2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayy zuzucum düşünüyorum da mart ayında bırakacağım hapı, bakalım sonra ne zmaan maya tutarsa gölümüz

bende martta birakacaktim ama bu ay biraktik dr. 6 ay sürer dedi belki hamile kalman ilk ay olmuyormus zaten de 2. aydan sonra kalinabilirmis.

bende martta birakacaktim ama bu ay biraktik dr. 6 ay sürer dedi belki hamile kalman ilk ay olmuyormus zaten de 2. aydan sonra kalinabilirmis.

Evet sinemcim ben de onun bilincinde olarak martı düşündüm yani ağustosta bile kalsam iyidir Ama bünyeden bünyeye de değişiyor biliyor musun işyerinde bi arkadaş 7 yaşında oğlu var 5 senedir de aralıksız kullanmasına rağmen haı bıraktığı ay hamile kaldı. Başka bir arkadaş da bıraktıktan sonra 8 ay geçti artık çocuk olmuyor diye doktora gideceklerdi ki hamile olduğunu söylemiş doktor 3 haftalık. Yani belli olmuyor bakalım Allah versin de geç olsun güç olmasın

bizim kızlar uyanamadıgı daha herhalde...

kızlar benim nazarlıklı bileklik yalan oldu biliyormusunuz..
cumartesi günü misafirler yemege geldiler onlar gittikten sonra..yatmadan önce lavaboya gittim..baktım kolumdan bişey düştü..demir ikiye bölünüp yere düştü

Son düzenleme:

Günaydın arkadaşlarr Süpercim demekki nazar çıkmış üzerinde nazar boncuğu olan şeyler nazarı çeker işte. Bu arada ben yılbaşı hediye fotolarımı albüme ekledim arkadaşlar. Oradan bakarsanız sevinirim. Bana hediye alan arkadaşımız da Süper87 idi sağolsun pek cici şeyler almış

degilmi koptu bir anda demir şey

Günaydın kızlar..
Bende 2010 geliniyim:))
Suan için aorun yok hatta bana elti geliyor:)

Günaydın kızlar..
Bende 2010 geliniyim:))
Suan için aorun yok hatta bana elti geliyor:)

Hoşgeldin Naz, benim de evlendiğimde eltim vardı zaten çünkü eşimin abisi 6 yıllık evli kıdemli gelin o Allahtan iyi anlaşıyoruz. Bu arada kızlar benim biraz işlerim var ara ara girer albüme bakamayan olursa eklerim arkadaş olarak öptüm

selam millet...bizim pc lerde sorun vardı giremedimyeni açtık :)
luxxorun hediyesine bi bakayım

güle güle kullan luxxor :)))

kızlar dün evkur a gittik tüm ürünler haziran ödemeli...bizde bi laptop kaptık geldik :)))))

daha doğrusu perşembe teslim alıcaz:))

hoşgeldin canım aramıza

Hosbulduk ..tşk ederim:)

hosbulduk..öyle mi ne güzel..bizde iyi anlasırız inş:)
bu durumda kıdemli gelin benim

valla super bayaa kalabalıktı hee...
bizim için iyi oldu çünkü borçlar haziranda bitiyor inşallah:)))
sonra ona başlıcaz 24 ay 95 tl falan

gerçi laptopu eşim kardeşime aldı yani baldızına bana değil
ama öss sınavını atlatana kadar vermicek biz kullancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…