2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın millet
biraz geciktim ama yeni geldim işe,izin aldım tamircideydim şu resim ekleme işini halletmeye çalışıyodum.
telefonumda bişey yokmuş, öğleden sonra ekliycem bende.

güle güle kullan luxxor :)))

kızlar dün evkur a gittik tüm ürünler haziran ödemeli...bizde bi laptop kaptık geldik :)))))

daha doğrusu perşembe teslim alıcaz:))

Canım sağol, bu arada laptopunuz pek güzel görünüyor iyi günlerde kullanın:82:

sağolun kızlar :)) sözümüz vardı kardeşime aldık işte:))haberi yok süpriz olucak:)

arse neden öğleden sonra canm..tel tamirdemi..

hafta sonunuz nasılş gecti kızlar..

ben hafta sonu maceralarına cumadan başlıyorum dolaşmya vs.
cuma günü kardeşimizn dogum günüydü anneme gittk.
cumartesi misafirler geldi..eşimin ailesi hepsi yemege...

pazar günü ablamdaydım kahvaltıya çagırdılar..akşama kadar ordaydım..öyle gecti..
akşam olsada yatsam diyorum..uyumak istiyorumm..

bu arada karnım çok acıktı:86:

arse neden öğleden sonra canm..tel tamirdemi..
yok canım aktarmak için aparata ihtiyacım var, sorun kablodaymış, orjinalide 25 tl istedi kablonun, ama dedi minik bitane aparat var telefoncularda flash bellek gibi hafıza kartını ona takıyosun sonra pc ye takma yeri var dedi onuda ona takıyosun daha rahat dedi cüzdana bile sığıyo öyle kablo taşımana gerek yok dedi. bende ondan alıcam şimdi öğlende.

benim haftasonu mükemmeldi, cuma gece sinemaya gittik eyvah eyvah 2 ye toryumda ayy çok güldüm ben sevgilimi dürttüm sürekli oda beni
c.tesi benim yine hastane işlerim vardı, ilaçlarımı falan yazdırdım aldım. pazar günüde abimin oğlu 1 yaşına girdi onun doğum günü vardı. harika oldu. sevgilimle ona hesap açtırdık, her ay onun için hesabımdan 5tl onun hesabına gidecek,büyüyünce eğitimine kullansın diye. çok eğlenceliydi hafta sonu benim için

hıı evet o aparatı biliyorum canım..hediyen çok iyi olmuş canm...güzl düşünmüşsünüz..

super hehehe ben kayınvalideme derim çok gezentisin diye..bu ünvanı sana vermek üzereyim..gezenti hatun :)))heheheh

valla aynen acıktım patroncuum gelsede çıksam yemeğe....gelen gidenden wc ye bile gidemedim çok sıkıştım

luxxorcum hediyeni güle güle kullan...

ben cumartesi işten çıkınca önce arabamızın son taksidini ödedim. nihayet artık araba borcumuz kalmadı

ordan eve geçtim hemen. ortalığı toparlayıp akşamki yemekleri hazırlamaya başladım. çok şükür yetiştiler, hatta arada gittim kocişimi aldım. ama bir daha misafir için izmir köfte yapmamaya karar verdim çoook zaman alıyor çünkü misafirlerim gittikten sonra yeğenimin doğumgünü için kek yaptım. pazar günü sabah erkenden kalktım. sonra ablama gittik. doğumgünü için. yeğenime hediye palyaço çağırmıştım çok güzel oldu, çocuklar falan çok eğlendik ordan çıkınca aşkımla gezdik biraz alışveriş falan yaptık. sonra eve gittik. ben duşa girdim aşkım makarna yaptı. sonra da film keyfi yaptık evde çoooook güzeldi herşey

evet canim dogru herkeste frkli oluyormus.

selam kizlarr :79::79::79::79: :80::80:

Herkese Tünaydin !!!!!

Nasilsiniz ?

slm sinem naber kız..

ben mi zuzu:90:
bana bu hafta sonu uzun gecti ..uzun gecince iyi oluyor yaaa

selam kzıalrrr
acil konuya giriyorum ama acil bi soru sormma lazım
bn kredı kartı kuzenıme vermısdım ındırımden bişey alıcakdı bana oda tek cekım yapmıs tek cekmı taksitli çekim ile değiştrme imkanı varmı acaba :s

HERAAA
bence alışveriş yaptığın yerle görüş...slipi iptal edebiliyorsa etsinler..sonra taksitli çeksinler....
ama bilmiyorum kesin olarak..iptal edilebilirmi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…