2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşama yan komşumu çaya çağırmayı düşünüyorum ama ikramım yok..çerz ve hazır kurabiye alıcam..napayım dün gezmekten unutmuşum yapmayı valla hiç aklıma gelmedi:))))

tabiki canım ama bunları çok sorun etmeyin..saglık olsun çalıştınmı herşy oluyor...allahın izniyle..:97:

Doğru diosun canım olumlu düşünmekte her zaman fayda vardır Allah sağlıktan geri koymasın
akşama yan komşumu çaya çağırmayı düşünüyorum ama ikramım yok..çerz ve hazır kurabiye alıcam..napayım dün gezmekten unutmuşum yapmayı valla hiç aklıma gelmedi:))))

Haftada kaç kez çaarıon zuzu bu komşuyu

sen hala çagırmadınmı kız onu

düşün yani halennn
ay napayım kıs hep haberleşiyz ama ya onda ya bende bi arıza çıkıyor bakalım bugün ne olacak..eşim işten gelnce sölücek akşama çaya buyrun diye:))) bakalım kısmet:))

luxxor biçok kez girişimimiz oldu ama bitürlü ağırlayamadım ilk kez gelmiş olucak...

düşün yani halennn
ay napayım kıs hep haberleşiyz ama ya onda ya bende bi arıza çıkıyor bakalım bugün ne olacak..eşim işten gelnce sölücek akşama çaya buyrun diye:))) bakalım kısmet:))

hanımelının un kurabıyesı var cok lezzetlı ondan alıp sunabılırsın
ıcınden pudra sekerı falanda cıkıyor onlardan

düşün yani halennn

madurum da madurum madurum da madurum:44:

çok madurum maduruum. Bu arada fatma nerlerde o da göstercekti hediyesini

acun bey çok borcum var çok hangi kutu acaba söyler misiniz..

söyleyin o hamdi beye teklifini kabul etmicem kutuya gidicem...

çok borcum var acun bey çokk:90::90:

fatma bugün hiç gelmedi buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…