2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gunaydın kızlar
iyisiniz inşalalh hepiniz kızlar
benım iş yogun canım sıkkın takılamıyom pek
super naptın canımvarmı ısle ılgılı bır gelısme.ben konustum 2gun once patronla bugun umarım bellı olur netleşir artık poff tazmınatı vermem dıyo baska bısı demıyo

MERHABA CANIM:80:

aaaa konuştunmu kız iş bulmadan neden konuştunki

canım gelişmeler oluyor evet..
arayan çok...ama tam tamına uyuşması gerekiyor bana herşeyiyle....
firmalar dönüş yapıyor yane dün iki cvp geldi mesela..ama uymadı..
biraz daha bekliyorum ..:97:

birde bişey sorcan dün nette okudum kafam karıştı..evlenen kadın tazminat alıyor egert bir yıl içinde çıkarsa peki ya sonrası yeni bir işe başlarsa falan diye..bir şyler yazıyordu sen okudunmu hiç

canım kanunen ertesı gun bıle işe baslayabılırsın bunda sakınca yok.kadın işci calısma saatleri maas kendı ıcın daha saglam bir işde calısmasındaa sakınca yoktur gibi bişiler okumusdum hemde görumcem buyuk fırmada calısyo o muhasebecısıne konustu dedi.calısabılırsın baska yerde dıye bılıyorum
canım ben zaten ekım basında konustum patronla tabı bu benı fazla takmadı.
işte pzrtesı gunude konu acıldı öle sebepsiz yere bı kagıt yuzunden düşün artık dedım memnunıyetsızlıgımı maas zamaında vermıyosun falan kendıde bılıyor sorunları,diyo maasa zzam yapım falan zaten suankı paramı alamıyorumkı,zamlı nasıl alıyım sacma anlıcan tazmınat vermek ıstemıyo hemde ısı bılen personelını kacırmak ıstemıyo ama benımde gönlumu tutmuyokı hoş malasef
borcum harcım var burdan alamıyorum zaten.
canım ben zaten 1 2 iş görusmlesı yaptım suan calsıtım ıcın bulmam zorlasıyo adam yarın gel basla desen hemen baslayamam burdan tam netleşşsinkı bakıyıyım hemde dıyo oranın elemanını alamayız falan sıcak bakmıyo diğer işverenler.ondan cıkıp bakcam bulurum inş elımde meslegım var napalım hayırlısı

Anlaadım canım..

aynen bir an önce çık..rahat rahat görüşmelerine git

Anlaadım canım..

aynen bir an önce çık..rahat rahat görüşmelerine git

bakalım hayırlısı inşaallah canım
sende umarım kafana yatar yer bulursun inşaallah.suan maasında yolda sıkıntı yoksa vaktın var rahat rahat bırak.bide isden cıkmak ıstedıgını desen ısyerıne hemen cıkabılcenmı?

çıkarım canım neden çıkmayayımki

çıkarım canım neden çıkmayayımki

canım mesala ben 4yıl oldu işde tekım teknık personel işte ızne bıle cıksam sorundu tek olmamdan süreklı dısardan ıse destek elemeanımdusun şimdi bile kendını dusunuyo ısler aksar bura vss
vicdanen rahatsısım bırını bulsun getrısın gideyim ama kendı cıkarında sabrımı denıyo sanırsam bugun yarın konusur napım dılekce verırırım olan olsun ay bitiyo diğer aya gelmem artık.

bide dilekçeni verdim dıyelım 5gun gitmelısın diye biliyorum işyerıne ondan dedım hemen cıkarsamısın dıye canım

ben burda herkesin işini yapıyorum canım benim işler karma..valla...muhasebe elamanıyım ama yardımcı babında ..muhasebeciler var burda..sorun olmaz bende..:82:

2 defa yazmışım fark etmeden :):):):):)
dr a gittim büyük ihtimal kız dedi ama kesin değilmiş 2 hafta sonra tekrar gidicem çok mutluyum ben

ooo hade hayırlsı canım benim..
kızmı istiyordun sen

herşeyin hayırlısı en başta tabi hep içimden kız geçiyordu ilk çocugumun hep kız olmasını istedim ne biliyim hep içimden kız geçiyordu değişmezse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…