haber verirsin super
benm birazdan çıkmam gerek..işler yığıldı önümde..onlar yığıldıkça bana uyku basıyor
saol zuzucummm tesekkur ederım yorumun için :) yapamıyorlarmıs cunku 10 12 arasnda bır alana ıkıncı bedavaydı o kmapanyadan yararlanmısdım ıptal ederlerse o kampanyadan yararlanamayacakmısım o yuzden o sekılde kaldı
selam kızlar
cok sukur cok borcumuz kalmadı bı tek beyaz esyalar var
ama ınsan baba ewınde cok rahatmıs her ıstedıgımı alıyorum sımdı alırken dusunuyorum
marketlerde hangısı daha uygun hangısı kampanyalı dıye bakıyorum
elektrıge ona buna cok dıkkat edıyorum
bu arada aklınızda bulunsun sabah 6 dan aksam 5e kadar elektrık normal
aksam 5 den 10 a kadar yuzde ellı zamlı
10dan sabah 6 ya kadar en uygun elektrık bulasık camasır utu hep aksam 10dan sonra yapıyorum
selam kızlar
cok sukur cok borcumuz kalmadı bı tek beyaz esyalar var
ama ınsan baba ewınde cok rahatmıs her ıstedıgımı alıyorum sımdı alırken dusunuyorum
marketlerde hangısı daha uygun hangısı kampanyalı dıye bakıyorum
elektrıge ona buna cok dıkkat edıyorum
bu arada aklınızda bulunsun sabah 6 dan aksam 5e kadar elektrık normal
aksam 5 den 10 a kadar yuzde ellı zamlı
10dan sabah 6 ya kadar en uygun elektrık bulasık camasır utu hep aksam 10dan sonra yapıyorum
elektrıgın en cok kullanıldıgı zaman ya ınsanlar yemek hazırlıyor tv ızlıyor falanbizim eve dönüş saatimizde zamlıymış anam
hmm ben 10 dıye bılıyorum canımBen de onu akşam 9dan sonra diye duymuştum?
Kızlar ya çok moralim bozulduuKocamın işinde bazı canımızı sıkan gelişmeler olmuştu maaşına yapılan artış fazla olmadı, 3 ayda bir araba veriyorlardı onu kaldırmışlar. Zaten h.sonu çalışıyor cuma izin kullanıyor diye 1 tam günü beraber geçiremiyorus. Şimdi de genel müd.leri değişmiş çalışma saatinin öğlen 12 akşam9 şeklinde değişme ihtimali çıkmış ortaya Çok canım sıkıldı ben eve 7 de o 8 de gelio normalde bi tek akşamları grşüyoruz. Şimdi eve gelmesi 10u mu bulacak yani... Bi sürü yere daha CV yolladı ama ses de yok Of Allah'ım hayırlısı
luxxor sıkma canını yaa bulursunuz daha iyisini mutlaka, işsiz olmasından iyidir,sabırlı ol bakalım hayırlısı demek lazım.üzülme arkadaşımKızlar ya çok moralim bozulduuKocamın işinde bazı canımızı sıkan gelişmeler olmuştu maaşına yapılan artış fazla olmadı, 3 ayda bir araba veriyorlardı onu kaldırmışlar. Zaten h.sonu çalışıyor cuma izin kullanıyor diye 1 tam günü beraber geçiremiyorus. Şimdi de genel müd.leri değişmiş çalışma saatinin öğlen 12 akşam9 şeklinde değişme ihtimali çıkmış ortaya Çok canım sıkıldı ben eve 7 de o 8 de gelio normalde bi tek akşamları grşüyoruz. Şimdi eve gelmesi 10u mu bulacak yani... Bi sürü yere daha CV yolladı ama ses de yok Of Allah'ım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?