problem olmaz, çalışma saatleri tam senin istediğin gibi,maaş ne kadar bide normal sigorta yapmıyolarmı ?iş başvuruma cvp geldi.
saatler 9.6 haftasonu yok..
servis var..16 ay çalıştıktan sonra özel sigorta var...
ama güneşlide yeri aşkım uzak diyor ..eve gelmen sekizi buur dedi..
görev çagrı merkezi:97:
eşinin dediği gibi senin evine çok uzak, ama servis varsa tabi bu uzaklık okadar problem olmaz, çalışma saatleri tam senin istediğin gibi,maaş ne kadar bide normal sigorta yapmıyolarmı ?
yarenay kıss akşam komedi dükkanına baktınmı...ayy yarıldım gülmekten felaketti yine
piknik falan
Showdaki yeni diziyi izleyen oldu mu? Valla herkes karşı çıkıo ama ben beğendim. Yok osmanlının kötü yönlerini gösteriomuş da vs. güzel çekilmiş bencee
normal sigorta tabiki vardır..
16 aydan sonra özel sigrotadan bahsettii..güzel güzel:97:
maaş telde konuşulmazkş canım benim..
yarın görüşelim anlaşırsak ne zamn başlarsınız falan dedi..
eee şimdi eşimde uzak dedi..bende gelirim dedim..
arıyıp ne diyim bayana ya:82:
konuşmanda fayda var canım, sonuçta maaş iyiyse yol problem olmaz çünkü servis büyük kolaylık. eşinin çalışma yeri nerdeydi ? eviniz kira sonuçta baktınız olmuyo taşınırsınız ?ayrıca öyle 8 lere kadar falan sürmez. 1 sat falan sürer yol.bide güneşlide acayip güzel süper lüks siteler var ve kiraları falan acayip ucuz. ah keşke benim servisim olsa hiç durmam giderim oraya. ama bizde ulaşım problem servis olmadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?