2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenaycm gözünüz aydın canmm...ahh bizim içinde o gün gelicekmi acaba..borcumuzun bittiği gün

haber verirsin super
benm birazdan çıkmam gerek..işler yığıldı önümde..onlar yığıldıkça bana uyku basıyor

saol zuzucummm tesekkur ederım yorumun için :) yapamıyorlarmıs cunku 10 12 arasnda bır alana ıkıncı bedavaydı o kmapanyadan yararlanmısdım ıptal ederlerse o kampanyadan yararlanamayacakmısım o yuzden o sekılde kaldı

evlenmeden borç nedir bilmezdim..evlendim borçtan çıkamıyoz

yok yok şaka kızlar..öle düşünmüyom..sonuçta taksit şeklinde ödüyoruz çok şükür...ya ödeyemesek naparız maazallah..

yaa inşallah yüklü bi miktar değildir:)) olsun bak kampayan var öle teselli et kendini:)))) 1 ay sıkcan dişini artık

selam kızlar
cok sukur cok borcumuz kalmadı bı tek beyaz esyalar var
ama ınsan baba ewınde cok rahatmıs her ıstedıgımı alıyorum sımdı alırken dusunuyorum
marketlerde hangısı daha uygun hangısı kampanyalı dıye bakıyorum
elektrıge ona buna cok dıkkat edıyorum
bu arada aklınızda bulunsun sabah 6 dan aksam 5e kadar elektrık normal
aksam 5 den 10 a kadar yuzde ellı zamlı
10dan sabah 6 ya kadar en uygun elektrık bulasık camasır utu hep aksam 10dan sonra yapıyorum

bizim eve dönüş saatimizde zamlıymış anam

Ben de onu akşam 9dan sonra diye duymuştum?

Kızlar ya çok moralim bozulduu Kocamın işinde bazı canımızı sıkan gelişmeler olmuştu maaşına yapılan artış fazla olmadı, 3 ayda bir araba veriyorlardı onu kaldırmışlar. Zaten h.sonu çalışıyor cuma izin kullanıyor diye 1 tam günü beraber geçiremiyorus. Şimdi de genel müd.leri değişmiş çalışma saatinin öğlen 12 akşam9 şeklinde değişme ihtimali çıkmış ortaya Çok canım sıkıldı ben eve 7 de o 8 de gelio normalde bi tek akşamları grşüyoruz. Şimdi eve gelmesi 10u mu bulacak yani... Bi sürü yere daha CV yolladı ama ses de yok Of Allah'ım hayırlısı

slm millettt
albüme bakın bakalım yapabilmişmiyim foto eklemeyi, uzun zaman olmuş eklemeyeli çok değiştirmişler.

canım arkadaşım zuzu bana çookkkk güzel bir biblo almış bakın bakalım

bizim eve dönüş saatimizde zamlıymış anam
elektrıgın en cok kullanıldıgı zaman ya ınsanlar yemek hazırlıyor tv ızlıyor falan
Ben de onu akşam 9dan sonra diye duymuştum?
hmm ben 10 dıye bılıyorum canım

canını sıkma ınsallah esın cok daha guzel bır ıs bulur :26:

çok şükür bizim borcumuz yok ama bende çok dikkat ediyorum. baba evinde hiçbirşey gözüme görünmezdi ahh ahhh. şimdi eşim dikkat etmeyince ben uyarıyorum onu o hale geldim :82:Allah tüm yeni evlilerin yardımcısı olsun :82:

luxxor sıkma canını yaa bulursunuz daha iyisini mutlaka, işsiz olmasından iyidir,sabırlı ol bakalım hayırlısı demek lazım.üzülme arkadaşım

İnşallah yaaa, doğru tabi işsiz olmasından iyidir ama her gün sadece 2 saat görüşme ihtimali de insanı deli ediyo Evlendik evleneli bi izin günümüz olmadı beraber inşallah daha iyi bir işe geçer en kısa zamanda

Borç harç, ev geçindirme derdi... Şimdi annelerimizi daha iyi anlıyoruz dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…