2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar günaydıınnnn....

Doğum günümü şimdiden kutlayan, fikirleriyle yardımcı olan herkese çooooook teşekkürler

hediyeyle akılda kalma fikrini de çok sevdim bu arada teşekkürler tatlım bunu düşünücem:97:

yarenay kıss akşam komedi dükkanına baktınmı...ayy yarıldım gülmekten felaketti yine
piknik falan

bizde akşam film aldık seyredelim diye son zamanda adını çok duyuyoduk Çapkın diye film,ama iğrençti resmen seks filmi gibiydi, izleyemedik yarısında kapattık.

Showdaki yeni diziyi izleyen oldu mu? Valla herkes karşı çıkıo ama ben beğendim. Yok osmanlının kötü yönlerini gösteriomuş da vs. güzel çekilmiş bencee

Bu arada dün akşam hani fırında kremalı pattes yapcam demiştim ya ilk defa denedim o kadar lezzetli oldu kiii anlatamamm denemeyenler denesin şiddetle tavsiye ediorumm

iş başvuruma cvp geldi.
saatler 9.6 haftasonu yok..
servis var..16 ay çalıştıktan sonra özel sigorta var...

ama güneşlide yeri aşkım uzak diyor ..eve gelmen sekizi buur dedi..
görev çagrı merkezi:97:
eşinin dediği gibi senin evine çok uzak, ama servis varsa tabi bu uzaklık okadar problem olmaz, çalışma saatleri tam senin istediğin gibi,maaş ne kadar bide normal sigorta yapmıyolarmı ?

eşinin dediği gibi senin evine çok uzak, ama servis varsa tabi bu uzaklık okadar problem olmaz, çalışma saatleri tam senin istediğin gibi,maaş ne kadar bide normal sigorta yapmıyolarmı ?

normal sigorta tabiki vardır..

16 aydan sonra özel sigrotadan bahsettii..güzel güzel:97:
maaş telde konuşulmazkş canım benim..
yarın görüşelim anlaşırsak ne zamn başlarsınız falan dedi..

eee şimdi eşimde uzak dedi..bende gelirim dedim..
arıyıp ne diyim bayana ya:82:

konuşmanda fayda var canım, sonuçta maaş iyiyse yol problem olmaz çünkü servis büyük kolaylık. eşinin çalışma yeri nerdeydi ? eviniz kira sonuçta baktınız olmuyo taşınırsınız ?ayrıca öyle 8 lere kadar falan sürmez. 1 sat falan sürer yol.bide güneşlide acayip güzel süper lüks siteler var ve kiraları falan acayip ucuz. ah keşke benim servisim olsa hiç durmam giderim oraya. ama bizde ulaşım problem servis olmadığı için.

yarenay kıss akşam komedi dükkanına baktınmı...ayy yarıldım gülmekten felaketti yine
piknik falan

zuzu ben dün akşam izleyemedim onu canım. showdaki dizi daha çok dikkatimi çekti. ilk bölümdü ya. ona takıldım. komedi dükkanı aklımdan tamamen çıkmış

Showdaki yeni diziyi izleyen oldu mu? Valla herkes karşı çıkıo ama ben beğendim. Yok osmanlının kötü yönlerini gösteriomuş da vs. güzel çekilmiş bencee

ben de izledim onu, çok da hoşuma gitti. ama keşke Kanuni Sultan Süleyman demeselerdi. bu kadar eleştiriye maruz kalmaları çok normal. yakında kalkar bu dizi yayından. ayrıca baksana Kanuni zamanında o sarayda henüz harem yokmuş, bu kadar da büyük hata yapılmaz ki

bence açık açık söyle yol problemini. sonuçta daha işe başlamadın hiç kasma kendini.

iyide arsecim..aman yok kız ben oturdugum yerden ayrılmam hiç

sence sabretmelimi biraz daha..yakın yerlerde de başvurularım var..:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…