güle güle kullan luxxor :)))
kızlar dün evkur a gittik tüm ürünler haziran ödemeli...bizde bi laptop kaptık geldik :)))))
daha doğrusu perşembe teslim alıcaz:))
yok canım aktarmak için aparata ihtiyacım var, sorun kablodaymış, orjinalide 25 tl istedi kablonun, ama dedi minik bitane aparat var telefoncularda flash bellek gibi hafıza kartını ona takıyosun sonra pc ye takma yeri var dedi onuda ona takıyosun daha rahat dedi cüzdana bile sığıyo öyle kablo taşımana gerek yok dedi. bende ondan alıcam şimdi öğlende.arse neden öğleden sonra canm..tel tamirdemi..
benim haftasonu mükemmeldi, cuma gece sinemaya gittik eyvah eyvah 2 ye toryumda ayy çok güldümhafta sonunuz nasılş gecti kızlar..
ben hafta sonu maceralarına cumadan başlıyorum dolaşmya vs.
cuma günü kardeşimizn dogum günüydü anneme gittk.
cumartesi misafirler geldi..eşimin ailesi hepsi yemege...
pazar günü ablamdaydım kahvaltıya çagırdılar..akşama kadar ordaydım..öyle gecti..
akşam olsada yatsam diyorum..uyumak istiyorumm..
bu arada karnım çok acıktı:86:
Evet sinemcim ben de onun bilincinde olarak martı düşündüm yani ağustosta bile kalsam iyidirAma bünyeden bünyeye de değişiyor biliyor musun işyerinde bi arkadaş 7 yaşında oğlu var 5 senedir de aralıksız kullanmasına rağmen haı bıraktığı ay hamile kaldı. Başka bir arkadaş da bıraktıktan sonra 8 ay geçti artık çocuk olmuyor diye doktora gideceklerdi ki hamile olduğunu söylemiş doktor 3 haftalık. Yani belli olmuyor bakalım Allah versin de geç olsun güç olmasın
hıı evet o aparatı biliyorum canım..hediyen çok iyi olmuş canm...güzl düşünmüşsünüz..
super hehehe ben kayınvalideme derim çok gezentisin diye..bu ünvanı sana vermek üzereyim..gezenti hatun :)))heheheh
selam kizlarr :79::79::79::79: :80::80:
Herkese Tünaydin !!!!!
Nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?